[ misko81 @ 25.08.2011. 12:43 ] @
Zna li se kada će i gde biti objavljen spisak onih koji su primljeni? Konkretno me zanima za opštinu Medijana. Drugar je išao do zgrade opštine pre sat vremena i nema spiska niti oni tamo znaju bilo šta o tome kada će biti objavljen niti gde ... Pa ako neko ima neki info ... Hvala.
[ yellow pinky @ 26.08.2011. 11:20 ] @
Spisak se nalazi u sedištu popisne komisije u Voždovoj 16 .
[ kaćunčica @ 26.08.2011. 18:47 ] @
Ovo je nečuveno! Objave juče spisak odabranih popisivača, tj. šifara odabranih popisivača, meni proveri prijateljica da sam na spisku, danas sredim račun u banci, fotokopije i što je potrebno, kad tamo: u objavljenoj tabeli postoje za nijansu deblje linije koje razgraničavaju odabrane kandidate i ostale, ali to nije neka naglašena "crta" da se jasno vidi gde si u odnosu na nju. I - nisam prošla. Džaba sam se izložila (i platila!) putovanju u susedno mesto na 37 stepeni...Ako tako sve bude organizovano, biće ovo jako zanimljiv popis.
[ Milos911 @ 26.08.2011. 23:02 ] @
Dosta njih tako nije lepo gledalo, pa se zeznulo. Ali opet predaj, imas sanse da upadnes jer ce sigurno par njih iznad crte odustati...
[ fanfon @ 27.08.2011. 12:20 ] @
Kod mene u opstini crta je podvucena zakljucno sa 95i-im, a jos 15 je ostavljeno za "rezervu", ako neko od ovih odustane