pratim malo ovo desavanja oko nevremena i kao i pre u slicnim istuacijama uvek me uplasi krvozdernost medija. Kao i prethodnih puta osecam da oni kao da zele da zaista izbije neka katastrofa. Da ih neko pita, rekli bi - kad bi bas bilo divno jedno 100,000 zrtava. Ili prenose nesto i onda cujes onaj mljackavi americki: hold on Jack, am, am, we have on line Jenn from am Kansas and yes, yes, she confirms there've been victims, can we go there !
Ili veceras pao je na 1 snage (cujes razocaranje) onda jave o ne pojacao se na 2 i to je isto tako jako jako citaj: necete se izvuci lako bice krvi.
+ reklama za osiguranje za slucaj elementarnih nepogoda.
bastards
[ 3way @ 28.08.2011. 01:03 ] @
Sta te briga, Amerikanci su ionako satanisti.
[ Pirossi @ 28.08.2011. 01:07 ] @
Hrist se prevrće u grobu.
[ Emmy @ 28.08.2011. 01:08 ] @
cak i da su satanisti ne treba da stradaju.
Hristos nije u grobu, njegov grob je prazan jer je on vaskrsao.
Mislim, ako prezive kaljace ime bozije do kraja svojih zivota.
ma ne mogu oni Bogu nista. Ni Bogu ni Imenu Njegovom ! Razmisli, pa kakav bi to Bog bio da mu satanisti nesto mogu ?
[ 3way @ 28.08.2011. 01:22 ] @
Posto postujes njihove zivote, hoces da se molis da prezive i da ne bude vise poginulih?
[ konislav @ 28.08.2011. 01:42 ] @
Citat:
Emmy: pratim malo ovo desavanja oko nevremena i kao i pre u slicnim istuacijama uvek me uplasi krvozdernost medija. Kao i prethodnih puta osecam da oni kao da zele da zaista izbije neka katastrofa. Da ih neko pita, rekli bi - kad bi bas bilo divno jedno 100,000 zrtava. Ili prenose nesto i onda cujes onaj mljackavi americki: hold on Jack, am, am, we have on line Jenn from am Kansas and yes, yes, she confirms there've been victims, can we go there !
Ili veceras pao je na 1 snage (cujes razocaranje) onda jave o ne pojacao se na 2 i to je isto tako jako jako citaj: necete se izvuci lako bice krvi.
+ reklama za osiguranje za slucaj elementarnih nepogoda.
bastards
Kad budes shvatila kako izgleda Amerika iznutra i kako taj sistem funcionise bice ti sve jasnije. Ovake ces jadna da se cudis cemu sluzi zastrasivanje. Inace sve svetske vesti postaju iste i to je situacija i sa vestima kod nas.
U osnovi se nalaze nekoli mnogo bitnih faktora ljudske psihe.
- tako se skrece paznja gledaoca, ljude zanima sta se loso desava tamo negde, nekom drugom.
- ljudima treba nesreca drugih kao satisfakcija za njihovo stanje, tese se kako njima nije toliko lose, vide da se nekim drugima desavaju jos gore stvari
- takve vesti pogoduju vlasti jer time zamajava narod i malo ga zasamuti tudjim problemima, da ne bi mnogo komentarisao svoje probleme.
[ 3way @ 28.08.2011. 02:36 ] @
Emi ne odgovora.
Da li se sada molis za Amerikance Emi?
U opasnosti su, a to su boziji ljudi?
[ Emmy @ 28.08.2011. 03:21 ] @
Zasto da se molim za kukavice ? Razocarali su me Njuroscani. Umesto da brane svoj grad na dokovima kao mi za vreme bombardovanja oni su se razbezali i jos na poziv TV. Da smo mi tako postupili bombardovanje bi bilo gotovo vec 25/3
[ 3way @ 28.08.2011. 03:24 ] @
A, znaci ipak postoji klasifikacija za koga se moli, a za koga se ne moli, tj. ko moze, a ko ne moze da umre. Dobro, cisto da se zna.
Btw, Od uragana se ne brani 'na dokovima'.
[ Milos911 @ 28.08.2011. 05:46 ] @
Zasto prenosite glupiranje iz jedne teme u drugu? Najbolje ceo forum pretvorite u svoje igraliste, zeljni smo duhovitog offtopic-a.
[ žutokljunac @ 28.08.2011. 07:18 ] @
P.S. - Evo propala Amerika. Sad će Srbija da bude lider planete. Kako smo mi samo kvalitetni, vredni, pametni, pošteni i dobri ljudi. To je čudo jedno. Šteta što ni šibicu ne znamo da proizvedemo.
[ yolja624 @ 28.08.2011. 08:26 ] @
Citat:
žutokljunac:
P.S. - Evo propala Amerika. Sad će Srbija da bude lider planete. Kako smo mi samo kvalitetni, vredni, pametni, pošteni i dobri ljudi. To je čudo jedno. Šteta što ni šibicu ne znamo da proizvedemo.
Propala? Uraaaaa!!!! I sad smo mi glavne baje? E sad cemo im se nacestititati Nove godine bas na 01.09.! Predlazem da se odmah uradi jedan preemptive strike na Bec, London, Pariz i Rim...
A ti sto si se uhvatio sibice, znas da je to hi tech nauka. Trebao si nesto lakse da nadjes!