Juce su satanisti, takozvani vladari sveta, krojaci novog svetskog poretka zaprasivali srbiju iz aviona. Do prosle godine su to javno radili i preko dana medjutim sad to rade nocu i rano ujutru. Na zalost ponovo su poceli. Nije ih bilo jedno mesec ipo do dva ali juce su opet krenuli. To su zapravo prepravljeni putnicki avioni za tu namenu koji prilicno nize lete u odnosu na visinu na koju lete putnicki avioni. To su neobelezeni avioni. Oni od ove godine polecu sa Hrvatskog, Zagrebackog aerodroma obicno, ali i sa Bugarskog. Do prosle godine uglavnom su doletali iz Italije i Madjarske.
Da li ste primetili da ste do juce recimo bili ok ali od juce osecate zujanje u usima, ili grebanje u grlu,ili gusenje, nedostatak vazduha, preskakanje srca, aritmije, umor, vrtoglavicu, itd to su prvi znaci tog otrovnog agensa. Naravno to su prvi simptomi kojim telo reaguje. Cilj te hemije je da razori odbrambeni sistem coveka, samim tim da ga razboli i dugo leci farmaceutskim lekovima pre nego umre. Na taj nacin ONI "ubijaju jednim udarcem dve muve". Najpre zaradjuju na lekovima a onda naravno i vrse smanjenje populacije na planeti sto je i glavni njihov cilj.
Da li ste primetili da je do prekljuce temperatura bila obicno preko 40 stepeni u Srbiji? Sta mislite zasto se krije da je temperatura u Srbiji ove godine najveca u istoriji? Da li neko pamti da je 2 meseca malte ne temepratura u Srbiji iznad 40 stepeni? Ocigledno jeto rad HARPA i zaprasivanja. Znaci zaprasivanje ima mnoge uloge ali naravno glavni je depopulacija. Zapravo svi ti njihovi tajni mehanizmi koje sprovode preko svojih marionetskih vlada depopulacija.
Srbijo oni vas truju kao ovce koje se vode na klanje. Ovo je istina, na zalost crna istina. Nikad u istoriji srpski narod nije ovako iso na klanje kao danas. Stidite se svojih predaka. Imali smo mi kroz istoriju uvek izdajice svoga roda ali sve do jednog kao danas nikad nismo imali.
[ Lavlja_Jazbina @ 12.08.2012. 09:01 ] @
Pa ti se nisi upisao na put za mars aaaaa.Ovde je postalo trulo.
[ 3way @ 12.08.2012. 10:00 ] @
Citat:
boki94:
Da li ste primetili da ste do juce recimo bili ok ali od juce osecate zujanje u usima, ili grebanje u grlu,ili gusenje, nedostatak vazduha, preskakanje srca, aritmije, umor, vrtoglavicu, itd to su prvi znaci tog otrovnog agensa.
Ne.
Citat:
boki94:
Sta mislite zasto se krije da je temperatura u Srbiji ove godine najveca u istoriji?
Nije, rekord drzi cini mi se 1997. godina. Takodje i 1946 je isto bilo poprilicno toplo.
Citat:
boki94:
Da li neko pamti da je 2 meseca malte ne temepratura u Srbiji iznad 40 stepeni?
To si izmislio. Bilo je mozda dan dva preko 40.
[ boki94 @ 12.08.2012. 10:14 ] @
Citat:
3way:
Nije, rekord drzi cini mi se 1997. godina. Takodje i 1946 je isto bilo poprilicno toplo.
To si izmislio. Bilo je mozda dan dva preko 40.
He he ok ali tesko je da prevarite pa ljudi imaju oci, to jest lepo oscaju. A nisu oni rodjeni od juce pa da ih lazete da nije ova godina enormno najtoplija i neuobicajnbo topla. Pa valjda ljudi osecaju na svojoj kozi. Tesko je to sakriti bratac, i lagati to ljude. Jednostavno osecaju. To tije kao ono "sta zna dete sta su sto kiola" ha ha ha.
A i koliko si providan jer sve hoces da pobijes a ljudi nisu slepi.
[ 3way @ 12.08.2012. 10:19 ] @
Pogresio sam, za Beograd rekordi su:
1) 24.7.2007 - 44 stepena
2) 9.9.1946 - 42
3) 22.7.2007 - 41
To sta ljudi "osecaju" je nebitno. Temperatura se ne meri po osecaju nego termometrom. To sto si izneo je cista izmisljotina. Podaci mogu da se provere na zvanicnim mestima kao i na stotinama privatnih meteo stanica.
[ boki94 @ 12.08.2012. 10:32 ] @
Citat:
3way:
To sta ljudi "osecaju" je nebitno. .......
Ha ha evo uhvaceni ste!!! Znaci nema veze sta ljudi misle osecaju ovo ono bitno je sta vi kazete jel? Znaci kad ja osecam toplotu od 60 stepeni kad izadjem na suncu to nije 60 stepeni nego je 35 jer tako vi kazete?
Nego mislim da trebate zabraniti prodaju termometra u svetu i da hapsite sve koji prodaju i proizvode termometre!! Inace oni termopmetri koji mere temperature u gradovima sirom srbije postavljeni na vidnim mestima po centrima od 45, 50 pa i 60 stepeni nisu validni jer VI kazete da je iako oni mere 60 stepeni temperatura zapravo 35!!! Ha ha ha eeeej kako vas nije sramota?
Znaci nebito sta mi osecamo, nebitno sta mere termometri vec je jedino bitno sta vi kazete na vestima?
[ deerbeer @ 12.08.2012. 10:35 ] @
Te tegobe u Srbalja poticu zato su nebeski narod pa su blizi Suncu,
a svi znamo koliko je danas ono stetno.
[ 3way @ 12.08.2012. 10:36 ] @
Izvini, a jel mozes samo da mi pojasnis koji su to "vi", a koji su "mi"?
[ JankoNIS @ 12.08.2012. 11:29 ] @
"Mi" smo oni koji ne veruju u gluposti, a "oni", medju kojima je i Boki su oni kojima je hitno potreban psihijatrijski pregled da ne bi napravili neko zlo. Koliko takvih se slobodno seta ulicama...
[ boki94 @ 12.08.2012. 11:38 ] @
Citat:
JankoNIS:
"Mi" smo oni koji ne veruju u gluposti, a "oni", medju kojima je i Boki su oni kojima je hitno potreban psihijatrijski pregled da ne bi napravili neko zlo. Koliko takvih se slobodno seta ulicama...
Ok ja sam lud kad kazem da lazu u vestima kad kazu da je temperatura bila 35. A sta i termometri su ludi?
Samo steta sto ne radimo u niskoj tvrdjavi na lepih 38 stepeni ha ha ha.Ej ludaci objavljuju 38 stepeni a termometri lepo pokazuju u centru 50.
[ JankoNIS @ 12.08.2012. 11:46 ] @
Pa ne meri se temperatura u centru na asfaltu, nego na 2 metra od zemlje, postoji pravilo. Procitaj malo kako se to radi, bolje nego da se zamajavas ovakvim glupostima.
A i nemoj da verujes uredjajima koji imaju termo sondu sa tolerancijom +-20% a jos su i postavljeni tako da ih sunce przi.
[ boki94 @ 12.08.2012. 11:58 ] @
Pa ljudi ne rade na travi i 2 metra od trave u vazduhu, nego rade u gradovima. Mogli su oni da stave pravilo da se temperatura meri tamo gde je najniza ha ha , na primer u frizideru. Sta mene briga za vasa pravila. Kad kazem "vas, vasa, vi" mislim na sve one koji svesno ili nesvesno podrzavaju i brane sistem, to jest novi svetski poredak.
Ha sad vam i termometri ne valjaju ha ha. Ok sve ne valja samo ste viu pravu, svi lazu cak i termometri koje Vi niste postavili na travi. Pa naravno da mere na asfaltu jer ljudi koliko znam hodaju na asfaltu po gradovima a ne po travi u parkovima. Valjda treba da se meri temperatura tamo gde ima najvise ljudi a ne tamo gde nema nikoga, u parkovima 2 metra iznad zemlje i pod ladovinom nekog debelog drveta. Sram vas bilo
[ Odin D. @ 12.08.2012. 12:20 ] @
Kod mene u jednoj maloj kamenoj gradjevini, u kojoj pecemo janjce i prasce na raznju,
temperatura ljeti dostize i preko 70 stepeni za vreme pecenja janjaca i prasaca.
No ne vidim zasto bi ta temperatura trebala da se objavljuje na televiziji?!
[ Shadowed @ 12.08.2012. 12:20 ] @
Citat:
boki94: Pa ljudi ne rade na travi i 2 metra od trave u vazduhu, nego rade u gradovima. Mogli su oni da stave pravilo da se temperatura meri tamo gde je najniza ha ha , na primer u frizideru. Sta mene briga za vasa pravila. Kad kazem "vas, vasa, vi" mislim na sve one koji svesno ili nesvesno podrzavaju i brane sistem, to jest novi svetski poredak.
Ha sad vam i termometri ne valjaju ha ha. Ok sve ne valja samo ste viu pravu, svi lazu cak i termometri koje Vi niste postavili na travi. Pa naravno da mere na asfaltu jer ljudi koliko znam hodaju na asfaltu po gradovima a ne po travi u parkovima. Valjda treba da se meri temperatura tamo gde ima najvise ljudi a ne tamo gde nema nikoga, u parkovima 2 metra iznad zemlje i pod ladovinom nekog debelog drveta. Sram vas bilo
U one tri navedene godine je temperatura bila visa nego ove godine pri cemu je merena na istom mestu svaki put. Znaci, isto mesto, veca temperatura.
Mada, sta i ja pricam, kad znam da ces ti nastaviti kao papagaj da ponavljas.
[ Bik Koji Sedi @ 12.08.2012. 12:24 ] @
Iz kog si filma ti iskočio?
[ lucky88 @ 12.08.2012. 13:56 ] @
Koji to termometri imaju toleranciju +-20stepeni.
[ Sceka @ 12.08.2012. 15:05 ] @
Citat:
boki94: Pa ljudi ne rade na travi i 2 metra od trave u vazduhu, nego rade u gradovima. ...
Ne rade u gradovima nego u kancelarijam koje su klimatizovane - sto znaci da nema veze koliko je stepeni napolju. Oni koji nisu ucili skolu rade na ulici, na asvaltiranju tih ulica, i njima je temperatura i zimi uzasno visoka, preznojavaju se dok rade - a to je sve zato sto nisu ucili skolu pa da mogu da rade u klimatizovanjim kancelarijama i ne brinu o spoljnoj temperaturi dok rade.
Verovatno i ti nisi ucio skolu, odnosno, ocigledno je da nisi pa zato i iznosis tako budalasto misljenje.
Citat:
boki94:... Sta mene briga za vasa pravila. Kad kazem "vas, vasa, vi" mislim na sve one koji svesno ili nesvesno podrzavaju i brane sistem, to jest novi svetski poredak.
...
Nisu to "nasa" pravila. Ta pravila vaze za sve zitelje zajednice. Osim za po neke, radi njihovog zdravstvenog stanja, a takvi se onda smestaju u posebne objekte zatvorenog tipa. Doduse, po nekada se neko nekako provuce i pobegne na neko vreme a to vreme iskoristi i za sedenje za kompjuterom i obnarodovanje svojih "misli i stavova" ali brzo bivaju uhvaceni i vraceni na nastavak tretmana kojim se pomaze svima, i njima i nama ostalim a normalnim ljudima. Samo je pitanje kad ces se vratiti i ti.
Citat:
boki94:...
Valjaju nama ti termometri, ne samo nama vec i svim normalnim ljudima. Samo treba imati makar osnovnu skolu zavrsenu, sto podrazumeva poznavanje svih slova (jeste tesko ali se savlada za par godina, probaj!) pa se sedne i procita i sazna mnogo zanimljivih istina o zivotu oko nas. Iskoristi ovo vreme dok cike ne dodju da te vode pa paaa da nesto korisno saznas. Iako je to "dzaba ste krecili" za tebe! Mislim da tebi pomoci nema, niti ce biti ikada. Pa ok, pocivaj u miru...
Pozdrav!
[ JankoNIS @ 12.08.2012. 18:58 ] @
Citat:
lucky88:
Koji to termometri imaju toleranciju +-20stepeni.
Nije pisalo stepeni, nego procenata. To si ti svi oni kineski davaci koji kostaju po par dolara, a koji se koriste za ovakve neobavezne projekte. Sat u glavnoj ulici u Nisu je reklama. To sto ima sat je samo uzgred. Na kraju, odmah pored sata (15 metara) nalazi se apoteka sa reklamom na displeju koja takodje ima sat. Nikad nisam video da pokazuju makar i pribliznu, a kamoli tacnu temperaturu. Jedan je u hladu, drugi na suncu.
[ bobiska @ 12.08.2012. 19:01 ] @
Sinko, na čemu si, pošalji malo i meni da se rashladim.
[ dvp @ 12.08.2012. 19:43 ] @
Treba da Vas sve bude sramota kakvu raspravu vodite i kakve komentare i uvrede ostavljate
na temu koju je čovek postavio.
Prezirem Vas, loši ste ljudi i verovatno i ne znate šta znači osećati sramotu.
[ Odin D. @ 12.08.2012. 19:53 ] @
Sramota je ne popljuvati budalaštine, a ne nazvati ih pravim imenom.
[ djole_za @ 12.08.2012. 20:11 ] @
[ Miroslav Jeftić @ 12.08.2012. 20:16 ] @
Citat:
Odin D.: Sramota je ne popljuvati budalaštine, a ne nazvati ih pravim imenom.
Meni je zakon u takvim temama što se uvek pominju zavere i planovi koji su i tajni i misteriozni, pa opet postavljač teme redovno zna sve o njima: i gde su se sastali i šta su dogovorili i kako će to da sprovedu. Kao holivudska B ili C produkcija
[ hobbista @ 12.08.2012. 21:15 ] @
Auuuu, ovakva tema pokrenuta u nedelju, u 09:25 !? Opusti se malo, odspavaj, nece zavere pobeci nigde :)
[ Sceka @ 12.08.2012. 21:40 ] @
Citat:
dvp: Treba da Vas sve bude sramota kakvu raspravu vodite i kakve komentare i uvrede ostavljate
na temu koju je čovek postavio.
Prezirem Vas, loši ste ljudi i verovatno i ne znate šta znači osećati sramotu.
Zasto bi trebalo da bude sramota bilo koga osim postavljaca teme? Navedi jedan jedini razlog koji govori u prilog odraslom coveku koji pise ono sto on pise, jedan jedini?!
A to sto prezires i imas misljenje da smo losi ljudi, pri tome ne znajuci nikoga od nas privatno!, govori samo o tebi, sve o tebi.
Stid da te bude, znas, besramnice jedan - tako napadati nicim izazvan nepoznate ljude koji tebi licno nista nazao nisu uradili, ni jednom recju se tebi licno niko nije cak ni obratio! Na taj nacin ces brzo dotaći moralno dno dna, nevaljalče jedan zlonamerni! Užasnut sam citajuci to sto si napisao! Pu, pu, pu...
Pozdrav!
[ plus_minus @ 12.08.2012. 22:05 ] @
Tajna i dogma vezana za tri šestice, konačmno otkrivena!
[ boki94 @ 13.08.2012. 09:13 ] @
Citat:
Sceka:
Ne rade u gradovima nego u kancelarijam koje su klimatizovane
Sram te bilo!!! Stvarno ne znam da li se zezas ili ozbiljno mislis? Znaci u kancelarijama rade i oni gradjevinci koji prave prave ulice, zgrade krovove, ljudi koji rade na poljoprivredi itd itd. Jedno 60% ljudi radi na otvorenom. Znaci ili si glup ili se zezas ili mislis da ljudi koji rade vani nisu ljudi?
I sta sad neki koji rade u niskogradnji i asfaltiraju ulice da im se kaze, znate sta to sto vam je velika vrucina, i sto vas boli glava od suncanice i vrti vam se u glavu i muka vam je nije opasno jer termometri u Niskoj tvrdjavi, postavljeni iznad trave, 2 metra od zemlje verovatno u nekoj hladovini ispod debele krosnje drveta pokazuju temperaturu od 38 stepeni?????
Koliko ste providni stvarno. A osim toga sta mene briga za vasa pravila. Kad kazem vasa pravila mislim ne samo na nase politicare i naucnike meteorologe i ostale vec bas upravo na te uspostavljace novog svetskog poretka. Oni i zele da postave uniformne zakone za ceo svet pa tako i za nas kako bi vladali iz jednog centra. kako bi mogli da kolonizuju ceo svet. Da tako nama koji zivimo u srbiji kazu da nije 50 stepeni napolju nego je 38 kako bi mi iako padamo u nesvest i umiremo (neki) od toplotnog udara ipak radili za njihove fabrike i industriju. Eto to ti je bratac robovlasnicko drustvo na moderan nacin. Znaci nema onih tipova sa bicevima koji ce goniti robove da rade za koru hleba nego imamo savremeno robovlasnicko drustvo u kome imamo meteorologe koji kazu nije 50 nego je 38 i onda ljudi rade. Naravno i dalje rade za koru hleba jer je plata 100 evra a robovlasnici (strani vlasnici fabrika) iz srbije iznose profit a nama ostavljaju plate od 100 evra.
Eto koga ti svesno ili nesvesno branis!! Branis stranog robovlasnika, zato da te je sram jer si izrod Srpskog roda i na strani satanista.
A pored svega toga sto im malte ne radimo za dzabe oni nas jos i truju u sopstvenoj zemlji jer eto oni misle da nas je previse i da trosimo njihove resurse i zato resili da nas malo potamane jedno 80%. Eto to vam je novi svetski poredak. Nije on zainteresovan da donese blagostanje nego robovlasnicko drustvo da svi mi radimo (mislim na bukvalno sve narode ne samo na srbe) za sakicu ljudi.
[ 3way @ 13.08.2012. 09:20 ] @
^
Tebi je 35 ili 38 mala temperatura?
[ boki94 @ 13.08.2012. 09:22 ] @
Citat:
3way:
^
Tebi je 35 ili 38 mala temperatura?
Nemoj mene to da pitas nisam ja doneo zakon po kome se kaze da tek sa 40 stepeni se proglasava vanredno stanje, valjda tako bese
[ Miroslav Jeftić @ 13.08.2012. 09:27 ] @
Idi bolje čitaj neku lektiru, kad počne nova školska godina dobro će ti doći, pusti to smeće o svetskom poretku
[ 3way @ 13.08.2012. 09:29 ] @
Citat:
boki94: Nemoj mene to da pitas nisam ja doneo zakon po kome se kaze da tek sa 40 stepeni se proglasava vanredno stanje, valjda tako bese
Po kom to zakonu? Ko ti je to rekao?
Nego, 35 jeste velika temperatura, i ne mora da bude 40 da bi ti bilo vruce.