Citat:
mchac: pa ako ga ima reci mi gde da ga nabavim ?
Iz glave evo: MF Seals Lestane, Termoplast B. Brdo, Neotehna B.Brdo. Masa njih sto prodaje tehnicku plastiku ima i klingerit u ponudi. Ovi prvi su najjaci, mada verujem da ih ima jos dosta. Sad ne znam za konkretno sta ti treba, ali za ove uslove sto si naveo nije problem sigurno. Meni su ovi obicni drzali trajno na 180 stepeni 16 bar pritisak (mozda i vise, ovo sam probao), armirani i grafitni mogu puno vise. Sto se tice debljina ja sam uzimao, od 0.4mm do 3mm u raznim varijantama temperature i pritiska koji trpe. Ne znam koliko ti treba toga i da li moze da se uzme na manje od rolne, a kao sto rekoh bezazbestni je dosta skuplji, a ovog drugog gotovo i da nema. Okreni neke od ovih pa objasni sta ti treba, mozes i na Bubanj potoku u subotu da probas, tamo ima na manje kolicine, ima i u jednoj prodavnici kamionskih delova u Bulevaru sa leve strane kad ides iz grada mislim da je broj 540 i nesto.
Sto rece vladd ima i drugih varijanti, napisi na sta ide, ako nije tajna, sta dihtuje, koliki pritisak, koji materijal, da l treba da trpi vodu, ulje, kiselinu, koliko su ravne povrsine, opseg tempereture i to.
Da, zaboravio sam, ako nadjes tog od 0.5 debljine slobodno sibni dva sloja da bi dobio 1mm drzace isto ovo sto sam naveo gore.
Zaboravio sam jos nesto :) ima na Vidikovcu Djekic, radi covek samo to, sece na dimenziju, oblik i svasta.