SAJO, banka je de za vu,i anulira tvoju recenicu
Citat:
Važnije je da čovek zna da pravi pare
.
Mala je kamata za tolikepare a rizik prevelik.Pisao sam u jednoj temi o sestri coveka koji je bio izabran da ucestvuje
u izgradnji nato aerodroma u kanadi.Za 3 dana od zidanja delta sitija ostao je samo putnicki auto.Da ne lajem ali ako nema veze sve je bez veze.
Tako da po meni maher je dobra veza.Pricam iz doooobrog iskustva.Ima,pocinjalo se sa otpadom a sada bruto obrt 15 miliona evra.15 GODINA ISKUSTVA.
Ako radi ono sto i drugi, jer dobro ide ufff.Krecem se medju ljude koji imaju milionske imovine,i svakom je druga prica,ali to su oni.
Ja sam bio losiji ali Bog me pogledao pa kada dodje vreme,necu morati ama bas nista raditi,ali....Apoteku recimo drzi frizerka i to poznatu.
Sto kaze jedan prijatelj imas intelekt ljude a imas i talentovane.Dobar majstor ili fudbaler treba da zna kao se pise i da cita knjige,neee.
Ja sada nemam toliko ali ovaj forum ima dosta tema a jedna je
proslogodisnj scenario sa poljoprivrednicima i VENTUROM na celu cele
price sa jako unosnim prihodom.Radom ali zavidno.Cak je i na televiziji bilo da je jedini siguran u poljoprivredi kukuruz.Sad mozda je to njmu smesno,ai jedna
od ideja.Ima rolandovu masinu za pravljenje zubnik krunica,ako ima grupu proteticara eto posla.Ima,samo treba search.Kupi ploter ako ima kariku za oblepljivanje
vozila,ketering ako opet ima kome i na kraju se svodi KOME.On je krajnji.Maheri sa malo para vise po meni su davno ugasene opcije.