[ Electronique Terminator @ 11.07.2012. 21:12 ] @
Malo pre sam dobio poruku da imam propušten poziv danas ~oko 14h. -Jel ovde neko lud ?___ili je cela država " na Rezervi" ? Samo što nisam legao, i stavio onu vunanu " kapicu sa razbarušenom kuglom" na glavu, a "ON" (svetski Provajder) me ažurno i hitno obaveštava da imam propušten poziv u 14h i nešto: A "sagovornik", koji me pozvao,već odavno: -ručao, -prilegao,odmorio, -ustao, -popio popodnevnu kaficu, -proverio da li sam ga možda zvao dok je spavo, -razočaran promrljao, -i misli se u sebe (aj-tink-tu-maj-self) : ...pa "Ovaj" i nije neki poslovni saradnik ! ____čim ga zabole,da pare uzme,___a tako dobra ponuda ?!! I mi bi (kao društvo) negde ? ..a znamo li barem gde ? Umemo li (ili barem da pokušamo da naučimo,ako već ne umemo) da čitamo, -" Znakove Pored Puta" ..valjalo bi, PS: -Broj koji je na displeju je jedna ozbiljna firma, tako da nema potrebe za eventualnim NE-uljudnim ponašanjem, iz razloga što ja ne umem da u nekom programčetu "zatamnim" taj deo slike. Očekujem Vaše razumevanje. Poz [Ovu poruku je menjao Electronique Terminator dana 11.07.2012. u 22:24 GMT+1] |