[ anon70939 @ 26.09.2011. 19:46 ] @
znam da nije ovo mesto, ali mi treba hitno odgovor a ovde vas ima najvise. Posle moderator neka brise Prijatelj me zamolio da mu sredim u kancelariji neku mrezicu. Ima 2 desktop i jedan laptop racunar. na spratu iznad mu je SBB modem i TP link ruter. Nesto je on cackao po podesavanjima na ruteru i nije mogao da se nakaci vise ni sa jednog racunara. U view available wireless networks vidi se ruter sa svih racunara ali pokusavaju da se zakace i non stop izbacuje poruku "Windows was unable to find a certificate" Na kraju sam se laptopom povezao pomocu lan kabla i vratio sve na fabricka podesavanja. Stavio sam MAC filtering i dozvolio tim njegovim racunarima da se kace na ruter. Ali sad je problem, kad kliknem da se zakacim na taj ruter, i dalje pise Not Conected, krstic je preko ikonice, ali imam net i vezu ka drugim racunarima. Tek posle 3-4 minuta se taj krstic skloni i onda pokazuje da je konektovan. I sve bi to bilo super, da samo onda odjednom ne pukne veza i onda oni opet drljaju da se konektuju... i uspeju. Ali veza puca svakih desetak minuta i to na svim racunarima. Nije veza losa, pise excellent i ruter je relativno blizu racunarima. Sta bi moglo biti, pomagajte :) Na ruteru, posle Factory reset-a nista nisam podesavao osim sto sam enejblovao MAC filtering. Jesam li trebao nesto drugo da ukljucim, iskljucim ili sta vec. Da dodelim nekakav opseg...? |