[ anon70939 @ 23.08.2011. 11:00 ] @
| http://www.paintzoom.com/
Je l' probao neko ovaj uredjaj? Ali molim samo za odgovore ljudi koji su probali jer i ja znam da se ovo reklamira na tv shop-u, i da obicno sve sto se tamo reklamira je obicno sr***e.
Mrzim cetke, valjkove i sve ostalo i svaki put kad sam krecio napravio bih ogroman svinjac.
Na nekim hrvatskim forumima citao sam da je ovaj paint zoom skroz OK i ima mnogo prednosti, ali da jedina mana jeste mali kanistar, pa je potrebno vise puta dopunjavati za jedan veci zid.
Da li je probao neko ovo, ili nesto slicno? |
[ jnk @ 23.08.2011. 11:02 ] @
Bila već tema. Zaključak - da valja koristili bi ga moleri.
[ anon70939 @ 23.08.2011. 11:06 ] @
Citat:
Ali molim samo za odgovore ljudi koji su probali
:-)
Nisam uspeo da nadjem temu, a mozda je od tada jos neko probao pa moze reci nesto vise...
Moleri u inostranstvu mozda koriste neke slicne stvari, a nisu ostali jos uvek na cetkama i valjkovima. Ko zna...
[ Sceka @ 23.08.2011. 11:23 ] @
Ja nisam ali sam sad zvao ortaka koji je to (nesto slicno) kupio prosle godine. Kaze da je fantasticno ali nikada vise nece da ga koristi zato sto je uzasno sporo ako hoces da bude dobro. Znaci, moras s' vremena na vreme da ga "hladis" jer se brzo zagreje a onda se smanji "duvanje", inace je fantasticno (njegove reci) okreceno ako se pazljivo radi.
Znaci iz druge ruke informacija.
Pozdrav!
[ deedee6 @ 23.08.2011. 11:24 ] @
Za igranje je super....
Za moj ukus, jako sporo se radi, teško za držanje u ruci posle više kvadrata ( bar ona što sam probao ),
ako naprskaš malo više farba zna da puca pogotovo u ćoškovima...
Izmedju krečenja ako napraviš malo dužu pauzu obavezno pranje dizne i još nekih par delova zna da bude jako zamorno ( x 2-3 pauze )...
Nebih ti preporučio... I naravno sve živo moraš da oblepiš :)
[ anon70939 @ 23.08.2011. 11:40 ] @
Citat:
Sceka: Kaze da je fantasticno ali nikada vise nece da ga koristi zato sto je uzasno sporo ako hoces da bude dobro. Znaci, moras s' vremena na vreme da ga "hladis" jer se brzo zagreje a onda se smanji "duvanje", inace je fantasticno (njegove reci) okreceno ako se pazljivo radi.
hm. Nije mi problem da odvojim neko vreme, mali mi je stancic. Kakva li je tu dizna? da l' bi moglo nesto da se "napravi" s nekim manjim kompresorom i crevom, da ne mora bas da se hladi cesto i da ne mora da se nosi.
Citat:
deedee6: I naravno sve živo moraš da oblepiš :)
Znaci kao Mister Bin :).
A jesi li probao plafon? Kako ide po plafonu? Na ovim reklamama se nigde ne vidi kako se s tim kreci plafon.
[ deedee6 @ 23.08.2011. 12:05 ] @
Citat:
CoyoteKG: Znaci kao Mister Bin :).
A jesi li probao plafon? Kako ide po plafonu? Na ovim reklamama se nigde ne vidi kako se s tim kreci plafon.
Za plafon bi trebalo u kompletu da se nalazi nekakav nastavak pa da mozes sa poda da farbas.
Probao sam samo da isprskam sa grundirungom ( mislim da se tako zove ) ali pošto je on kao voda više je bilo po meni nego po plafonu, brzo sam odustao, treba znati dobro diznu podesiti ( ako ima ta opcija).
[ Sceka @ 23.08.2011. 12:24 ] @
Citat:
CoyoteKG: hm. Nije mi problem da odvojim neko vreme, mali mi je stancic. Kakva li je tu dizna? da l' bi moglo nesto da se "napravi" s nekim manjim kompresorom i crevom, da ne mora bas da se hladi cesto i da ne mora da se nosi.
Nismo toliko detaljisali, samo je rekao da nikada vise nece tako kreciti. A iz licnog iskustva mogu samo da kazem da sam ja probao klasicno krecenje jednom i nikada vise jer sam po malo 'picajzla' pa dok nije dobro ne odustajem a za to treba vremena. Odavno sam to sve prepustio majstorima, nekako mi je jednostavnije, brze i jeftinije nego da se ja petljam (a nadasve cistije!). :)
Pozdrav!
[ anon70939 @ 23.08.2011. 12:44 ] @
Citat:
Sceka: jer sam po malo 'picajzla' pa dok nije dobro ne odustajem a za to treba vremena. Odavno sam to sve prepustio majstorima, nekako mi je jednostavnije, brze i jeftinije nego da se ja petljam (a nadasve cistije!). :)
ma i ja sam picajzla i par puta sam krecio i odlepljivao od besa jer ne moze da bude onako kako zelim. A majstorima ne mogu da prepustim iako bih najradije hteo, iako verujem da je jeftinije, ali mi u ovom momentu nije dovoljno to jeftino
[ Stefan117 @ 30.09.2011. 19:00 ] @
Pozdrav forumasi.., izvinjavam se sto upadam ovako u temu...!! Jel je mozda probao neko da napravi sam paint zoom ili nesto slicno tome na tu foru, od nekih delova sto mogu i po kuci da se nadju., sto bi se reklo homemade proizvod...???
Hvala unapred...!!
Pozdrav...!!
[ daxxii @ 10.07.2013. 08:59 ] @
pitanjce : da li je neko i podlogu za farbu za zidove nanosio ovim uredjajem ?
[ botr @ 11.07.2013. 12:03 ] @
Ma kakav paint zoom i ostale gluposti. Bolje kupite kompresor i udri :) PS Kvalitetan valjak i dobra farba i nema svinjca u kuci.
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.