[ bekurgato @ 28.03.2012. 15:08 ] @
| Interesuje me da li postoji nacin da se auto, kome uredjaj za metan nije ugradjen fabricki vec je naknadno stavljen, upali na metan? Pitam to jer mi i po toplom vremenu treba mnogo vremena da se izvrsi prebacivanje sa benzina na metan. Hvala :) |
[ bakara @ 28.03.2012. 15:16 ] @
Nemam pojma kako je to na metan, ali uredjaji na lpg imaju ono dugmence koje drzis dok palis auto i tada se pali u emergency modu odmah na gas, kako su ti uredjaji slicni verovatno je isto i za cng.
Inace moguce da to mozes upotrebiti samo odredjen broj puta (3) jer se ta opcija moze softversi zakljucati, tako da bi bilo najbolje da odes u servis gde si ugradio CNG i da ti smanje temp. ukljucivanja.
[ bekurgato @ 28.03.2012. 15:35 ] @
Ja sam prethodno vozio auto sa plinskim uredjajem i kod mene nije mogla da se iskoristi ta opcija da se pritiskom na dugme pali na plin, a bio je sekvent. To su mi cak i u servisu za plin rekli. Sto se tice sadasnjeg automobila, metanski uradjaj je ugradjen u inostranstvu tako da nisam u prilici da odem do servisa :) Kod nas jos uvek ne postoji "univerzalni" servis koji odrzava sve proizvodjace metanskih uradjaja sto moze biti problem. Zato sam i postavio ovde pitanje jer se ne bih igrao sa necim sto ne mogu lagano da vratim u prvobitno stanje :)
Copyright (C) 2001-2024 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.