[ Blablabla @ 06.09.2011. 22:57 ] @
| :D E, evo, mala poslastica za sve ES forumase u smislu male ekskurzije od ustaljenih tematika na forumu (u iskrenoj nadi da necete to protumaciti neprimerenim jer stvarno to meni nije poenta ovde) - pade mi na pamet pitanje s kojim ja nemam nikakve probleme najiskrenije receno, ali reko' da vidim tudja nekakva razmisljanja:
Sta ova ekipa ovde na elitesecurity forumu (ovaj neki profil ljudi SPECIFICNO* - reklo bi se onih koji cene tehnologiju, programiranje itd. - dakle malo umnije stvari - ti neki afiniteti i senzibiliteti - dakle eto pitanje za sve vas direktno i bez okolisanja):
Kako se odnosite prema svesti da je vasa zena/devojka recimo radila** sa tamo nekim tipom razne (ovde nepomenljive) stvari pre nego sto je dosla u ozbiljnu vezu sa vama, i sada sve te hardkor dozviljajice ima sasvim zivahne u svojoj glavi lepo zabelezene*** dok je istovremeno s vama u nekom ljupkom romanticarskom momentu**** prepunom najplemenitijih osecanja?
_______ (fusnote su da ne bi bilo podpitanja, nego da je sve jasno u startu)
* znaci: ovo je bas mesto za ovo pitanje!
** za inace opsteprihvatljiv slucaj da je imala nekog pre vas
*** "full HD" sto bi rekli
**** tipa: neki park, mirno sedenje na nekoj klupi s rukom oko svoje drage kojoj posmatras usne koje upravo treba da te poljube u obraz, a u glavi kontas u tim ustima je neki tamo gari imao svoj ocmoljeni I/O uredjaj; ili pak u nekim ekstremno intimnijim momentima u kucnoj varijanti kada pogledas dole i malo kao nesto zastanes i kontas sa velikim upitnikom na celu nesto tipa: "Hmm pitam se... cime joj je to pocepano?..." |
[ Isak666 @ 06.09.2011. 23:13 ] @
Jedino da nam odradis upload tog njenog dozivljajica, pa da vidimo da li to odstupa od nekog uobicajenog iskustva jedne prosecne devojke - da ne gresimo dusu, pogresno ocenjujuci je.
[ Blablabla @ 06.09.2011. 23:25 ] @
Citat: Isak666: Jedino da nam odradis upload tog njenog dozivljajica, pa da vidimo da li to odstupa od nekog uobicajenog iskustva jedne prosecne devojke - da ne gresimo dusu, pogresno ocenjujuci je.
o.O - Hm, to zvuci kao da nisi procitao ono kada sam napisao: "pitanje s kojim ja nemam nikakve probleme najiskrenije receno, ali reko' da vidim tudja nekakva razmisljanja"? :-)
PS: Al' ono sto rece "upload tog dozivljajica" - zamisli kako bi bilo super da je moguce iz glave upload-ovati "snimke" u racunar, ha ha. :D (naravno - t je odavno vec tema mnogih naucnofantasticnih filmova...)
Dakle - da li ces odgovoriti ili cekamo dalje?
[ Isak666 @ 06.09.2011. 23:29 ] @
Pa zbunile me zvezdice...
Nista onda.
Ja sam bio tu samo zbog videa.
[ Blablabla @ 06.09.2011. 23:53 ] @
:D A-ha ha! :)
[ ventura @ 07.09.2011. 00:06 ] @
Pics or it didn't happen!
[ DrFill2Good @ 07.09.2011. 00:15 ] @
I to, podrazumeva se, u full HD-u.
[ a1200 @ 07.09.2011. 09:32 ] @
Ima tu necega... a onda se setim, da sam i ja tako isto (nesto :)) radio sa osobama koje mi realno vishe nista ne znace u zivotu...
Tako da... to ispade kao nekakav normalan proces u zivotu... za koji je bitno trenutno stanje svesti, i postojanje odredjenih (uzajamnih) osecanja dok traju...
[ Java Beograd @ 07.09.2011. 10:13 ] @
Bio jedan holivudski film, gde lik kaže devojci da ne može da je poljubi u usta zato što zna da je oralno opštila sa njegovim poznanikom. Na to ona kaže: Dobro, oprala sam usta sapunom. I šta sad hoćeš ?
Elem, opusti se. Gimnastika u krevetu je jedno, a iskrena osećanja su nešto drugo. Takođe, sasvim podržavam i komentar a1200. Kad bi ona znala šta sam ja sve radio sa bivšim devojkama možda bi joj bilo gadno da me poljubi.
Edit: teška ova srpska jezika
[Ovu poruku je menjao Java Beograd dana 07.09.2011. u 15:47 GMT+1]
[ Black_eyed @ 07.09.2011. 10:39 ] @
A pretpostavka ti je malo jača, ovde su sve kao nerd-ovi koji se boje da devojku drže i za ruku, čita se samo poezija dok se o nečemu više ne razmišlja ni u najludjim fanazijama. Heh...
A šta je mogla da radi sa bivšim što ne radi sa tobom (ako računamo samo 1-1) ? Da joj nešto fali ne bi ni bila sa tobom, pošto je već sa tobom onda joj verovatno sve to odgovara.
[ DaliborP @ 07.09.2011. 11:19 ] @
Kurva!
[ mmix @ 07.09.2011. 11:24 ] @
vavilonska, lol
nemoj da brigas mnogo prijatelju, takve stvari samo izazivaju anksioznost.
[ DrFill2Good @ 07.09.2011. 12:11 ] @
Sto rece jedna moja prijateljica: "Od nas kurvi postene nikada da dodju na red".
Pitaje je sta ko ocekuje od zenske - duhovnu/telesnu cistocu ili konkretan provod. Za ovo drugo vazi - sto iskusnija to bolja.
[ Marenović Slaviša @ 07.09.2011. 12:49 ] @
Citat: Java Beograd:Kad bi ona znala šta sam ja sve radio sa bivšim možda bi joj bilo gadno da me poljubi.
A? Sta rece?
Dok Java pojasni sta je ovo mislio... reci ti nama jesi li ti imao sta sa njom ili te ona uslovljava da je zenis, mozda? Nema sexa pre braka? To je sema ucenjivanja koju primenjuju one koje bi da se skrase.
Nasla je u tebi mirnu luku. Daj malo vise podataka, pa cemo ti pomoci. I ne obaziri se na ono "kurva" i slicno.
[ Srđan Pavlović @ 07.09.2011. 12:59 ] @
Sa bivsim devojkama je mislio, 38% sam siguran. LOL.
[ Java Beograd @ 07.09.2011. 13:38 ] @
Eeeee ... Sad kapiram
Sa bivšim frajerom.
Sa bivšim devojkama.
Navukli me mangupi.
Sa Draganom. (Dragan ili Dragana ?!)
Sa suprugom. (suprug ili supruga ?!)
Pozajmio sam alat. (dao nekome ili uzeo od nekoga)
Teška ova srpska jezika.
[ kaćunčica @ 07.09.2011. 13:48 ] @
Šta je ovde pitanje?
"Kako da se odnosim prema svesti da je ona daleko dogurala, a sa mnom sporo gura i nikako da stigne?"
Ili: "Kako je moguće da sam se zaljubio i želim ozbiljnu vezu sa devojkom koja je već sve probala sa nekim pre mene?"
Ili: "Hoću li moći da ispunim sva njena očekivanja, s obzirom na njeno neverovatno bogato iskustvo?"
Ako ti je teško da se nosiš sa tim što se njoj događalo u prethodnoj vezi, možda i nisi za ozbiljnu vezu s njom. A možda treba da daš šansu da se stvari razviju i da razmišljaš u Mika Antić fazonu: svaka nova ljubav je prva prava. Ne možeš, niti treba, da kontrolišeš ono što je njoj "zabeleženo u glavi", ali napravi joj ti svoju "belešku", zbog koje će prethodna izbledeti.
[Ovu poruku je menjao kaćunčica dana 07.09.2011. u 17:03 GMT+1]
[ Odin D. @ 07.09.2011. 13:58 ] @
Ma prepusti se razvratu i ne beri brigu...
[ vilil1 @ 07.09.2011. 14:10 ] @
Citat: DrFill2Good: Sto rece jedna moja prijateljica: "Od nas kurvi postene nikada da dodju na red".
Uh, strasno...a koji joj je br. telefona? :D
[ Bata @ 07.09.2011. 14:41 ] @
Način razmišljanja o kojem je tema je prilično glup, i samo je jedan izraz ljubomore i opsesivnosti.
Na sličan način se mogu u nečijem mozgu pojaviti pitanja:
-Nekada sam sisao majčino mleko. Da li je taj telesni kontakt bio incestoidan ?
-Devojka je nekada u svojem životu (možda i prošle nedelje) imala prehladu, grip, i sl. , i tom prigodom su joj grlo i nos bili puni slina i šlajma,
od kojih je sigurno neki deo i progutala. Kako ću je ikada moći poljubiti ?
-Pekar koji je umesio hleb koji si jeo/jedeš/ćeš jesti , pet minuta pre nego što je mesio testo, bio je u wc-u i svojim rukama je __________(upisati po volji).
Da li je činjenica da je odmah posle (valjda) oprao ruke sapunom , dovoljna da ja ikada smognem snage da ponovo stavim parče 'leba u usta ?
[ anon70939 @ 07.09.2011. 17:07 ] @
Pocelo da te brine, kako tvoj seks sa zenom nije dovoljno divalj kao sto je njen nekad bio? :)
Svi smo imali romanticne trenutke sa sadasnjim zenama, verovatno... ali ne valja ako i kasnije ostane samo romantika... verovatno ce se jedno od partnera smoriti. To sto se desi u spavacoj sobi, to treba ostati tu, a sta se u medjuvremenu radi, sami sebi pustite masti na volju. Probaj ti da radis svakakve stvari koje ti do sada nisu padale na pamet, i verovatno neces razmisljati da li je ona ikada imala tako nesto ranije.
Mada, i meni nekada prodje kroz glavu neka bolesna ljubomora, pa ne mogu da zamislim da se ikada i poljubila sa nekim pre mene, gajila prema nekom drugom neka osecanja... ali jbg... valjda je to normalno...
"mozda sam i ja nekada zpsspzp... sta znam..."
[ Sceka @ 07.09.2011. 17:22 ] @
Pa, mislim da je razmisljanje o 'nekom bivsem' svojstveno mladjim bracnim parovima, mislim na one koji su u brak stupili u nekim ranim godinama zivota, recimo do dvadeset pete godine. Oni koji su kasnije promenili zivot uplovljavanjem u bracne vode (necu da kazem sje*ali zivot) mislim da na to nikada ne obracaju paznju, nema potrebe. Ili se varam?! :)
Pozdrav!
[ Count Zero @ 07.09.2011. 17:27 ] @
Citat: ScekaOni koji su kasnije promenili zivot uplovljavanjem u bracne vode (necu da kazem sje*ali zivot) mislim da na to nikada ne obracaju paznju, nema potrebe. Ili se varam?! :)
http://vukajlija.com/da-ne-kazem/234938
[ Sceka @ 07.09.2011. 17:31 ] @
Pa zato i nisam rekao "da ne kazem" nego lepo pise "necu da kazem"! A to je razlika i to velika!
Pozdrav!
[ Blablabla @ 07.09.2011. 20:03 ] @
Citat: DrFill2Good: Pitaje je sta ko ocekuje od zenske - duhovnu/telesnu cistocu ili konkretan provod. Za ovo drugo vazi - sto iskusnija to bolja.
Vec smo to zakljucili postavkom teme. Ovde je tema za diskusiju skoncentrisana na ozbiljne veze - tipa: ona u kojoj hoces da imas porodicu - e tada kakva su, dakle, desavanja u glavi kada pomislis (bez daljnjeg) na cinjenicu da su se realno desavale te stvari u nekom relnom prostoru - godinama sa nekim cubastim - ono: da li se na primer zapitas koliko je to hektolitara necije pljuvacke progutala, znoja, a o ostalim telesnim tecnostima nekog tamo maljavog :9 da i ne govorimo je l'. :D
:) Cisto fenomenoloski me zanimaju tudja razmisljanja. Ono - koja 'prikljucenija' se tada pojavljuju po glavi.
[ Blablabla @ 07.09.2011. 20:11 ] @
Citat: ventura: Pics or it didn't happen!
He he - ovo zvuci kao neka zivotna filozofija. :p
...Pa slike su u glavi u svakom slucaju - i ne samo slike i zvuk nego i ostali senzorni zapisi (te belezne staze neces naci u VHS tehnologiji), realno - to je u datim prostorima fizicki odigrano - i sve to uredno pohranjeno u RAM memoriju glave - uvek tu - uvek. ;D
[ kaćunčica @ 07.09.2011. 20:28 ] @
[ Blablabla @ 07.09.2011. 20:32 ] @
Citat: a1200: Ima tu necega... a onda se setim, da sam i ja tako isto (nesto :)) radio sa osobama koje mi realno vishe nista ne znace u zivotu...
Tako da... to ispade kao nekakav normalan proces u zivotu... za koji je bitno trenutno stanje svesti, i postojanje odredjenih (uzajamnih) osecanja dok traju...
To stoji. Da. Mislim - respekt (sto se tice tog resenja sto rece). :D
Medjutim to spada u ono suprotno onome sto je tema - jer u osnovi to je logika za izbegavanje tog momenta poimanja - ali tema ovde je upravo fenomenologija momenta zbivanja u umu kada to ne izbegavas (bez daljnjeg). :B
Znaci: situacija tipa (improvizujem) - na primer - devojka ti je zena i onda odjednom u nekom momentu pomislis - sve ono hardkor (znaci: organika) pre tebe sto se godinama realno desavalo je u toj glavi sve fino zabelezeno a ti kao treba sapuces nesto plemenito tom, u osnovi, gornjem kraju probavnog trakta :D . (i jos plus onaj donji momenat tipa "U' xxx te, to je pocepano necim - cime??" - ha ha :D - 'cijim' - to je adekvatnije :D :D )
(Mislim - kapiram da ovde mnogi koji odgovaraju "tripuju" da postavljam pitanje imajuci u vidu sebe - ali, stvarno, realno to nije slucaj (ne znam kako dokazati... hm... - mogu da se zakunem u sta hoces eto).)
[ anon70939 @ 07.09.2011. 22:04 ] @
takvo razmisljanje moze biti samo nedostatak tvog samopouzdanja
[ Isak666 @ 07.09.2011. 22:15 ] @
Ko tako razmislja, verovatno je imao dosadan seksualni zivot ranije, obzirom da ne moze da poveze da zenu koju voli moze i da razbuca u krevetu, a kamo li i da voljena voli da bude razbucana.
Kao i da seks ide i bez i sa emocijama o kojima prica.
Ili da mu je zena mogla imati seks pre njega.
[ misirac @ 08.09.2011. 13:36 ] @
Pogledaj Chasing Amy. Tu ti Ben Aflek ima sličnih filozofskih problema.
[ miki_maus @ 08.09.2011. 21:08 ] @
Uhhh, dešavalo mi se to. Čudan osećaj i trip.
Ljubiš je, i u trenutku ti sine kroz glavu kako je neki balvan to radio pre tebe. Osećaj, k'o da nosiš prljave gaće, i to tuđe.
[ konislav @ 09.09.2011. 00:56 ] @
Citat: miki_maus:
Ljubiš je, i u trenutku ti sine kroz glavu kako je neki balvan to radio pre tebe. Osećaj, k'o da nosiš prljave gaće, i to tuđe.
Zamisli da njoj takodje sine kroz glavu da si se ti ljubio sa nekom smrdljivom pre nje i naglo dodje do kontrakcije vaginalnih misica, vagina se stegne i cvikuje ti kitu i tako ostanes zaroben u "j*ebackom" polozaju sa izdignutim dupetom cekajuci da dodje cika doktor da te oslobodi. Tako da je bolje da se mnogo ne zamaras glupim razmisljanjima.
[ miki_maus @ 09.09.2011. 09:28 ] @
Napisah dok je ljubiš, a ne tokom sex-a.
[ Blablabla @ 09.09.2011. 20:22 ] @
Haha - samo jedan forumas se drzao teme (valjda).
Dakle - da podsetimo: tema je da opisete sta se desava u vasem umu kada to pomislite.
Ako je neko indiferentan na tu pomisao onda neka lepo kaze da je indiferentan na tu pomisao - eto - tako jednostavno - nema smisla skretati sa teme npr. sprdnjom, tripovanjem o drugima itd.
[ Vole Domu @ 17.09.2011. 09:38 ] @
neki kao predlog daju da joj pruzis sve hardkor ko i ranije, dakle presecanje gordijevog cvora "razbucavanjem zene u krevetu".
ali sta je sa situacijom kada je ona eto imala burnu mladost, probala sve sto je htela da proba i sad nece vise; sa tobom sve samo fino i superstrejt?
da li na tako nesto misli blabla?
mislim da je unekoliko "strashnije" saznanje da je neko vasu najdrazu "imao" na nachin na koji vi niste (i necete), nego saznanje da je "imao" uopsteno govoreci...
[ Poco Loco @ 17.09.2011. 14:21 ] @
Chasin Amy
Code: http://www.imdb.com/title/tt0118842/quotes?qt=qt0543819
[ Blablabla @ 26.09.2011. 16:42 ] @
Citat: Vole Domu: neki kao predlog daju da joj pruzis sve hardkor ko i ranije, dakle presecanje gordijevog cvora "razbucavanjem zene u krevetu".
(Opet tripovi da govorim na svom primeru.) :/ :D
Citat: Vole Domu:
ali sta je sa situacijom kada je ona eto imala burnu mladost, probala sve sto je htela da proba i sad nece vise; sa tobom sve samo fino i superstrejt?
da li na tako nesto misli blabla?
:D
Ne. Mislim na to da forumasi opisu svoja razmisljanja povodom naprosto cinjenice (dakle - cisto fakticki i nepristrasno receno) da je tehnicki gledano sustinski rezultat ljubljenja sa onom koju je neki tamo zvalavio istovetan kao kada bi te taj isti zaslajmario direkt u usta (ili ne bas direkt u usta nego malo te pogodi u rub usta pa se rasknjocka taj 'pljuvacni projektil' kojekuda posto retko da ce neko biti bas toliko precizan u pljuvanju u dalj). :D
(Analogno tome je i sustinski rezultat ljubljenja sa onom koja je imala neciji u ustima.)
Znaci - hocu da svaki forumas zamisli svoju devojku/zenu kako se zvalavi sa nekim tamo cubastim, onda se zvalavi sa tobom i posle budes svestan da je rezultat toga isti kao kada bi te isti cubasti zaslajmario u usta (stvarno i jeste - u oba slucaja njegova pljuvacka je u tvojim ustima - nema razlike) - i onda kakva su tvoja razmisljanja povodom toga - eto to je pitanje.
(Kazem - neko moze da kaze da je u potpunosti indiferentan prema toj cinjenici. Dobro. Citam. OK Neko moze da kaze da nije indiferentan prema tome i onda opise sta pri tom razmislja/poima/oseca. OK i to. - Samo citam tudja razlicita - sto razlicitija razmisljanja - to me zanima - to je cela sustina pitanja u ovoj temi. Eto. Tako lepo. :D )
[ kaćunčica @ 26.09.2011. 17:10 ] @
Ona je zauvek "onečišćena" i to se nikad nije spralo iz njenih usta?
Šta bi onda reako na činjenicu da ženska ruka u istom danu, moguće i istom satu miluje psa, briše guzu, stavlja prljav veš cele porodice na pranje, mesi testo, pere sudove, čisti cipele... Dok jedeš kiflice, koje je ona mesila, ili salatu koju je ona isekla (to nije termički obrađeno), ne zamišljaš pseću prljavštinu, izmet, telesne izlučevine sa veša, tuđe ispljuvke koje je zgazila cipela...?
[ Blablabla @ 26.09.2011. 17:36 ] @
To je skretanje sa teme. Procitati moj prethodni odgovor!
[ davidoffi @ 26.09.2011. 18:27 ] @
Ijuuu...kakva tema.. Kako vas nije sramota! Prekinite odma s tim!
[ IdeaR @ 27.09.2011. 14:19 ] @
Najkraći odgovor: ako tako misliš onda ona nije žena za tebe. Traži dalje.
[ Blablabla @ 27.09.2011. 17:23 ] @
@kacuncica
Drugim recima: mozes samo da opises tvoje misli kada posmislis na tu cinjenicu u svom realnom konkretnom slucaju.
[ IdeaR @ 27.09.2011. 17:47 ] @
@Blablabla
Sada čitam tvoje odgovore i vidim da se kuneš da nije kod tebe takva situacija.
Pa šta želiš sa ovom temom? Da nekog spustiš da se loše osjeća kako bi se ti osjećao nadmoćnije (što je ružno), da opravdaš sebe pred samim sobom ili nekim drugim, ili da troluješ?
[ davidoffi @ 27.09.2011. 23:35 ] @
Ni Gospod Bog nije gadjao kamenom takvu. Nego je rekao, ko je bez greha, neka baci kamen. A njemu je bila draga u srcu bas takva.
Devojke su drage, i treba ih voleti. I mogu biti jako fine. Nek su zive i zdrave.
[ Blablabla @ 29.09.2011. 20:58 ] @
Citat: IdeaR: @Blablabla
Sada čitam tvoje odgovore i vidim da se kuneš da nije kod tebe takva situacija.
Pa šta želiš sa ovom temom? Da nekog spustiš da se loše osjeća kako bi se ti osjećao nadmoćnije (što je ružno), da opravdaš sebe pred samim sobom ili nekim drugim, ili da troluješ?
Kao sto rekoh - ako su neki ravnodusni prema tome tako ce i napisati, ako nisu napisace drugacije. Ja licno sam negde izmedju sto se tice toga - niti mi je sve jedno, niti me nesto narocito dotice -- ali cela poenta je u tome da cujem sta drugi misle. (a ne da se to pretvori u maraton pogresnih interpretacija mog pitanja)
[ Blablabla @ 30.09.2011. 15:38 ] @
Citat: davidoffi: Ni Gospod Bog nije gadjao kamenom takvu. Nego je rekao, ko je bez greha, neka baci kamen. A njemu je bila draga u srcu bas takva.
Devojke su drage, i treba ih voleti. I mogu biti jako fine. Nek su zive i zdrave.
E' da - nego kako je gospodin Gospod (i porodica Bog uopsteno), jesi li popio kafu s njim skoro, jeste li se napricali - sta kaze kako kod njega inace?
[ Blablabla @ 04.10.2011. 11:26 ] @
Citat: davidoffi: Ijuuu...kakva tema.. Kako vas nije sramota! Prekinite odma s tim!
Sta? Ima li nesto lose u jednostavnom pitanju:
Kako se odnosite prema svesti da je vasa zena/devojka recimo radila** sa tamo nekim tipom razne (ovde nepomenljive) stvari pre nego sto je dosla u ozbiljnu vezu sa vama, i sada sve te hardkor dozviljajice ima sasvim zivahne u svojoj glavi lepo zabelezene*** dok je istovremeno s vama u nekom ljupkom romanticarskom momentu**** prepunom najplemenitijih osecanja?
[ DaliborP @ 04.10.2011. 11:43 ] @
Ma kurvetina..tebi ne vredi govoriti. Resi se tog zla i nadji neku nevinu.
[ Blablabla @ 13.10.2011. 15:05 ] @
Kao sto rekoh vec nekoliko puta ja sam negde izmedju - niti mi smeta, niti mi je sve jedno (naravno) - kao sto neko ovde rece nesto u smislu: to je valjda neka normalna stvar u zivotu. I opet ponavljam: smisao teme je da drugi kazu svoja razmisljanja povodom recenog, a ne da se daju odgovori koji se odnose u mom pravcu.
[ .sasa. @ 14.10.2011. 11:31 ] @
Pa sto se nerviras ako ti ne smeta? Opusti se i uzivaj. Mozda ti prenese koje iskustvo nekom prilikom ;)
[ Java Beograd @ 14.10.2011. 11:46 ] @
Citat: DaliborP: Ma kurvetina..tebi ne vredi govoriti. Resi se tog zla i nadji neku nevinu. Nevinu, ko majka devet Jugovića !
[ Blablabla @ 14.10.2011. 14:43 ] @
Citat: .sasa.: Pa sto se nerviras ako ti ne smeta? Opusti se i uzivaj. Mozda ti prenese koje iskustvo nekom prilikom ;)
\:S
A sto si ti stekao utisak da se ja nerviram povodom toga? (i ne samo ti ocito)
...Niko ko odgovara na ovu moju temu ne kapira ono sto sam sto puta ponovio - tema i pitanje je kako se VI osecate povodom toga - TO pisite ili ne pisite uopste.
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|