[ komsijakaraburma @ 20.04.2012. 14:40 ] @
Šta mislite?
[ bachi @ 20.04.2012. 17:56 ] @
Nije bitno je li lepa ili ružna, bitno je da li je rolja ili ne.
[ superbaka @ 20.04.2012. 22:00 ] @
kako bese ide onaj vic?

- pita unuk dedu:"Deda, da li je bolje da uzmem lepu zenu koja ce me mozda varati, ili ruznu koju nece niko pa nemam cega da se plasim"?

- a deda ce na to:"Sinko, bolje je da svi jedete krempite nego samo ti pomije"!

[ MyWay @ 26.04.2012. 15:59 ] @
'Niko ne veruje lepim ženama - suviše su lepe da bi bile verne. Isto je i sa pametnim muškarcima.' Duško Radović :-)
[ mozdasamjaamozdainisam @ 26.04.2012. 17:11 ] @
E, koliko je samo istine Dusko Radovic izneo! :)

A sreca, barem meni - ne zavisi samo od lepe ili ruzne zene. Mislim da je to vise moje licno shvatanje stvari i poimanje okoline, nego li njena lepota ili ruznoca. A ljubomorna (i nesretna) osoba ce biti takva pored svake zene.

Brinuti se o tome, da li ce te zena / devojka prevariti je po meni isto toliko besmisleno kao i ne prospavane noci zbog brige hoce li Zemlju spiciti neki od milijardi metora koji se krecu vasionom. Dokle god si ti siguran u sebe i tako se i ponasas, nemas mnogo brige. Ako vise nema medjusobnog poverenja, onda je vreme da se dvoje razidju.
[ DaliborP @ 26.04.2012. 17:38 ] @
Nikad ne veruj zeni koja laze.
[ New Village DC @ 26.04.2012. 19:10 ] @
Citat:
komsijakaraburma: Šta mislite?

Mislimo! :D

[ Abstract_Dream @ 26.04.2012. 19:19 ] @
Zavisi sta je za tebe "lepa zena". Ukoliko mislis na neku za kojom se svi okrecu kada prodje ulicom, tu nema leba :)

Mada zavisi koliko si ti ljubomoran ili nisi uopste.....

Moje neko je iskustvo je da su lepe devojke uglavnom malo lude ili su glupe.... ili i lude i glupe, to je udarna kombinacija :)

Meni je vaznije da je zena sredjena u glavi, da zna sta hoce, da imam nekog s kim cu imati o cemu da pricam, i da se ne osecam neprijatno kada cutimo. Ipak to treba da bude tvoj zivotni partner, sta vredi ako je lepa a ne zna da prica sa tobom?

Lepota je prolazna stvar.
[ commissar @ 26.04.2012. 19:48 ] @
Citat:
superbaka: kako bese ide onaj vic?

- pita unuk dedu:"Deda, da li je bolje da uzmem lepu zenu koja ce me mozda varati, ili ruznu koju nece niko pa nemam cega da se plasim"?

- a deda ce na to:"Sinko, bolje je da svi jedete krempite nego samo ti pomije"!

:D

Odlicno!!!!!!!! Ne mogu da prestanem da se smejem :)

@komsijakaraburma:
Definisi srecu, oko lepote se valjda svi slazemo.
[ Sceka @ 26.04.2012. 20:11 ] @
Citat:
commissar:...@komsijakaraburma:
Definisi srecu, oko lepote se valjda svi slazemo.

Ma uvek za lepu zenu! A za srecu cu da se snadjem - snalazim se vrlo... :)

Konkretno, sa lepom zenom ima srece, provereno.

Ko bi voleo da ima ruznu zenu?

Pozdrav!
[ Boris Tadić @ 26.04.2012. 20:20 ] @
Svako ko meće sa strane zna gde je sreća. Sve ostalo je plastično uopštavanje.
[ Sceka @ 26.04.2012. 21:14 ] @
Citat:
Boris Tadić: Svako ko meće sa strane zna gde je sreća. Sve ostalo je plastično uopštavanje.

Ova prva recenica mi je kristalno jasna a ko ne meće sa strane - "bolje da ga nije" - nema pojma uopste a ne samo da ne zna gde je sreca! :)

Ova druga recenica mi je malo nejasna, odnosno, ne razumem sta znaci "plasticno uopstavanje"?

Pozdrav!
[ jnk @ 26.04.2012. 21:30 ] @
A sta ako ovo vide zene?
[ Odin D. @ 26.04.2012. 21:45 ] @
^ Zene na [es]-u!?!
Pobogu covjece, sta je tebi?
[ Sceka @ 26.04.2012. 21:46 ] @
A sto da ne vide. Siguran sam da ima zena koje ovo citaju! Uvek me interesovalo zasto toliko malo, skoro uopste, nema zena ucesnika na forumu?! Strah od...?!?! :)

Pozdrav!

EDIT
Doduse, ima nekih ucesnika za koje bih ja licno rekao da su zene ali to nije tema...
[ cika dacha @ 26.04.2012. 21:56 ] @
ako si dobar majstor u krevetu nemoj da se brines! :-) od toga ti sve zavisi!
[ Vasastajić @ 26.04.2012. 21:57 ] @
Uuuu, ovo je tema gde odgovori mogu voditi u priču o šarenom vrapcu do u nedogled...
...ali ajde, ima i u ovoj priči, tu i tamo po koji aksiom, dakle:

Muškarac je sretan sa bilo kojom ženom dok je ne zavoli
- Petrarca

Parafrazirana Petrakina konstatcija bi išla u pravcu, otprilike:

Dok je hebeš, voli te, kad je voliš, hebe te.(ovo svakako sa lepotom nije u tesnoj vezi,ali...)

Ne može muškarac varati ženu onoliko koliko se žena može praviti da mu je verna.
( E,sad, ovo bi trebalo da ima veze sa ženskom lepotom, ali o ukusima se ne raspravlja)

Lepe žene su stvorene za muškarce koji nemaju mašte, a pametne za one koji nemaju sreće!
- Casanova
(pa sad, izvolte, u koju god Kazanovinu kategoriju)

Treba ženiti samo lepe žene. Inače ne postoje nikakve šanse da ih se rešimo .
( Hebiga sad !)

Dosta sad, nije ovo za mene, stari sam ja panj već...
[ Sceka @ 26.04.2012. 22:10 ] @
Citat:
Vasastajić:...Dosta sad, nije ovo za mene, stari sam ja panj već...

Eee, ovo ti nije trebalo. Zbog ovoga dobijas palac dole, da se zna da ga ja dadoh, i zasto! :)

Pozdrav!
[ Vasastajić @ 26.04.2012. 22:24 ] @
Sceka,
pa dokle još da učim decu?!

Dosta mi je više toga, za to sam ja mator,a ne za ono što si ti pomislio(sram te bilo ispisniče), konačno nek uče malo i sami, a i onako svako mora svojom glavom da proveri propusnost zida.
[ Sceka @ 26.04.2012. 22:35 ] @
Citat:
Vasastajić: Sceka,
pa dokle još da učim decu?!

Dosta mi je više toga, za to sam ja mator,a ne za ono što si ti pomislio(sram te bilo ispisniče), konačno nek uče malo i sami, a i onako svako mora svojom glavom da proveri propusnost zida.

Ako si pomislio ono sto sam ja pomislio da si pomislio da sam ja pomislio - e jesi razvratan... :)

Laku noc dobri ljudi ma gde bili nocas, kod svojih ili kod tudjih zena, nek' Vam je prosto! :)))

Pozdrav!
[ Braksi @ 26.04.2012. 23:50 ] @
Citat:
Uvek me interesovalo zasto toliko malo, skoro uopste, nema zena ucesnika na forumu?!

to je samo dokaz da su zene zapravo pametnije od muskaraca i ne trose vreme na gluposti kakav je EMZ.

ps.: a inace u Backoj se kaze i: bolje jesti tortu sa celim selom, neg' pomije sam.
[ superbaka @ 26.04.2012. 23:51 ] @
bilo je dosta pokusaja ovde na es-u da programeri shvate zene i kazu nesto pametno o tome... i svi su bili bezuspesni
[ Aleksandar Đokić @ 27.04.2012. 00:28 ] @
Citat:
to je samo dokaz da su zene zapravo pametnije od muskaraca i ne trose vreme na gluposti kakav je EMZ.

jeste, mnogo je bolji trositi vreme na "zenske price" i forume
[ Shadowed @ 27.04.2012. 00:31 ] @
Citat:
Sceka: Siguran sam da ima zena koje ovo citaju! Uvek me interesovalo zasto toliko malo, skoro uopste, nema zena ucesnika na forumu?! Strah od...?!?! :)

Na ES-u zena ima vise nego sto se misli i manje nego sto bi trebalo da ih bude.

Citat:
superbaka: bilo je dosta pokusaja ovde na es-u da programeri shvate zene i kazu nesto pametno o tome... i svi su bili bezuspesni :D

Cuj na es-u i programeri.. Zene ne razumeju zene a 'de ce muskarci, pa makar bili i programeri :)
[ Odin D. @ 27.04.2012. 00:43 ] @
Neko ko razumije zene ne moze biti programer.
[ Braksi @ 27.04.2012. 00:57 ] @
Citat:
Neko ko razumije zene ne moze biti programer.

bolje je razumeti zene citav zivot, nego biti programer 7 dana.
[ kaćunčica @ 27.04.2012. 01:21 ] @
Citat:
^ Zene na [es]-u!?!

[Ovu poruku je menjao kaćunčica dana 27.04.2012. u 03:20 GMT+1]

[Ovu poruku je menjao kaćunčica dana 27.04.2012. u 03:22 GMT+1]
[ EmilijaV @ 27.04.2012. 02:52 ] @
Citat:
^ Zene na [es]-u!?!

Ovde sam!
[ Burgos @ 27.04.2012. 03:07 ] @
Citat:

Khm... http://www.ana.rs
[ Braksi @ 27.04.2012. 10:41 ] @
dobar je taj forum ana.rs mnogo nas uci o zenskoj psihi vise od hiljadu teoretskih naklapanja. Pogledajte samo kako su poredjale forume:

prvo mesto: Lepota i stil (lice, kosa, telo, odevanje) kosa im je vaznija od tela ? Ne znam koliko bi se muzjaka slozilo sa ovim, al ajd...
2. Zdravlje
3. Porodica (tek trece mesto, vencanje ispred porodjaja, pa onda deca i na kraju muz eh)
4. Svakodnevni zivot (posao i karijera tek na 6. mestu iza kucnih ljubimaca i putovanja)
5. Kultura (dobro da nije zadnja kao i obicno)
6. Kuvanje
7. Muskarci (eto vam sad)

tako su poredali moderatori, a publika kaze:

1. Lice
2. Telo
3. Moda
4. Odevanje
5. Veze
6. Trudnoca
7. Karijera

Muskarci neznato, 4x manje poruka nego na Lice, a deca skoro duplo manje nego Muskarci....

Pa vi sad vidite. Inace nikad necu ni priviriti u forum pogotovo ovaj o ulepsavanju. Kao sto nikad ne bih voleo da posetim fabriku pastete ili gledam kako mi spremaju Big Mac.
[ Java Beograd @ 27.04.2012. 10:43 ] @
Mislim da si preozbiljno shvatio numerisanje tema. Piše li negde da "redosled tema odgovara životnim priritetima" ?
[ jnk @ 27.04.2012. 10:47 ] @
Mnogo je veći problem što ne postoji forum ljubav, erotika, sex?
[ Sceka @ 27.04.2012. 10:54 ] @
:) Pa dobro nam dosle OBE, mislim na ovu temu. Nije moja tema, mislim, nisam ja postavljac pa nije mozda primereno da ja to kazem ali mi je drago da ste se javile pa nema veze. Pa kad ste tu, sta kazete na pitanje iz naslova? Ja sam svoje rekao, da ponovim, ja volim lepe zene u svim varijantama a i u braku mi nije to strano! :)

Pozdrav!
[ Braksi @ 27.04.2012. 11:47 ] @
jbt, ovaj se nudi !
[ kaćunčica @ 27.04.2012. 11:57 ] @

Ima sreće ako to nije njen jedini kvalitet.

Znam neke lepe, pametne i sposobne žene, koje bi rado usrećile nekog, ali su ipak usamljene, a znam i podosta takvih, koje smatraju da, pre svega zato što su lepe, ne treba da prave kompromise, nego zaslužuju da budu sa muškarcem koji ima baš sve sa spiska za njih bitnih "kvaliteta". Te druge će se odreći ljubavi svog života zato što on ne može da im na tacni servira udoban život i rukovodiće se izrekom: "Svakom nešto fali, ali zavisi gde" (misleći pritom da to "gde" ne bi trebalo da bude novčanik).

S druge strane, ako je u pitanju vernost i poverenje, znam neke muškarce koji svoje lepe i zgodne ženu varaju sa manje atraktivnim, tako da, izgleda, nije fora u lepoti.

Svakako, garancije za sreću nema, a autoru teme želim da nađe i zgrabi sreću sa svojom lepoticom i da se ne truje kalkulacijama, sumnjama, nagađanjima i predviđanjima. Samo opušteno, kako se to govorilo prethodnih godina!
[ Sceka @ 27.04.2012. 12:23 ] @
Citat:
kaćunčica: ...
Znam neke lepe, pametne i sposobne žene, koje bi rado usrećile nekog, ali su ipak usamljene, ...

Pa sad, sto rece:
Citat:
Braksi: jbt, ovaj se nudi !

Iako se uglavnom ne slazem sa vlasnikom citata, konstatujem da stojim na raspolaganju da me usreci svaka lepa, pametna i sposobna a usamljena zena! Steta, veeelika steta da takve zene ostanu usamljene. A nekako bi se izborio i sa:
Citat:
kaćunčica:...
može da im na tacni servira udoban život i rukovodiće se izrekom: "Svakom nešto fali, ali zavisi gde" (misleći pritom da to "gde" ne bi trebalo da bude novčanik)...

A potrudio bih se i da ni novcanik ne fali.

Pa sta cu kad sam jedan dusevan covek, a slabost su mi zene, na lepe zene narocito sam slab! Mada, postujem svku zenu jer je zena. Mogu reci cak da samo lepe zene i postoje, mozda je neka lepsa od druge lepe ali sama rec - zena - me asocira na nesto lepo, plemenito, vredno... :)

Ali, ne rece svoje, licno, vidjenje a i dodao bih jedno pitanje kada cujem to misljenje. To interesuje sve ovde a ne samo mene, siguran sam, ali i muskaraca ima stidljivih, neces verovati! :)

Pozdrav!
[ bakara @ 27.04.2012. 12:33 ] @
@Sceka

malo si se zaneo, ponela te tema...?
[ Sceka @ 27.04.2012. 12:36 ] @
Citat:
bakara: @Sceka

malo si se zaneo, ponela te tema...? :D

Ne, ponela me lepota zenska... :)

Dobro, dobro, necu vise!

Pozdrav!
[ kaćunčica @ 27.04.2012. 12:38 ] @

Ova tema iznedriće agenciju za bračno/ljubavno posredovanje, kako je krenulo!
[ Braksi @ 27.04.2012. 13:10 ] @
Citat:
agenciju za bračno

u, polako kacuncice.
[ Sceka @ 27.04.2012. 13:39 ] @
Ja rek'o da necu vise pa i necu al' samo da pitam, kad pocinje, mislim na:
Citat:
kaćunčica: ...ljubavno posredovanje, ... krenulo!

Hvala, odo' do centra grada, "nadam se nije guzva u saobracaju" (kakvu glupost rekoh, mislim na ovo pod navodnivima!!!) pa cu sa zadovoljstvom da citam nastavak teme kad se vratim. Nadam se i na odgovor na - svoje misljenje, licne misli!, o naslovu teme-!!! :)

Pozdrav!
[ .sasa. @ 27.04.2012. 14:01 ] @
Au ovaj Sceka se bas zdao...
[ kaćunčica @ 27.04.2012. 14:40 ] @
E, pa, Sceko, kako mogu "lično" da mislim o tome?!

Imamo pitanje o sreći pored lepe žene, a ja nisam ni taj koji traži sreću, ni ta pored koje se hipotetička sreća traži! Znači, mogu jedino da sumiram iskustva oko sebe.

[Ovu poruku je menjao kaćunčica dana 27.04.2012. u 16:40 GMT+1]
[ DaliborP @ 27.04.2012. 14:42 ] @
Ma Sceka samo hoce da mu nabacis neku prijateljicu....
[ Marko83 @ 27.04.2012. 15:13 ] @
A da mu zena ne sazna...
Srecom pa izgleda ne koristi internet ili ne svraca na ES
[ kaćunčica @ 27.04.2012. 15:39 ] @
Citat:
DaliborP: Ma Sceka samo hoce da mu nabacis neku prijateljicu....

a kad ja kažem da ovo ode u sferu posredovanja, onda mi kažu:

Citat:
Braksi: u, polako kacuncice.
[ Vasastajić @ 27.04.2012. 16:32 ] @
He,he,nije Braksi poskočio na posredovanje,već
Citat:
agenciju za bračno

a, priznaćeš, opušteno posredovanje je ipak nešto drugo...
...no kako god, najvažnije u ovim našim kratkim životima je da niko ne pati i da mu vasceli život prođe u sitnim zadovoljstvima.
Kakvim god...
Citat:
Znači, mogu jedino da sumiram iskustva oko sebe.

To se i traži, iz prve ruke...
...mada, ovaj rebus oko sebe, mi i nije baš najjasniji...
[ EmilijaV @ 28.04.2012. 02:47 ] @
Citat:
Sceka: Pa dobro nam dosle OBE, mislim na ovu temu. Nije moja tema, mislim, nisam ja postavljac pa nije mozda primereno da ja to kazem ali mi je drago da ste se javile pa nema veze. Pa kad ste tu, sta kazete na pitanje iz naslova? Ja sam svoje rekao, da ponovim, ja volim lepe zene u svim varijantama a i u braku mi nije to strano!

Elem, evo odgovora od druge polovine!

Moj odgovor na temu je: zavisi od lepe zene. Kao i vas i nas ima raznih.
No, salu na stranu, lepota nije garancija za srecu zene. Sta vise, moze mnogo da joj oteza zivot, posebno ako doticna postane rob svoje lepote. A to se desava. Muskarci to cesto znaju pogresno da protumace, ali mislim da iskreno takvoj treba pomoci, a ne plasiti se. Cesto je to u sustini nesigurna osoba.
S druge strane, postoje lepe zene koje sjajno umeju da nose tu svoju lepotu i ni malo im ne smeta.
Mada, mislim da mnogo toga ima u sarmu i stilu. Sta ce nekoj vredi lepota, ako deluje kao porculanska lutka, ili ako se nicim ne istice? (Prvenstveno mislim na uniformisanost danasnjih zena od frizure, oblacenja, ponasanja... Sve je postalo isto, niko vise nema stila.)

Da, koliko god glupo ovo pitanje zvucalo, nije ni malo lako odgovoriti na njega.

A sto se Ana.rs foruma tice, to zaobidjite i ne donosite sud na osnovu takvih sajtova! Forum posecuje jedan odredjen profil zena, ne bih nikako celu zensku populaciju poistovecivala sa clanicama Ane.

Evo ja ne posecujem Anu, a vrlo mi je drag ovaj forum. Iako moram da priznam da ste nekad mnooogooo dosadni i presipate iz supljeg u prazno, ali i takvi mi vise odgovarate od posetiteljki Ane.

I ne bih se slozila sa Scekom da nema ruznih zena! Pa covece, kreces li se ti gradom nekad, jel vidis sta sve ste ulicama?
[ Vasastajić @ 28.04.2012. 07:08 ] @
Citat:
Moj odgovor na temu je: zavisi od lepe zene.

Pod -u s l o v o m- da je muškarac u vezi sa takvom ženom spreman, voljan i dovoljno maštovit da -s v a k o d n e v n o- svojoj izabranici pruži potvrdu njene lepote, pa makar i najbanalniju.
U suprotnom, pitanje je samo vremena kada će lepotica tu potvrdu potražiti i van šengen zone.

Tako da šio mi ga Đura !
[ kaćunčica @ 28.04.2012. 08:02 ] @
Citat:

U suprotnom, pitanje je samo vremena kada će lepotica tu potvrdu potražiti i van šengen zone.

Ih, kakvi ste, kao da nema lepih i istovremeno dobrih žena! Lepe žene nemaju komplekse zbog izgleda, pa nisu toliko posesivne, kao one manje lepe i verujem da rasterećeno mogu da idu kroz život (i pomalo se koriste prednostima svog izgleda).

Samo da nije glupa. Glupost je nepodnošljiva, čak i ako je perfektno upakovana.
[ Lacika.1991 @ 28.04.2012. 08:42 ] @
Sve to zavisi od toga koliko si psihički spreman da prihvatiš mogućnost da ta lepa žena i nije samo tvoja :D može da bude al ne mora da znači :DD
[ Wajda.W @ 28.04.2012. 09:02 ] @
Citat:
Lacika.1991: Sve to zavisi od toga koliko si psihički spreman da prihvatiš mogućnost da ta lepa žena i nije samo tvoja :D može da bude al ne mora da znači :DD

A zasto mislis da to ne moze da se desi i sa nekom koja nije lepa? Zasto lepe zene moraju da su manje verne? Totalno je glupo rasudjivati neciji moral i karakter na osnovu izgleda. To kao kad bi neko rekao da lepi ljudi ne mogu da budu dobri inzenjeri...
[ Lacika.1991 @ 28.04.2012. 11:17 ] @
ne..ja nisam sudio ni o kome..ja sam to napisao samo na konto nekih prethodnih postova,može se desiti svakoj..a i ne mora :D to su jednostavno stvari oko kojih se ne može raspravljati previše..jer dosta drugih faktora utiče na sve to :D
[ etjen @ 28.04.2012. 12:19 ] @
ima. Provereno.
[ vladd @ 28.04.2012. 12:30 ] @
Jos jedan "glas" za, ima, ima...
[ etjen @ 28.04.2012. 13:11 ] @
tajna je u tome da se ne opterećuješ preterano. Ono što dolazi spontano, to je najbolje, dakle ne možeš da glumiš da si cool, ili jesi ili nisi.
[ Braksi @ 28.04.2012. 14:24 ] @
Sceka juce na pijaci zeleni venac objasnjava kako se startuje riba po evropskom, a ne socijalistickom standardu:

[ Sceka @ 28.04.2012. 15:51 ] @
Citat:
Braksi: Sceka juce na pijaci zeleni venac objasnjava kako se startuje riba po evropskom, a ne socijalistickom standardu:

...

Kakv si ti bolid, sto bi rekli klinci, diabola! :)))) Od svega sto moze da se kaze na ojoj temu ti "k'o gluva kucka" udaras u ono sto najmanje znas a najvise volis - pijacarsko politikanstvo najnizeg nivoa. Ma ok, nemas dodira sa lepim zenama pa pricas iz svoje nakaradne vizure, razumem - ali istresati frustracije pokupljene u raznim temema i zivotu uopste na temi o dilemi u vezi lepote zene?! Neprimereno nekulturno...

Ali da se vratimo dilemi. Nesto ne videh da se povodom pitanja konkretizuje odgovor, umesto toga se uglavnom teoretizuje sve i svasta. Pa da sad pitam jos nesto:

Ima li ovde srecnih pored lepe zene?!

Pozdrav!
[ Braksi @ 28.04.2012. 17:19 ] @
dobro, sto si na kraj srca ? Hteo sam samo malo da se nasalim u vezi tvoje jucerasnje setnje do grada. Spot je stvarno smesan, mada priznajem da je ovaj covek mladji od tebe, ali zena je bas onako bas tvoj broj.

pozdrav !
[ Vasastajić @ 28.04.2012. 17:48 ] @
Citat:
Ima li ovde srecnih pored lepe zene?!

He,he, stari lisac...
...teško, gotovo nemoguće je istovremeno biti pored dve, tri...
...tako da konkretan odgovor glasi: kratkoročno, DA, dugoročno, NEEEEE ! ! !

Pitanje u sebi ima i zamku, jer je poprilično uopšteno, stoga i ovakvo razgraničenje.

A s jedne strane i moj glas uz etjen-a i vladd-a, ali opet uslovno.

Možda odgovor na to leži u Don Huanovoj definiciji muškosti koje je, po njemu, IZUZETNO STANJE EMOTIVNE STABILNOSTI.

A i po meni...
[ kaćunčica @ 28.04.2012. 18:40 ] @
Traži se konkretan odgovor na pitanje.
Ako ćemo precizno, zavisi u kojoj si ulozi PORED lepe žene.
[ valerijan @ 28.04.2012. 18:41 ] @
"Kinezu Jian Fengu dete koje je dobio sa svojom lepom suprugom se učinilo prilično ružno, pa je posumnjao da ga je žena prevarila i da dete zapravo nije njegovo. Kako bi ga uverila u svoju vernost, supruga mu je pokazala svoje fotografije pre plastičnih operacija kojima se ulepšala. Umesto da joj stegne ruku zbog iskrenosti, Feng je suprugu tužio zbog „ružnoće“, tražeći joj odštetu od 120.000 dolara „jer se pretvarala da je lepa, kako bi ga prevarom uvukla u brak“. Dobio je parnicu."

Invazija lepote, Elle (Maj 2012.)

[Ovu poruku je menjao valerijan dana 28.04.2012. u 20:03 GMT+1]
[ Sceka @ 28.04.2012. 18:59 ] @
Citat:
kaćunčica: Traži se konkretan odgovor na pitanje.
Ako ćemo precizno, zavisi u kojoj si ulozi PORED lepe žene.

Uf, nisam mislio da ce biti "nece biti odgovora"! Pa ne mogu da verujem da je prisustvo (osvedoceno) dve zene postidelo musku populaciju toliko da izbegavaju komentar?! Ok, naravno da je ES prvenstveno tehnicki forum ali to ne umanjuje ljudskost clanova! Pa "i programeri su ljudi" majka mu stara, bar bi tako trebalo biti! Zar je moguce da vise ucesnika ima u temi koja 90 stranica mlati praznu slamu u vezi politicko/ekonomsko/istorijskih nebuloza nego kad se razgovara o sreci pored lepe zene?! A skoro 2500 pregleda ima?! :)

Evo ja da mi odgovorim - ja sam srecan pored lepe zene!

Ima li jos neko?

Pa onda odgovaram na boldovano - u svakoj ulozi! Volim da ulazem sebe pa to ti je!

Ima li jos neko?

Pozdrav!

EDIT
Samo bez politicko/ekonomsko/istorijskih nebuloza!!!
[ Braksi @ 28.04.2012. 19:47 ] @
Citat:
Evo ja da mi odgovorim - ja sam srecan pored lepe zene!

u to ne sumnjamo. Ko zna jel i ona srecna pored tebe !

Citat:
Volim da ulazem sebe pa to ti je!

Ima li jos neko?

sta, da ulozi u tebe ?
[ Sceka @ 28.04.2012. 20:07 ] @
^
:) Bar nisi nebulozno nesto vezano za SFRJ rekao! Ne mogu da verujem. Kako god, opet se samo trudis da budes interesantan dajuci opaske na licnost nekoga. Ok, i ja to radim ali i kazem nesto suvislo u vezi teme! Dobro, dobro, razumem ja to sto nemas dodira sa zenama ali slobodno pitaj sve sto te zanima, mene mrzi da te ucim ali ce se vec neko naci! :)

Pozdrav!
[ Lacika.1991 @ 28.04.2012. 20:07 ] @
e prijatelji moji..dodjite na par dana kod mene u firmu..preko 800 žena trenutno na jednom mestu :D..i svi će dobiti odgovore na sva pitanja :D
[ Sceka @ 28.04.2012. 20:27 ] @
^
Jel' se ti to zalis?! :)

Pozdrav!
[ Lacika.1991 @ 28.04.2012. 20:32 ] @
Misliš da je to lako? :D Pa ti budi veran.. :D
[ Sceka @ 28.04.2012. 20:38 ] @
Citat:
Lacika.1991: Misliš da je to lako? :D Pa ti budi veran.. :D

U kom smislu ti je dilema?! :)

Pozdrav!
[ Lacika.1991 @ 28.04.2012. 20:40 ] @
Sve znaš :D koju li dilemu momak od dvadeset godina ima u takvoj situaciji :D
[ ivan.mojsilovic @ 28.04.2012. 20:43 ] @
Srecan sam pored jedne prelepe zene!
[ Vasastajić @ 28.04.2012. 20:47 ] @
Citat:
Lacika.1991: Misliš da je to lako? :D Pa ti budi veran.. :D

Ja ne vidim nigde da je postavlajč teme igde postavio uslov vernosti...

...samo -s r e ć e-.

I ako međ' to dvoje imaš dilemu, onda si u ozbiljnom problemu...

Vidi na pretodnoj strani šta po tom pitanju kaže Kastanedin Don Huan...

Citat:
Srecan sam pored jedne prelepe zene!

Citat:
-Fato,đe s' ti do ovo gluvo doba noći?!
-Pa, eto, zaiebavala se.
-Kako zaiebavala?
-Pa isto ko kad se ti zakartaš.

[ Lacika.1991 @ 28.04.2012. 20:48 ] @
Pa dobro :D ja sam u tom slučaju onda jako srećan :D pa kako ko shvati :D onda je moguće biti srećan pored lepe žene :D
[ Sceka @ 28.04.2012. 21:14 ] @
Vernost je potpuno drugo pitanje. Ja sam, inace, izuzetno veran.

Pozdrav!
[ Braksi @ 28.04.2012. 21:19 ] @
ja ne bih rekao da je sreca zene i njenog muza u korelaciji sa njenom lepotom jer sam se nagledao svega.

Medjutim ono sto sam ja primetio jos kao mlad momak je da na devojke upadljive i velike lepote, i samo drustvo kao da postavlja visoka ocekivanja. Posto je kroz istoriju velikoj zenskoj lepoti bio pandan velika moc ili bogatstvo muskarca od nje kao da se ocekuje da ne pristane na nista manje od toga...
[ Vasastajić @ 28.04.2012. 23:17 ] @
Ajde spustite loptu malo,...
...zar ovo nije lepše od teških reči

ipak sam ja stara kuka...
...vi mlađi dajte nešto mlađe.
[ z21 @ 03.05.2012. 01:09 ] @
Tesko je odgovoriti posto su lepota i sreca veoma subjektivne kategorije.

Suo sam jednu interesantnu stvar, malo je offtopic ali uklapa se: Tvoja zena/devojka moze biti atraktivna, pametna i sa dobrim karakterom (da je dobra u dusi sto bi rekli). Izaberi dva. :)