[ KrkaCiC @ 04.02.2012. 04:50 ] @
| Naleteo sam na ovo http://www.limundo.com/kupovin...i-Tuning/HHO-generator/4402648
I u svemu mi je bilo najzanimljivije pitanje clana da li mislite da ovaj generator moze raditi na renault clio II,2001 god,1,5dizel motor,hvala i svaka cast sto ste ovo napravili,ja sam pre par dana poceo da ucim o ovom uredjaju,jos nesto me interesuje zasto ga prodajete ako je efikasan kao sto kazete,pozdrav iz leskovca
Ipak ovaj clio trosi "ko upaljac" a neko bi ako moze jos manje |
[ Flo33 @ 04.02.2012. 07:30 ] @
Citat:
Najbolji efekat ustede goriva se postize sa starijim modelima sa karburatorom,od 20-60%,i to najvise na benzinski pogon.
[ bakara @ 04.02.2012. 17:30 ] @
Ma najbolje mu je ovo dodato na kraju:
Citat:
Ugradio sam sekventni gas i vozim na LPG...
[ AstralPro @ 04.02.2012. 18:13 ] @
Probaj kod sebe pa javi kako si prosao :D
[ Nabukodonosor @ 05.02.2012. 01:15 ] @
[ nekavambude @ 05.02.2012. 01:55 ] @
To na limundu preteruju sa cenom a i ovo 2 litra gasa u minuti sa tom amperazom ne bih bas rekao.U sustini dovoljno je i 1 litar gasa jer on pospesuje sagorevanje a ne ide samo na hho.To se isplati da sam napravis a sad da dajes tolike pare a i nisi siguran da ce to raditi ne znam koliko je pametno.
[ Zarko Silic @ 05.02.2012. 09:05 ] @
http://www.elitemadzone.org/t4...na-vodu-HHQ-generator-vodonika
Citat:
Ima tu jedan mnogo dobar vic ...
Za vreme za vreme naftne krize 80-tih, Mujo dolazi na pumpu i kaze pumpadžiji "Sipaj pun rezervoar vode"
Posle kraće rasprave pumpadžija sipa vodu, mujo vadi tabletu iz džepa i ubacuje u rezervoar i odveze se dalje.
Posle 3-4 dana identična situacija i pumpadžija opet gleda začuđeno Muju kako se odvozi autom sa rezervoarom punim vode i tabletom.
Uglavnom posle 4-5 takva točenja pumpadžija navali na Muju da mu proda tih tableta i Mujo posle dužeg nećkanja proda pumpadžiji sve tablete što je imao kod sebe, nekih 150 komada za 5000 maraka.
Seda u auto i kreće, a uspaničeni haso ga pita "Pa dobro Mujo, što mu proda sve tablete? Pa kako ćemo se mi sada voziti?! "
Mujo ga pogleda i sa smeškom mu odgovori "Pa na plin, k'o i do sada."
[ doxzwill @ 17.04.2012. 10:43 ] @
treba prosecno bar 1.5L sa 15 Ampera(sto je jako tesko) da bi usteda bila realna.probao sam i video sve i svasta. jedino sto ce te dobiti je cist motor(iznutra) jer ce relativno sve izgoreti .a usteda i snaga se biti +5-10%..... opterecenjem alternatora se proporcionalno opterecuje i motor pa samim tim auto trazi veci gas da se nebi gusio....elektronika u prosecnom autu ukupno trosi 20-ak Ampera, ako mu stavite generator koji ce jos toliko povuci, to je duplo vece opterecenje.....a regleri i alternatori stradaju na obicnom opterecenju,sta ce biti na duplo vecem? pravi generator bi trebao sa max 10 Ampera da daje 2L plina..to je uredu i to vredi, sve ostalo je bacanje para i gubljenje vremena..... i naravno elektronika koja ce naspram broja obrtaja povecavati i smanjivati struju tj. proizvodnju gasa jer ako na ler-gasu auto proizvodi 2L plina rizikujete `curenje`plina van filtera sto dovodi do lakog zapaljenja.....i ode hauba na staro gvozdje.
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.