[ Milan M. Radovic @ 17.10.2011. 12:12 ] @
Zanima me kakve su kamere koje su postavljene u pancevu i gde se nalaze?

Hvala!
[ andrejbeca @ 20.10.2011. 00:02 ] @
Nigde
[ borkostar @ 20.10.2011. 15:31 ] @
jednu sam video na stubu u spoljno starcevackoj i ne znam cemu sluzi

inace uslikan sam na cervenom na uglu brace jovanovic i svetog save i na raskrsnici na tesli :)
[ Zarko Silic @ 20.10.2011. 15:43 ] @
Trebalo bi da su u Spoljnostarcevackoj dve kamere. Negde tamo kod onih poprecnih borackih ulica (ugao sa Dobrovoljackom i ugao sa Borackom).
[ miki_maus @ 21.10.2011. 22:54 ] @
Koliko ja znam, kamere za nadzor saobracaja funkcionisu iskljucivo u Beogradu i Novom Sadu.
[ jnk @ 21.10.2011. 23:13 ] @
Preciznije kamere za automatsko detektovanje prekrsaja funkcionisu samo u Beogradu i Novom Sadu. Te kamere sto su instalirane u Pancevu se koriste za nadzor saobracaja ili neke bezbednosne situacije ali naravno glavni motiv je da neko zaradi pare
[ miki_maus @ 22.10.2011. 17:37 ] @
Upravo to.
Jedan zanimljiv detalj:
- na Bavanistanskom putu (u Pancevu), nekih 300 metara od pruge postavljena kamera, a rampa na pruzi ne radi vec par godina. Voz kada treba da prodje, pomocnik masinovodje izlazi da zaustavi saobracaj. Toliko o bezbednosti.
[ Milan M. Radovic @ 24.10.2011. 07:45 ] @
Citat:
miki_maus: Upravo to.
Jedan zanimljiv detalj:
- na Bavanistanskom putu (u Pancevu), nekih 300 metara od pruge postavljena kamera, a rampa na pruzi ne radi vec par godina. Voz kada treba da prodje, pomocnik masinovodje izlazi da zaustavi saobracaj. Toliko o bezbednosti.
Nije da pravdam... tu bar izlazi, ima negde u majcici Srbiji gde i ne izlazi.
[ miki_maus @ 24.10.2011. 11:59 ] @
Nema to veze sa masinovodjom/zeleznicama, ima veze sa nadleznim organima za bezbednost saobracaja. ;)
Njih treba kriviti.
[ borkostar @ 24.10.2011. 12:38 ] @
na ulaz u Starčevo iz Pančeva danas pustena u rad jedna kamera
Na jednoj banderi nesto kao ona kruzna kamera a na drugoj ona kao za nadzor
[ Milan M. Radovic @ 25.10.2011. 09:32 ] @
Citat:
borkostar: na ulaz u Starčevo iz Pančeva danas pustena u rad jedna kamera
Na jednoj banderi nesto kao ona kruzna kamera a na drugoj ona kao za nadzor
Ma ta nadzire pripadnike romske nacinalne zajednice da ne kr... pardon, pozajmljuju za stalno sine od pruge i signalizaciju :D