[ robert63 @ 31.08.2011. 08:43 ] @
Ima li neko iskustva:

-Zašto ulje u tiganju počinje da peni u "drugoj,trećoj turi"
prilikom pohovanja šnicli ili tikvica ?

U čemu je Frick-Trick ?
[ mmix @ 31.08.2011. 09:21 ] @
Vlaga i brasno u kombinaciji sa pretrpanim tiganjem. Onda se formiraju mehurici i krenu da izlaze izmedju parcica jer vrelo ulje ne stigne da ih raspukne i onda se gomilaju preko. Stavljaj manje parcica po turi i bice ok, mehurici ce se praviti ali ce ih ulje ubivati.
[ robert63 @ 31.08.2011. 11:43 ] @
Baš ću da probam,onako kako Si rekao,

Hvala
[ speceps @ 07.09.2011. 21:09 ] @
Citat:
robert63: Baš ću da probam,onako kako Si rekao,

Hvala


Probaj, molim te. Ako ti ne probas dzaba svega, i kulinarstva i ovog foruma...

Ma dzaba civilizacije cele !