@Branko
O tome ne mogu ništa da ti kažem, jer moj intervju nije bio za tu vrstu poslova, niti sam slušao o intervjuima za tu vrstu poslova. Na Internetu ima puno ličnih iskustava i informacija o intervjuima, tako da verovatno nije problem da se pronađu informacije o intervjuima za bilo koju vrstu posla koja tamo postoji. Dobijanje posla u Guglu ne mora da bude nemoguća misija, i svakako treba pokušati, ali čovek mora biti uveren u svoje znanje i spreman za intervju, da ne bi bacio dobru priliku u vetar.
@bachi
Da, naravno, ali to ne znači da će ljudi i ostati. Seul je jako zanimljivo mesto.
@burex
Zapravo sam se dosta dvoumio da li uopšte da pišem bilo šta o boravku ovde, jer nisam siguran koliko informacija mogu da dam, i zato sam prilično uzdržan. Vidiš da nema ni fotografija, nego sam samo okačio link na njihov sajt. Na Guglovom sajtu postoje informacije o tome šta se radi u kojoj kancelariji. Po tim informacijama, u Seulu se radi mobilna pretraga za lokalne korisnike, Google Mape i Google TV. Više o Google TV ima ovde
http://www.google.com/tv/
@Dexic
Rekoh, ovde sam dva meseca, ostajem još jedan. Znanje jezika je uslov za zaposlenje. Inače, Korejanci dosta dobro govore engleski, grad je internacionalizovan, naptisi su višejezični, elektronika je na svakom koraku, transport je odličan (kad pomislim da me za mesec dana čeka BusPlus i GSP...) i prilično je jednostavno snaći se.
[Ovu poruku je menjao obucina dana 03.09.2012. u 17:16 GMT+1]