[ zokyy @ 04.03.2012. 06:51 ] @
Golf dva trebam zamjeniti veliki hladnjak ,stari pušta puno pa sam kupio novi.Pomoć maistora možda ima neki caka ,jer bi to sam uradio hvala.
[ acaduga1 @ 06.03.2012. 08:41 ] @
Prosto je ko pasulj.Ja sam menjao sam pre jedno sedam godina,pa se ne sećam detalja
al valjda samo skineš masku,odozgo ga odšrafiš,otkačiš ona gumena creva i otkačiš
elektromotor.Onda sve polako izvučeš,normalno podmetneš lavor da ne izcuri antifriz.
Onda sa starog na novi prebaciš elektromptor sa ventilatorom i nosačima,prebaciš termoprekidač
ako nisi rešio i njega da zameniš,one gumice na onim pupicama dole što leže u onim rupama
u donjoj gredi,naguraš de je bio stari da one pupice upadnu u rupice,stegneš odozgo šrafovima,
prikačiš džekove za elektromotor i termoprekidač,navučeš creva de su bila,vratiš masku,sipaš
antifriz i to je valjda to....Pozdrav.
[ vladd @ 06.03.2012. 09:13 ] @
Uz napomenu da se prikljucci dobro ociste, proveri stanje creva i selni, malo namaze, u tankom sloju barsilom ili nekim zaptivacem za vodu, da bi se izbeglo curkanje/

Poz
[ mrcooler88 @ 08.03.2012. 12:21 ] @
Citat:
zokyy: Golf dva trebam zamjeniti veliki hladnjak ,stari pušta puno pa sam kupio novi.Pomoć maistora možda ima neki caka ,jer bi to sam uradio hvala.

kol'ko si ga platio i gdje?