[ vlada-vlada @ 21.08.2011. 23:37 ] @
Dosta sam postova iscitao ovih dana po forumima pa zelim svoj problem da podelim bas ovde sa vama i verovatno dobijem neko strucno misljenje. Resio sam da se suocim sa dugogodisnjim problemom u garazi zvanim reno 19. U havariji sam ostetio prednju suvozacevu stranu,naime to je po drugi put na istom mestu da ga cuknem...prvi put me je kostalo sve to ko Petra kajgana i nije to bilo to a sada je situacija jos i gora! U poslednje vreme je isao na sve strane sem pravo sve dok nije puklo nesto sa desne strane i eto mene u novoj neprilici. Auto je pukao svuda po varu i odvalio se u totalu jos gore...bas lose izgleda,tocak visi,motor samo sto ne ispadne da ne duzim ovu problematiku ...Broj sasije nije ostecen, vidljiv je ali svuda oko solje su guzvotine i naprsline. -Razmisljao sam da uvezem stranca iste boje Pozovem vestake i PUS-ujem sasiju na njemu ali procitah da su to dozvoljavali ali da sada ne dozvoljavaju nasi propisi. -Sta mi je najbolje ciniti ? -da li sam o5 osudjen da ga popravim i sednem u takav felerican auto ili mogu drugacije da ga sastavim a da bude legalno? ... |