[ owim @ 18.03.2012. 09:36 ] @
Došlo lepo vreme, visiću dosta na Adi sa notebook-om, koji kafići imaju WiFi? Ako da, molim koji su i gde se nalaze.

Sem toga, postoji li na Adi javni (besplatni) WiFi hot spot, za koji ne mora da se naruči piće? Ako da -- gde?

Hvala!

p.s. Dao sam nekome svoj USB modem.
[ etjen @ 18.03.2012. 11:42 ] @
mislim da imaš u Sansetu sigurno. A verujem da sada skoro u svakom kafiću na Adi ima wifi
[ superbaka @ 18.03.2012. 12:44 ] @
pridjes uz kafic, vidis da li lovi wi-fi, sednes ako hoces...
[ owim @ 18.03.2012. 13:07 ] @
Citat:
etjen: mislim da imaš u Sansetu sigurno. A verujem da sada skoro u svakom kafiću na Adi ima wifi

Jupi, Sanset mi je omiljeno mesto!
Citat:
superbaka: pridjes uz kafic, vidis da li lovi wi-fi, sednes ako hoces...

Imam na Android mobu WiFi locator app, koji prikaže sve WiFi mreže, snagu i da li su otvorene ili ne. To mogu i sa bicikla da očitam.

Postoji li neki public WiFi hot sport na Adi?
[ Texas Instruments @ 18.03.2012. 15:40 ] @
Ako i na Adi po lepom vremenu ne možeš bez neta, onda zaista treba da se zapitaš koliko si zavistan od istog.
[ plus_minus @ 18.03.2012. 16:19 ] @
^^

A toliko dugo su najavljivali taj direktni solarni sunčani napad, talas.. i ništa.. :/ ništa od opasnog solarnog maxiumuma ... ne da bi dobro došao, nego bi se svi do jednog doveli u red.
[ owim @ 18.03.2012. 16:23 ] @
Citat:
Ako i na Adi po lepom vremenu ne možeš bez neta, onda zaista treba da se zapitaš koliko si zavistan od istog.

Ljudi koji svet vide crno-belo ne mogu da razumeju da mi je prijatnije da ove sedmice radim na Adi umesto u kancelariji ili kod kuće -- kad već mogu.
[ nmaric @ 18.03.2012. 16:31 ] @
Cela Ada je pokrivena hot-spotovima od kafića i nije obavezno piće, osim ako već ne sedneš u kafić.
Čak je dobar prijem i preko jezera. Na primer, signal od kafea Petica sigurno radi i sa druge strane jezera na plaži.
[ owim @ 18.03.2012. 16:54 ] @
Sjajno! Veliko hvala. Od sutra mi je kancelarija na Adi.
[ Dexic @ 18.03.2012. 17:10 ] @
Koliko ti to malo radis kad baterija laptopa moze da izdrzi to :D
A za "radije bih na Adi radio, nego u kanc. ovih dana" te potpuno razumem i opet zavidim :D
[ owim @ 18.03.2012. 17:42 ] @
Koliko ti to malo radis kad baterija laptopa moze da izdrzi to
---
8h. Sasvim dovoljno. Zar ne?
[ plus_minus @ 19.03.2012. 01:07 ] @
Ko je taj što će pored živih, mrdajućih, lepih, ženskih zadnjica, a i poprsja, vode, 'ladnog piva ili soka da bleji u displej.. ?
A još nije ni velik displej, već nešto sitno, prčavo, malečko.. nekih 20 cm vidika u vr' glave..

Mislim da je akcija tog takvog tipa, rad na plaži, za vreme odmora! - nešto što će zadnje na pamet da mi padne dok sam živ!
[ owim @ 19.03.2012. 02:32 ] @
Citat:
plus_minus: Mislim da je akcija tog takvog tipa, rad na plaži, za vreme odmora! - nešto što će zadnje na pamet da mi padne dok sam živ!

U vreme odmora -- da. Ali, meni nije odmor. Mogu da biram da li radim iz kancelarije, od kuće ili sa Ade. Biram poslednje .
[ plus_minus @ 19.03.2012. 05:40 ] @
E, nek' ti je produktivan taj rad do daske onda. :)
[ owim @ 19.03.2012. 07:54 ] @
Citat:
plus_minus: E, nek' ti je produktivan taj rad do daske onda.

Misliš da je bolje da se zatvorim u 4 zida, navučem roletne i radim, ili -- uzmem bajk da po Ade i tamo radim na sličan način? (Radio sam to već.)
[ Dexic @ 19.03.2012. 09:51 ] @
Sta je lepse - Ada.
Sta je produktivnije.... :)
[ plus_minus @ 19.03.2012. 14:28 ] @
Citat:
owim: Misliš da je bolje da se zatvorim u 4 zida, navučem roletne i radim, ili -- uzmem bajk da po Ade i tamo radim na sličan način? (Radio sam to već.) :)

Mislim da je bolje da otvoriš prozor, kako ne bi imao osećaj da si zatvoren u 4 zida, onda radiš, radiš, radiš.. e, kada završiš deo posla, znači prošlo je četiri sata ili koliko već, onda lepo spakuješ sebe na bajk ili u automobil i odeš lepo da se zezečiš, a ne da radiš na plaži.
[ owim @ 19.03.2012. 15:40 ] @
Citat:
plus_minus:a ne da radiš na plaži.

Ne radim na plaži, već u kul kafiću gde nema buke ni prolaznika, sasvim sam opušten i koncentrisan, prijatan vazduh. A uskoro biciklom nazad.
[ bakara @ 19.03.2012. 16:54 ] @
Citat:
owim: Ne radim na plaži, već u kul kafiću gde nema buke ni prolaznika, sasvim sam opušten i koncentrisan, prijatan vazduh. A uskoro biciklom nazad.

Ja mislim da u opste nije u redu da dok ti radis drugi se zezaju