[ zokyy @ 04.03.2012. 06:51 ] @
Golf dva trebam zamjeniti veliki hladnjak ,stari pušta puno pa sam kupio novi.Pomoć maistora možda ima neki caka ,jer bi to sam uradio hvala. |
[ zokyy @ 04.03.2012. 06:51 ] @
[ acaduga1 @ 06.03.2012. 08:41 ] @
Prosto je ko pasulj.Ja sam menjao sam pre jedno sedam godina,pa se ne sećam detalja
al valjda samo skineš masku,odozgo ga odšrafiš,otkačiš ona gumena creva i otkačiš elektromotor.Onda sve polako izvučeš,normalno podmetneš lavor da ne izcuri antifriz. Onda sa starog na novi prebaciš elektromptor sa ventilatorom i nosačima,prebaciš termoprekidač ako nisi rešio i njega da zameniš,one gumice na onim pupicama dole što leže u onim rupama u donjoj gredi,naguraš de je bio stari da one pupice upadnu u rupice,stegneš odozgo šrafovima, prikačiš džekove za elektromotor i termoprekidač,navučeš creva de su bila,vratiš masku,sipaš antifriz i to je valjda to....Pozdrav. [ vladd @ 06.03.2012. 09:13 ] @
Uz napomenu da se prikljucci dobro ociste, proveri stanje creva i selni, malo namaze, u tankom sloju barsilom ili nekim zaptivacem za vodu, da bi se izbeglo curkanje/
Poz [ mrcooler88 @ 08.03.2012. 12:21 ] @
Citat: zokyy: Golf dva trebam zamjeniti veliki hladnjak ,stari pušta puno pa sam kupio novi.Pomoć maistora možda ima neki caka ,jer bi to sam uradio hvala. kol'ko si ga platio i gdje? Copyright (C) 2001-2024 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|