[ BBS @ 02.10.2011. 03:50 ] @
Šiptari počeli da obaraju i sajtove koji nemaju veze sa državom a jedan od primera je http://www.psihopolis.edu.rs/ |
[ BBS @ 02.10.2011. 03:50 ] @
[ Bata @ 02.10.2011. 07:30 ] @
Šta im znače ovi natpisi, #op , i cyb imp ?
[ plus_minus @ 02.10.2011. 07:35 ] @
^^ Operation Serbia, Cyber impact ?
Smem da se kladim da ovi što hakuju nisu šipci već od šipaca dobro plaćeni prekookeanci. Ne verujem da ih ima toliko pismenih da mogu to da rade. To njihova amer braća d gej čine za njih. [ Tyler Durden @ 02.10.2011. 08:08 ] @
Izgubio bi opkladu.
[ plus_minus @ 02.10.2011. 08:11 ] @
Ceniš ga da ih ima i toliko naprednih?
Ja sam inače isuviše 'prijateljski' nastrojen prema tim pacovima, pa je i logično da imam 'visoko' mišljenje o njima. Moguće je da grešim. [ ironman @ 02.10.2011. 09:06 ] @
Ako malo pogledas warez sajtove, iznenadio bi se koliko ih ima, a i turaka. Mi smo za njih "male bebe" ili pak posteni, pa se ne bavimo nelegalnim stvarima, nije nego!
[ anon70939 @ 02.10.2011. 09:55 ] @
Citat: Dok sam bio u Zenevi, jedno vreme sam na gradjevini radio parket i upoznao sam dosta Albanaca. Neces verovati koliko su to normalni i POŠTENI ljudi, i koliko oni bas nemaju veze sa ti siptarima o kojima slusamo. Mnogi ovde pricaju nesto o siptarima, a nikad ih nisu videli u zivotu. Verovatno su videli nekoliko Srba sa Kosova, i to je to... Ne volim ni ja Siptare, verovatno zbog cele ove medijske priče [ kandorus @ 02.10.2011. 10:14 ] @
Ko o čemu srblente o tome kako su upravo oni popili mozak celog sveta tako da za uboge šipce i osmanlije nije ni gram ostalo. A ni jedan od te srblente ne mož sa sigurnošću reći ko mu je urkundjed. Ma se nešto mislim - Rusi su plavci.
[ yolja624 @ 02.10.2011. 10:17 ] @
Ja sam neke siptare (sa kosova) upoznao u JNA... i neki su bili dobri, a neki i ne bas. Kao i svi ostali ljudi na svijetu.
Ali neka zajednicka osobina, za vecinu, siptara koje sam imao priliku da upoznam je da drze rijec. Kad nesto obecaju - to se ispuni. Imaju "kulturu" da ispunjavaju obecano - besa. Mozda se mladje generacije ne drze rijeci slijepo kao njihov pretci, ali imaju to u kulturnom naslijedju. Kod nas, brat brata za*ebe... to kod njih - NEMA! Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|