[ Stefan Markic @ 26.08.2011. 18:35 ] @
Nedelja, 21. avgust, 2011 Na Uvcu sa planinarsko-ekološkim klubom Gora iz Kragujevca. Uživajte! :) Last of the wilds. :) |
[ Stefan Markic @ 26.08.2011. 18:35 ] @
[ Au197/79 @ 26.08.2011. 20:06 ] @
Hvala na fotkama.
Ja sam s društvom išao pre nekoliko meseci ali se nismo dobro spremili. Nigde nismo mogli doći do mapa na Uvcu, a kad smo isplanirali da i bez mapa stignemo do vidikovca Molitva krenula je da pada kiša. Nju bi izdržali ali zbog magle bi nam poduhvat bio uzaludan... Ali će se vrnemo :) [ zorg @ 27.08.2011. 12:27 ] @
Odlične fotke! Lepo vreme ste imali, i lepu ekipu...
u Beogradskim klubovima rastu pečurke, pretvaraju se planinarski klubovi u klubove penzionera, mladih nigde, zamire sve polako... [ Au197/79 @ 31.08.2011. 06:56 ] @
Pa zorg nije baš sve tako crno. Problem je što mladi ili nemaju para (studiraju ili nemaju posla) ili ih posao veže svaki dan po 9-10 sati pa onda neki i subotom rade, a o zakonskom minimumu za godišnji odmor sanjaju.
Ali opet ima mladih. Ja sam išao na vrh Rile (najviši vrh Balkana) i pun je bio autobus mladih uz par starijih ljudi ali mladih u duši (ne nisu to penzosi). Ono što najbolje znam je orijentiring, a to je uglavnom odsek planinarskog društva. Ove godine ima dosta dece, dosta školaraca i studenata. Organizovana je besplatna obuka, mi koji se bavimo tim divnim sportom smo ga lepo izreklamirali :) Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|