[ squirll @ 06.08.2011. 23:34 ] @
Sa drugom sam nesto raspravljao i dosli smo do zakljucka/situacije da je sve vise kafica i da svi nekako opstaju. I u najvecoj krizi covek uvek da poslednji dinar na alkohol to je kod nas normalno. E sad nesto smo se razisli sa mishljenjem koliko bi kostalo ovaranje i kolika bi bila cista zarada. Uzeli smo sledecu situaciju. Lokacija sredina, znaci da nije sami centar i da nije negde na periferija pa da je neka teska kafancuga. Tip lokala, neko fensi mesto gde dolaze tatine cerke i sinovi i njima slicni gde se naravno pusta grand i sl "muzika". Znaci ne bi bila kafana sa kariranim stoljnacima vec neki kafic malo fensi. I sad on tvrdi da treba 10k evra za otvaranje a ja sam rekao oko 60k evra ako ne i vise..i da je zarada mozda oko 2k evra cisto.. Trebalo bi da se otvori SUR, plati osoblje, iznajmi lokal, uredi lokal, nabavi pice, i platiti rezije(voda struja...) i jos nesto mozda? Ako ima neko bilo kakvu informaciju o ovoj vrsti posla moze slobodno da pise. Ne mora samo za beograd moze i drugi grad u srbiji...i ne nemao nameru da otvaramo kafic vec cista rasprava/razmena misljenja :) |