[ samo_da_pitam @ 25.07.2012. 17:03 ] @
Da li na pupmama dajete novac pumpadzijama kada vam nakon tocenja benzina obrisu stakla a da vi to niste trazili?
Ukoliko da, koliko novca date?
[ Lavlja_Jazbina @ 25.07.2012. 17:13 ] @
Za tebe ne znam,ja pumpadjijama nikako,ali volonterkama,mmm pa sica iz kasete,recimo 20-30 rsd.
[ Zarko Silic @ 25.07.2012. 17:18 ] @
Ne dozvoljavam da mi staklo brise bilo ko osim mene licno.

Zasto?

Zato sto se neretko sudjerom za brisanje pokupi nesto sto moze da izgrebe soferku pa da ne bih morao posle sam da je razbijam jer osiguranje ne vazi za ogrebotine. Imao sam prilike tako nesto da dozivim. Truncica necijeg razbijenog stakla, ili nekakav tvrd kamencic je ostao u sudjeru kojim mi je Cigancic na semaforu izgrebao soferku. Zato gledam da ih po svaku cenu eskiviram ako je ikako moguce.

P.S. Baksis nije povezan sa tim da li ce neko obrisati staklo ili ne, mada takavu prosidbu ne volem da vidim. Stvara los ugodjaj na putovanju.
[ ventura @ 25.07.2012. 17:22 ] @
Ako pumpadžija dođe, uzme crevo i sipa gorivo bez da ja smrdim ruke i prljam se, a u međuvremenu opere stakla, dam mu 50-100 dinara... A ako čeka iza ćoška da ja sam sipam gorivo, pa kad uđem unutra da platim on brže bolje uhvati da opere šoferku, od mene može da dobije samo psovku...
[ Lavlja_Jazbina @ 25.07.2012. 17:45 ] @
Ove paze na staklo.

[ etjen @ 25.07.2012. 18:04 ] @
Code:
Da li dajete novac pupmadziji za brisanje stakala na autu?

ne. Mada, nikad mi pumpadžija i nije obrisao staklo. One ribe što nude da brišu, po difoltu odbijam jer mi je šoferka uvek čista.

Cigama na semaforu ne dozvoljavam isto.
[ Nocni @ 25.07.2012. 18:30 ] @
Platio bih im da mi ne diraju ništa. Sa toliko malo vode se šoferšajbna ne može oprati a najvjerovatnije dolazi do grebanja sa sunjerima u kojima je pijesak od prethodnih vozila koja je prao.
Što se tiče i samog pranja vozila u velikoj većini servisa ne znaju da peru. Dovoljno je na suncu pogledati krov vozila iskosa i na ogromnoj većini će se vidjeti krugovi kako je išla ruka sa prašnjavim tvrdim sundjerom...
To je pokazatelj da pranje nije odradjeno kako treba... ali nema baš veze sa temom pa da ne dužimo sad...
Inače, dosta se ljudi sažalili na te perače prozora pa ih zato čašćava ne znajući da većina njih na nekoj dobroj lokaciji, kakva je trajekt u Tivtu npr. ili neki prometni semafor, uzme dnevno po stotinak eura minimum... dakle platica od 3.000 mjesečno...
[ Lavlja_Jazbina @ 25.07.2012. 19:52 ] @
Ljidi,nemoj te biti na kraj srca.Ima i one sa fajtalicama i brisacem stakala.Mada se sada setih,treba skinuti tu prljavstinu(blato) pa tek
onda fancy nastup.Kako je pravilno pranje.Ako i mi to prvo sa sundjerom,a nemamo masinu sa visokim pritiskom,pravimo istu gresku.
[ supermario @ 25.07.2012. 21:59 ] @
Kod nas to pumpadzije i ne rade, uvijek oni sipaju gorivo i nikada i ne pokusaju da obrisu soferku, ponegdje naidjem na nekog malog ciga koji bi da to obrise na semaforu, ali kao sto neko rece platio bi da mi ne dira nista.
[ cika dacha @ 25.07.2012. 21:59 ] @
pa kad zelis da sam u voznji brisacima operes stakla isto ako ne i vise brisaci grebu staklo pomocu prasine! :-)
retko dajem pa kazem da ne brisu, jer sipam preko racuna a na pumpi skoro nikad nista ne kupujem tako da lovu ne vadim!
[ milosbeo @ 25.07.2012. 23:02 ] @
Skoro sam nekoj devojcici od 17 godina, kojoj viri pola guzice dao 50din. Lepo je obrisala.
[ jnk @ 25.07.2012. 23:21 ] @
Ja za svaki slucaj nikad ne dam.
[ codeNO @ 26.07.2012. 00:22 ] @
Ja sam na pumpi doziveo diskriminaciju. Dok sam cekao da se napuni rezervoar stize A6 i pumpadzija brze bolje ostavi mene i poce da mu pere shoferku. Nisam ostao do kraja al mislim da ga je matori iz audija iskulirao za kesh. Inace ne volim tu vrstu prosjacenja, al ako devojke operu dam im po bananicu il kit-ket koje kupim na pumpi. Pumpadzijama je dovoljno hvala
[ bakara @ 26.07.2012. 10:19 ] @
Obicno placam karticom, tako da novac ne dajem, ali nemam nista protiv ako mi neko ocisti stakla.
[ tdusko @ 26.07.2012. 11:43 ] @
Meni se jednom desilo da sam jurio cigu kod Vuka da mi opere soferku :). Bio mi je parkiran auto ispred studentskog doma Lole dok su bili jos zivi platani gde su se skupljale kojekakve krave po drvecu i izivljavale se po mom autu. Tako sam jednog jutra nakon nedelju dana stajanja krenuo autom na posao i kad sam video cigu na semaforu ogrejalo me sunce :). Izasao sam iz auta i pozvao ga, a on dolece i kaze:"Auuuu kume, pa ovo bre kaljavo!" :)

Dao sam mu 200 dinara jer je pozvao pojacanje pa su oribali sva stakla :).
[ Milojkovic @ 26.07.2012. 21:31 ] @
Gorivo sipam sam, soferku brisem takodje u svojoj reziji a lovu ne udeljujem.One poleguse sto se trce i guzeljaju po pumpama ako mi za oko zapadnu konkretno ponudim za angazman koji nije u domenu brisanja soferke.