[ cobraje @ 30.09.2011. 20:01 ] @
Je li ko bio i ima li ista interesantno da se vidi? Vredi li da se bije put do BG zbog sajma? Unapred HVALA! |
[ cobraje @ 30.09.2011. 20:01 ] @
[ Bata @ 02.10.2011. 07:17 ] @
Ja sam bio juče (subota) nešto posle 12h , i iskreno sam razočaran, zato što nije ispunilo neke moje usko lične nade
u pogledu ponude i sajamskih popusta. Sve ukupno mi izgleda kao jedna sasvim tipična, iako ogromna, prodavnica "potrošačke elektronike i bele tehnike". (sa izuzetkom Asus-a koji su priredili neku overklokersku prezentaciju sa čak jednom pločom) (...ah da, tu je i par igraonica sa nekim takmičenjem. toliko o specijalizovanom sajmu) Od popusta nema ništa , bar ne sa tačke gledišta informisane mušterije. Dominira Tehnomanija (mesto gde se NE kupuju računari), i koliko sam primetio jedino oni prodaju izloženu robu. Sve je organizovano po principu automobilskog sajma - koji je namenjen najširoj populaciji. Ali, koliko sam čuo, tokom tog sajma bar važe popusti... [ djricky @ 02.10.2011. 18:41 ] @
Citat: Bata: Dominira Tehnomanija (mesto gde se NE kupuju računari), i koliko sam primetio jedino oni prodaju izloženu robu. "consumer electronics and home appliance"... niko nije rekao da ce to biti sajam kompjutera mada, priznajem da sam i ja ocekivao nesto drugacije.... [ Miroslav Jeftić @ 02.10.2011. 18:56 ] @
Citat: Bata: Dominira Tehnomanija (mesto gde se NE kupuju računari), i koliko sam primetio jedino oni prodaju izloženu robu. Sve je organizovano po principu automobilskog sajma - koji je namenjen najširoj populaciji. Ali, koliko sam čuo, tokom tog sajma bar važe popusti... Na sajmu automobila je sve na prodaju, a i popusti su redovni (za one koji mogu uopšte da kupe nova kola) [ Jagnjeca brigada @ 03.10.2011. 09:49 ] @
[ Java Beograd @ 03.10.2011. 09:56 ] @
Najbitnije je da ima slatkiša raspoloženih za fotografisanje.
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|