[ Sceka @ 28.02.2012. 19:11 ] @
Kao sto pise u naslovu, zasto nigde nema nista o tome da je ES dobio 300.000-tog clana? Da li je taj clan dobio neku nagradu, nesto, bilo sta? Da li je predvidjena neka proslava, rostilj, pice... Ako jeste - za koga? Ako nije - zasto nije?! I tako dalje i tome slicno... :)

U svakom slucaju, cestitke ES-u na 300.000-tom clanu i da bude srecno i bericetno i ubuduce!

Hoce li bar neko od moderatora ili administratora reci nesto... napisati nesto prigodno... Ja cek'o pa ko velim, niko se ne seca ili nece pa ae ja da nesto kazem! :)))

Pozdrav!
[ Flo33 @ 28.02.2012. 19:17 ] @
Da svaki aktivan uplati po evro imali bi u fondu....

100 evra
[ Sceka @ 28.02.2012. 19:26 ] @
He, he, he... Obicno ne gledam ali me strasno zanima ko je a narocito zasto, kliknuo na "palac dole"?! :))) Ne mogu da verujem... Molio bih da se javi i kaze zasto. Strasno me zanima! :)

Ako je ovo Off nek' se brise ali sve jedno - treci put, strasno me zanima!

Pozdrav!
[ Otto23 @ 28.02.2012. 19:31 ] @
Da za svakog banovanog (od tih 300K) dobiju po evro, imali bi u fondu...

barem 100 000 evra
[ Nothingman @ 28.02.2012. 19:43 ] @
A koliko bi imali da dobiju po evro za svakog koji nije banovan, a trebalo bi da bude?
[ Lazar-I @ 28.02.2012. 19:44 ] @
Citat:
Obicno ne gledam ali me strasno zanima ko je a narocito zasto, kliknuo na "palac dole"?! :)))

Nemaš temu, a voliš da pišeš.
[ Otto23 @ 28.02.2012. 19:45 ] @
@Nothingman
Pa to zavisi da li ide na ruku trenutno aktivnom moderatoru-komentatoru ili ne... ako ne ide, sledi ban - ubija mu ego
Jer jedino to je no-no (ostali komentari istog "tipa" se tolerisu - jer prosto, doprinose vaznosti kad se ujutru gleda u ogledalu), pa shodno tome, i ne bi bilo nekog profita
[ Sceka @ 28.02.2012. 20:12 ] @
Citat:
Lazar-I: Nemaš temu, a voliš da pišeš.

Ne razumem, za tebe nije tema 300.000 clanova na jednom forumu? Mislis da je bolja tema dnevno politicko mlacenje prazne slame?! :) A da volim da pisem - pisao bih knjige, mada sam i za to imao ponude ali ipak ne volim toliko pisanje.

Pozdrav!
[ Lazar-I @ 28.02.2012. 20:31 ] @
Za mene nije tema, a uzeo sam u obzir i način pisanja, kao i tvoje ranije poruke. Sada znaš odakle ti prvi minus. U trenutku kada pišem ovo ostaje ti da saznaš odakle ti još 4. Što se tiče broja članova, forum ima dosta članova, ali mora se imati u vidu da su na primer Mrletu ponestali nikovi sa imenom druga Staljina.
[ Jbyn4e @ 28.02.2012. 21:02 ] @
E ebi ga, ja stisnuo minus, misleci da ce da mi napise ko je dao minus... tako da jedan greskom :(
[ commissar @ 28.02.2012. 21:04 ] @
Treba otvoriti temu "dozvoljen minus na ES-u".
[ Sceka @ 28.02.2012. 21:34 ] @
Citat:
Lazar-I: Za mene nije tema, a uzeo sam u obzir i način pisanja, kao i tvoje ranije poruke. Sada znaš odakle ti prvi minus. U trenutku kada pišem ovo ostaje ti da saznaš odakle ti još 4. Što se tiče broja članova, forum ima dosta članova, ali mora se imati u vidu da su na primer Mrletu ponestali nikovi sa imenom druga Staljina.

Sve mogu da razumem ali ovo boldovano... Pa tema je ono sto je tema a ne ja! :) Nema veze. To me interesovalo, ne zanimaju me ostali minusi i slicno. Zanimalo me to sto si rekao, da sam ti zanimljiviji ja sam nego 300.000 registrovanih clanova, "Obljetnica"! :)

Ne prizivaj "druga Staljina" i ostale "strasne", pu, pu, pu! Nema takvih mnogo, srecom. Ipak je cifra sama po sebi vredna paznje, kako god ti to dozivljavao.

Pozdrav!