[ cnc-project @ 23.01.2012. 16:57 ] @
Zanima me kakva bi mi sada bila cena rada, neko vreme sam dobivao lepe ponude..., dal sada kao EU građanin imam pravo na više ili manje primanje ?

Dal netko ima okvirne cene rada, ...,

Radim s Svim alatima , Catia, Solidworksa, FC ,MasterCAM

Dakako i programiram PP za večinu programa(za vlastite potrebe!) , radim u ANSYS lienearne i nelinearna ispitivanja, ako ikome više trebaju !

Kolika bi meni bila plata za radno mesto , od Najboljeg do najgoreg ranga posla ! Stručna sprema po potrebi ! Znanje ...NO PROBLEM

Ako možete da me uputite..., može li se barem dobro živeti u Srbiji ?

[Ovu poruku je menjao cnc-project dana 23.01.2012. u 18:13 GMT+1]
[ tdjokic @ 23.01.2012. 18:47 ] @
Jel se ti to salis sa nama ili sta?
[ Shadowed @ 23.01.2012. 19:20 ] @
Citat:
cnc-project: dal sada kao EU građanin imam pravo na više ili manje primanje ?

EU ili ne, nemas nikakvo pravo. Kako se pogodis, to ti je.

Inace, ja bih ti dao manju sansu prilikom zaposljavanja, bar inicijalno, jer deluje kao da ti fali neka daska kad hoces odande ovamo
[ mgolubovic @ 24.01.2012. 07:48 ] @
istina, ako ne i dve tri :)
[ Aleksandar Đokić @ 24.01.2012. 09:44 ] @
zasto mislis da samo zbog toga sto si gradjani EU trebas imati vecu platu? jel mi kad odemo tamo imamo vecu platu?

koliko znas i koliko hoce da plate tolika ti je plata...
[ NePitajteMene @ 24.01.2012. 19:02 ] @
He, he, heh, kakav je samo veseli vrazicak ovaj nas djecharac Sabrina...iliti Zaklina ;-)

Evo lijepe pjesmice za tebe, djecace: http://www.youtube.com/watch?v=sR8j5gsRXsw

Ma sto je to u nasoj lijepoj tamo daleko, kriza udara i u Europi zesce :-)

Drz' se ti ipak Jevrope, i ovde se sprema Grcka ko i tamo, odosmo svi u bunar, tonemo ko sekire-ovde doduse jos malo brze nego u EU, ali glib je imminent :-)

Ko ispliva, pricace ;-)

[ bokisha @ 27.01.2012. 20:51 ] @
u Srbiji ti se ceni sve osim znanja...ako si dobar lazov, lopov ili prevarant bolje ces proci, nego kao pametan i obrazovan covek.
Drzi se ti Jevrope, ovde jedino sto mozes a to je da propadnes zajedno sa nama...
[ bokisha @ 27.01.2012. 20:53 ] @
Citat:
NePitajteMene

Ko ispliva, pricace ;-)

Dobro si rekao, veliki je glib...heheheheh...samo mi nostati mozemo preziveti