[ cika dacha @ 13.08.2012. 19:08 ] @
kome se obratiti da bih drzava u ulici montirala lezeceg policajca? dal ima neko iskustva? |
[ cika dacha @ 13.08.2012. 19:08 ] @
[ su27killeryu @ 13.08.2012. 19:21 ] @
jesi li siguran da zelis povecanje zagadjenja u ulici?
[ cika dacha @ 13.08.2012. 19:42 ] @
Citat: su27killeryu: jesi li siguran da zelis povecanje zagadjenja u ulici? bolje vece zagadjenje nego neko da nastrada!npr dete jer je skola u ulici pored! [ cozmo_im @ 13.08.2012. 21:06 ] @
Podnosi se peticija u opstini. Mora se sakupiti sto vise potpisa stanara iz ulice.
Nama nisu hteli da stave lezeceg zato sto smo u slepom delu ulice a bas tu je problem veliki - zalete se i ulecu, ali kao ima znak za slepu ulicu i onda po zakonu ne moze. Inace, u drugim ulicama su stanari sakupili potpise, odneli u opstinu i vrlo brzo su stavili lezece. Jos nesto, u jednoj ulici su stanari sami napravili lezeceg, to nikako ne sme, bila inspekcija, sravnila ga i pisala prijavu protiv stanara za ugrozavanje bezbednosti saobracaja, dakle samo sakupljeni potpisi i overa u opstini. Bilo i na jutarnjem RTS-a, pa su im rekli posle da skupe potpise i tako su dobili lezeceg. [ Sava @ 13.08.2012. 22:28 ] @
Vidi ovako, ja sam pisao i postavili su ispred moje kuće, ali sam malo zaboravio detalje. Uglavnom nikakva peticija već sam lično napisao da je problem zbog dece, uska ulica i bla, bla... Piše se nekoj direkciji za saobraćajne znake pri policiji. Ranije su fizički bili u Palati pravde, valjda su još uvek tamo. Pogledaj malo po netu i okreni par telefona pa ćeš ih pronaći. Nakon toga izlazi nekakva njihova komisija koja utvrđuje valjanost zahteva i mene su i pismeno obavestili da će postaviti policajca što su posle izvesnog vremena i učinili. Oni zapravo kada odluče daju naloh Beogradputu da to uradi.
Uzgred, slaba vajda od toga jer sada moraju da postavljaju one niske gumene, a dosta bahatih vozača i ne ferma već samo pretrče preko toga! [ etjen @ 13.08.2012. 23:36 ] @
mene zanima kome pisati da se ukinu ležeći policajci?
O tome sam pisao i ranije ovde na forumu. U mom kraju je toliko ležećih da više ne može normalno da se vozi. Neki i imaju svrhu, tipa onih kraj škola i obdaništa a neki ne da nemaju, nego bi trebalo uručiti direktni otkaz onom mamlazu koji ih je odobrio. Kad se samo setim da pre desetak godina ležeći maltene nisu ni postojali... [ Sava @ 14.08.2012. 07:42 ] @
Zar je toliko teško malo pogledati po internetu i okrenuti par telefona!? Kao što rekoh svi znaci se postavljaju po nečijem nalogu, a u Beogradu je to Gradska uprava za saobraćaj i puteve. Dalje kontaktirati njih pa dobiti više informacija.
Sumnjam da su ti znakovi postavljani napamet tako da ne verujem da će da ih skidaju. U svakom slučaju onaj ko je doneo odluku o postavljanju mora da donese i odluku o prestanku potrebe postojanja znaka i njegovom uklanjanju. Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|