Mogu poroci uvek umereno, vidi ovaj primer zdravog života:
[ Holkan @ 03.04.2012. 17:26 ] @
Citat:
burex: Mogu poroci uvek umereno, vidi ovaj primer zdravog života:
Pravi hit!
Al moje slobodno vreme je,takoreci,uvek.
[ jnk @ 03.04.2012. 18:50 ] @
Preterivanje u porocima je posledica. Ukoliko zelis to da menjas trazis uzrok i radis na tome, ne mozes nista na silu. Najbolje je sve(u kombinaciji) ali umereno.
[ Holkan @ 03.04.2012. 22:22 ] @
Citat:
jnk: Preterivanje u porocima je posledica. Ukoliko zelis to da menjas trazis uzrok i radis na tome, ne mozes nista na silu. Najbolje je sve(u kombinaciji) ali umereno.
Hvala ti
[ Holkan @ 05.04.2012. 22:40 ] @
Evo sad sam ocajan. Danas sam izasao iz kuce i uz put pojeo veliki 7days (vrlo nezdravo i gojazno)
pa sam posle toga kod jednog drugara pojeo 200 i nesto grama nekih vrlo gojaznih cokoladica tipa snikers,
a posle popio ledeni caj (vrlo zasecereno i kaloricno za one koji ne znaju),popusio 10 cigara u parku,
i na kraju pojeo sis cevap i sada pijem 1,25 litra koka kole koju sam kupio na trafici pri povratku kuci.
A danas kad sam izlazio iz kuce planirao sam da pojedem jednu kiflu i pijem vodu.
Totalno sam neumeren.
[ DaliborP @ 06.04.2012. 00:27 ] @
Ti nisi covek, ti si svinja.
[ New Village DC @ 06.04.2012. 00:58 ] @
Naziv teme je svojevrsni oksimoron. Porok je po definiciji neumerenost u necemu.
New Village DC: Naziv teme je svojevrsni oksimoron. Porok je po definiciji neumerenost u necemu.
Sve je to na emotivnoj tj. psiholoskoj osnovi :)
Trenutno sam nesto nasekiran :) pa mozda zbog toga ne mogu da se sputam.
[ Holkan @ 06.04.2012. 15:13 ] @
Evo,veceras idem na jedan rodjendan,tako da od sutra uopste vise necu pusiti i jescu 5 puta dnevno svaki dan u tacno odredjeno vreme. (5 puta po manji obroci je najzdravije)
Jescu samo po jednu cokoladicu dnevno i necu piti sokove. Samo vodu i do 2 kafe dnevno.
Leganje i ustajanje svaki dan u isto vreme.
Najzad cu se dovesti u red.
[ Holkan @ 07.04.2012. 14:00 ] @
Dan posle:
Na zurku sam krenuo u 19h,posto je bila u dalekom prigradskom naselju gde zadnji autobus ide sa bogoslovije u 19:30
Uz put sam pojeo bounty i male seven days kiflice manje pakovanje. Na zurci sam popio boga oca,od piva,preko nekog tradicionalnog Madjarskog pica
do Koka kole i gustih* sokova. Pojeo sam gomilu nekih mesnih pogacica,jedno 12 komada. Popusio sam rekordnih 2 pakle cigara.
U povratku sam pojeo opet bounty i jaffu.
Sad sam ustao i sada pijem kafu 2 u 1 (bez secera). Uopste vise necu konzumirati secer. Picu puno vode kako bih se detoksikovao i kako bih brze skinuo salo oko stomaka.
[ Sceka @ 07.04.2012. 14:47 ] @
:))) Odlicno, svidja mi se. Mada bi mozda mogao da promenis naslov, obzirom da si ti postavljac teme, u "Razvojni put jednog Holkana" ili " Kako je Holkan nasao sebe" ili "Zasto sam sada bolji ja" ili nesto slicno! :)
I da dodam. Ako nastavis, ne zaboravi detaljisanje o seksualnom zivotu... :)
Pozdrav!
[ burex @ 07.04.2012. 15:24 ] @
@Holkan
Pa je l' ti lepo klip rekao? Suzdržavaš se sve do "tvog vremena" - subote i nedelje! Onda se našikaš i praviš haos, a možeš i da jedeš šta god želiš!