[ New Village DC @ 12.12.2011. 19:12 ] @
Meni deluje previse dobro da bi bilo istinito, sta vi mislite?

http://www.ebuyfromchina.com/m...3g-touch-screen-tablet-pc.html
[ bakara @ 12.12.2011. 19:23 ] @
Meni ne deluje u opste povoljno, a cena je prosecna:
http://www.ebay.com/sch/i.html...&_sacat=See-All-Categories
[ New Village DC @ 12.12.2011. 23:41 ] @
Aha, nisam bio siguran pa zato pitam. Ja bih rado dao te pare da imam tako nesto, ali izgleda nisam bas u toku.

Kakva su iskustva sa ovim sajtom? Znam da su Dealextreme i alibaba OK, a sta je sa ovima?
[ bakara @ 13.12.2011. 08:55 ] @
Samo gledaj da bar nadjes neki koji ima capacitive display posto su resistive stvarno prevazidjeni.
[ New Village DC @ 13.12.2011. 19:13 ] @
Takvi su uglavnom skuplji, nisam siguran kako cu proci na carini. Meni je i ovako nesto OK samo da je prihvatljivo brzo. I da ima GPS eventualno :)
[ član @ 18.04.2012. 08:20 ] @
da ne pokrećem novu temu...

interesuje me kakvo je, generalno, iskustvo sa kineskim tabletima?
da li je neko koristio? da li se kvare? koliko traju?
pretpostavljam da im je baterija boljka...
[ peromalosutra @ 18.04.2012. 12:11 ] @
Ja imam jedan vec jedno pola godine. CPU 800mhz (navodno), 256MB RAM, 7" rezistivni touch screen, Android 2.2. Baterija traje oko 3 sata. Platio ga nekih 75 dolara, sad bi trebalo biti i boljih modela za te pare.

Sto se upotrebe tice, prilicno sam zadovoljan. Odziv softvera je solidan, browser radi ok. Najvise ga koristim za citanje e knjiga (PDF-ovi za faks) i tu i tamo lagani surf "iz fotelje" (uglavnom citanje clanaka tipa ars technica, nije za neku vecu interaktivnost). Kao e-citac je sasvim solidan, sto pokazuje i cinjenica da cesto ostavim Kindle touch po strani zbog ocajne PDF podrske i radije uzmem kineza, otvorim PDF u landscape modu i citam bez da mi oci ispadaju zbog sitnih slova.

Sto se mana tice tu su relativno kratko trajanje baterije (3 sata), veoma osjetljiv ekran i generalno finalna obrada. Svaka grubost pri rukovanju je vidna u obliku ogrebotina. Takodje na mojoj verziji ne radi Android market, a Skype, iako se instalirao uredno, odbija da se poveze jer su navodno blokirali te kineske uredjaje iz nekog razloga.
[ tosa @ 19.04.2012. 00:41 ] @
Citat:
član:interesuje me kakvo je, generalno, iskustvo sa kineskim tabletima?

I iPad je 'kineski' tablet...