[ milened @ 03.10.2011. 11:45 ] @
| Pre neki dan sam vozio zenu na aerodrom u Temisvaru. Odem i vratim se. Za tri dana odem po nju, pokupim je i vratimo se, a na izlazu mi rumunski policajac trazi da vidi da sam kupio "vinjetu".
Posto nisam imao vinjetu trebao sam da platim kaznu od 120EUR, ali je ipak posle malo price na engleskom odustao.
Zakljucak: na ulazu u Rumuniju morate kupiti vinjetu (Nekoliko EUR za 7 dana) i to za sve puteve. Niko vam je ne nudi na ulazu jer kaze vise vole da vam uzmu 120EUR za kaznu.
Prosle godine sam se provozao 500km do Sibiua i nazad i niko mi je nije trazio. |
[ milivoje t @ 03.10.2011. 12:33 ] @
Isao si preko Vrsca ili Srpske Crnje ? Ja uvek idem preko Crnje, cena vinjete je 3e za nedelju dana, moram priznati da se ne secam da sam je ikada kupio, niti mi je policija pravila problem.
[ milened @ 03.10.2011. 18:48 ] @
Isao sam preko Crnje. Ni meni ni sinu nisu ranije trazili. Naknadno sam cuo da su ljudi imali problema. Odmah kad se predje granica ima mali kiosk na kome (sitno) pise da treba da se kupi vinjeta.
I da, vreme je pomereno za sat unapred. Da zenin avion nije kasnio, zakasnilabi na cekiranje.
[ anon115774 @ 04.10.2011. 08:43 ] @
A sta je ovde tacno problem? Nisi imao vinjetu koju je, koliko sam shvatio, trebalo da imas i hteli su da ti naplate kaznu... iiii??
[ milened @ 04.10.2011. 12:29 ] @
Vise sam hteo da upozorim druge da ne bi morali da plate kaznu.
A problem bi mogao biti to sto je sve lose oznaceno.
Copyright (C) 2001-2024 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.