[ djole_za @ 09.07.2012. 13:11 ] @
| Pozdrav,
skoro sam promenio mesto prebivalista u licnoj karti, dok mi je u pasosu ostala stara, e sad trebalo bi uskoro da putujem pa ako neko zna da mi kaze da li moze da bude problema na granici ukoliko mi se ne poklapaju adrese iz licne karte [tj. baze] i pasosa? |
[ anon70939 @ 09.07.2012. 13:12 ] @
Ja sam isto to uradio i pitao sluzbenike u MUPu i rekli su da nema potrebe da se menja adresa u Pasosu...
[ djole_za @ 09.07.2012. 13:16 ] @
Pa i meni je bilo logicno da to nije bitno, nego reko cisto da proverim, da ne bude posle iznenadjenja na granici :)
Hvala na brzom odgovoru, pozdrav.
[ deedee6 @ 09.07.2012. 13:28 ] @
Na granice te niko nece ni pitati za LK :)
Sretan put...
[ djoka_l @ 09.07.2012. 13:45 ] @
Da i ja potvrdim, pre dve godine sam promenio adresu u LK, pitao u MUP-u da li treba da menjam pasoš, rekli nema potrebe. Jedino što je bitno u pasošu - tvoje ime i prezime, datum i mesto rođenja, broj pasoša i rok važenja (za naše na granici i JMBG).
[ djole_za @ 09.07.2012. 17:24 ] @
@deedee6
znam da ne traze lk,nego sam mislio da ne prave problem sto se adresa iz pasosa ne poklapa sa adresom u bazi [pretpostavljam da se to vidi kod njih]..uglavnom super sto je tako,stvarno ne bih mogao da se mačujem sa ovima iz sup-a po ovoj vrucini :D
[ brankons @ 30.06.2016. 18:21 ] @
A da li moze biti problem sto mi je stara adresa u pasosu, a nova u l.k. i u saobracajnoj dozvoli? Dakle auto je moj, idem njime u inostranstvo, ali mi se adrese u saobracajnoj i u pasosu ne poklapaju.
[ Java Beograd @ 01.07.2016. 07:51 ] @
Mislim da nema frke.
[ adzo_ @ 01.07.2016. 08:40 ] @
Mene su naterali da izvadim novu saobracajnu jer mi se razlikovalo prebivaliste u saobracajnoj od prebivalista u LK. Nisam mogao da registrujem auto bez nove saobracajne.
U pasosu mi je i dalje stara adresa i niko mi vec godinama ne pravi problem na granici. Istice mi za 2 god pa cu tada menjati adresu i u pasosu.
[ Java Beograd @ 01.07.2016. 09:25 ] @
LK i saobraćajna moraju da budu usklađene. Ne možeš da živiš u Bgd, a da je auto registrovan u Nišu.
Pasoš nema veze sa tim.
[ adzo_ @ 01.07.2016. 10:01 ] @
To je normalno
Kod mene je bio slucaj da se razlikovala samo ulica. Isti je grad u pitanju
U pravu si, ovo nema veze sa pasosem
[ brankons @ 01.07.2016. 12:19 ] @
Hvala vam.
Meni se isto razlikuje samo ulica i br. Grad je isti.
Ja sam čak zvao i AMSS i tamo mi je neki operater rekao da mi "mogu praviti problem, ali ne mora da znači" :D. Delovao mi je nesigurno, pa sam zato ovde pitao. Ja verujem da bi neko ko bi baš hteo, mogao da me zeza...
Pojma nemam... Idem u Grčku, pa šta bude.
Copyright (C) 2001-2024 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|