[ mrcooler88 @ 05.01.2012. 18:23 ] @
Naime radi se o tome da mi nakon pranja voda negdje udje i pokvasi tapacirung na vozacevoj strani u prostor za noge. Kederi mi i nisu nest na toj strani pa me interesuje da li je to do njih? Takodje citao sam na jednom forumu da moze biti i do onog najlona ispod tapacirunga vrata da se odlijepi pa da voda udje preko plastika na pragovima unutra.... Odozdo preko poda ne ulazi sigurno, auto pregledano i kobitovano jesenas. Znaci samo posle pranja voda se pojavljuje. Ako je neko imao slicno iskustvo neka javi...

[Ovu poruku je menjao mrcooler88 dana 05.01.2012. u 19:43 GMT+1]
[ ludidzora28 @ 05.01.2012. 19:17 ] @
Pa ako su kederi losi verovatno je do njih... Voda se skiva izmedju vrata i njega i prodje negde u kabinu, niz prag, pa na patos i eto ga tebi mokar tepih. Najbolje je da zavrnes tepih da se vidi prag i patos kod vrata. Zatim neko udje u kola i gleda a ti zalivas vodom po ivici vrata i pokazace gde curi. Nije neki problem da ti treba expert da ga resis. Zar ne?
[ mrcooler88 @ 05.01.2012. 19:28 ] @
hehe, ma ne treba nego me interesuje da nema mozda neko specificno mjesto gdje pusta vodu,a da su se i ostali susreli sa istim problemom... ako bude keder zamjenicu samo dal ih ima dobrih i cuo sam da se krovni malo teze mjenja...
[ botr @ 05.01.2012. 20:07 ] @
Keder 99% Moze biti i zbog tog najlona, ali je to mala verovatnoca.
[ supermario @ 07.01.2012. 20:12 ] @
Najlon 300 %, skini tapacirung i ili zalijepi dobro taj ako je zdrav ili iskroji novi po tom starom sablonu pa zalijepi dobro.
[ vladd @ 08.01.2012. 00:37 ] @
Uzgred, proveri keder oko sofersajbne, procisti kanale sa gornje strane, izmedju gume i lima, i napuni gradjevinskim barsilom, ili namenskim za kupatila, pola tube je dovoljno za celu gornju stranu soferke.

Moralo bi da prestane da kvasi pod.

Poz
[ mrcooler88 @ 08.01.2012. 15:39 ] @
Citat:
supermario: Najlon 300 %, skini tapacirung i ili zalijepi dobro taj ako je zdrav ili iskroji novi po tom starom sablonu pa zalijepi dobro.

najlon landara kad sam zadnji put skidao tapacirung a i primjetio sam da je ispod rucke za zatvaranje bila vlazna fleka, a nikako u tom pravcu nije moglo kapati da ulazi odozgo kroz vrata jer odlicno dihtuju uz keder... moguce da je to problem
nisam dirao nista zbog praznika pogledacu ovih dana
[ mrcooler88 @ 07.02.2012. 16:59 ] @
glupi najlon na vratima se odlijepio :)