[ milanm2 @ 18.11.2011. 17:00 ] @
| Imam hyundai i20. Star godinu i 2 meseca. Malopre sam zbog niskih temperatura hteo da zamenim tecnost za pranje stakla. Izspricam ja ono malo sto je ostalo letnje tecnosti i kad vidim da vise nema dosipem zimsku. Medjutim posle toga pumpa radi ali tecnost NE izlazi kako na prednje tako i na zadnje staklo. Najverovatnije je usao vazduh u sistem posto auto nije toliko star da bi se skupila neka prasina. Sta da radim? |
[ bakara @ 18.11.2011. 19:29 ] @
Verovatnije je da se prethodna tecnost smrzla dok nije povukao ovu nesmrzavajucu.
Probaj fenom da zagrejes creva i brizgaljke ukoliko imas uslova za to.
[ codeNO @ 18.11.2011. 19:38 ] @
Naravno, crevca su mala a dugacka i tecnost sto je ostala u njima za cas zaledila dok si ti stigao da stavis drugu tecnost i tek kada budes ponovo vozio auto vrelina motora ce ih odlediti i procice prava tecnost i vise ne bi trebala da ledi. ..mada mi cudno da ako si odmah izbacio staru tecnost i ubacio odmah drugu...za tako kratko vreme zaledilo...ipak nije toliko hladno...javili jedan iznad nule???? I koliko si dugo pokusavao da prskas sa novom tecnoscu? Jer hoce kada ostanes prazan da povuce vazduh pa mu treba malo vremena dok povuce novu tecnost
[ etjen @ 18.11.2011. 21:32 ] @
ako nemaš uslova za fen, otiđi u neku garažu nekog tržnog centra, prošetaj se jedno sat dva i sačekaj da odledi
[ m4rk0 @ 19.11.2011. 15:09 ] @
A da li se cuje zujanje kad pokusas da prsnes tecnost ? Ako se ne cuje onda je verovatno eletromotor crko.
Copyright (C) 2001-2024 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.