[ Mitkoni @ 19.01.2012. 12:02 ] @
Nedavno sam se registrovao na njihovom sajtu, http://www.nettvplus.com/ naravno guglajuci za neki tv program online, i naisao na njihov sajt, sajt lepo ukrasen, doteran, bas privlacan, gde se god okrenes 'kaze' FREE, BESPLATNO... rekoh ovo je ekstra, skida se i player od njih, bas super.. idemo dalje. Lepo stoji neki baner sto i sami mozete videti, goleme velicine, onako nepromasljiv gde pise GLEDAJ BESPLATNO tik ispod njega PREUZMI PLAYER upadam radim sledece, nailazim na ovo: Prijava za besplatan ključ (pomislih pa ovo nema nigde) zasto ne bih ostavio par licnih ifnormacija ako nesto tako nude, zar ne? :) I da ne bih duzio pricu na e-mailu mi stize sledece: Citat: Postovani, Zao nam je, ali nas servis za sada jos uvek nije dostupan u zemlji Srbija. Hvala sto ste nas kontaktirali. http://www.nettvplus.com Ali naravno to je sve na srpskom jeziku. I morao sam im odgovoriti sledecom porukom: Citat: Ne razumem, u prethodnoj stranici gde sam uneo podatke sto se tice kljuca, pisalo je: Uskoro cete dobiti kljuc (aktivaciju) na e-mail adresi. Dok sada stise poruka koja glasi: Zao nam je, ali nas servis za sada jos uvek nije dostupan u zemlji Srbija . U stvari, ako je kljuc (aktivacija) besplatan, zasto ne bi bio automatski, vec 'morate' slati na e-mail adresi? Ne vidim logiku :) Njihov odgovor: Citat: Postovani, U pitanju je televizija putem interneta. Kao sto ste vec pogledali nas sajt, verovatno ste videli i cene. Tako da ponuda nije besplatna. Besplatan je period od dva dana, koji nudimo nasim korisnicima da pogledaju listu kanala, kvalitet slike i ostalo. Obzirom da servis nije dostupan u Srbiji, ne mozemo vam poslati kljuc. Je li ima neko ideju sta da im se odgovori na ovome, i o cemu se ovde zapravo radi. Ako su stavili citko na srpskom jeziku da cu kljuc dobiti na e-mail adresi, sto je na sajtu pisalo blondiranim slovima da je sasvim besplatan. A sada mi kazu da se to placa. I na kraju svega to uopste nema nigde u srbiji. Ali sve mislim da je to ono: Dok je ovaca bice i vune. :) |