[ bttp @ 07.09.2012. 23:38 ] @
heh, ove naše jadne vesti postaju Njuz.net for real ! :)

Rubrika - Zabava/Džet set

- Za domaći naučiti razliku između simpatizera i člana, nakon toga može u skupštinsku klupu, šteta samo što mora da čeka naredne izbore (koji bedak)

- Follow-up question na pretposlednje pitanje: Imenuj bar članove predsedništva svoje stranke, da ne idemo sad u teška pitanja poput programa stranke, statuta itd. To ti verujemo da znaš jer si i te kako obrazovana.

http://www.pressonline.rs/kate...sija-budjic-postala-clan-sns-a
[ Black_eyed @ 08.09.2012. 14:11 ] @
Kako reče pokojni Ljuba Moljac (nisu egzakte reči, drugačija je malo u originalu ali u suštini to je to):

Kad već psuješ vlast neka psovka bar bude izvodljiva...

Ma, kad je mogla Ćićolina kod italijana mogu i ove naše kod nas, kada smo već zajebancija od države ajde da idemo do kraja :)
[ boki78 @ 08.09.2012. 14:41 ] @
Njen intervju je stvarno tragikomičan ali ipak ona se samo učlanila u stranku, još nije dobila nikakvu funkciju. Samo bojim se da će ubrzo naći neko "odgovarajuće" mesto za tako "obrazovanu i inteligentnu" osobu... :)
[ Shomi Li Jones @ 08.09.2012. 17:54 ] @
Što ste zajedljivi kao da ona nema šta dati stranci :)
Pravo u ljudske resurse :))))

A sad malo ozbiljno. Svako ima pravo da se učlani u stranku. Buniti se što će ona da se u člani i što su ljudi po strankama nestručni nije demokratski. Pa vi kad ste stručnjaci udjite u stranke pa doprinesti kvalitetu te stranke na način koji doprinosi kvalitetu Srbije pa možda kad gospojica objekat hoće nešto što ne valja vi ćete biti tamo da je sprečite i da je(joj) gurnete u dobrom pravcu.
Još ćete se izboriti sa političkim problemima Srbije (a možda i belom kugom)
[ bttp @ 08.09.2012. 19:23 ] @
Svako ima pravo na sve, nego što si pogrešno protumačio, ja se bar ne bunim nego se podsmevam, samo što je to podsmevanje i na lični račun s obzirom da živim u zemlji gde su skupštinski izbori delimično i audicija za modelsice. Malo je tako očiglednih primera da je 250 poslanika previše za srpsku Skupštinu, pa se mandati popunjavaju modelsicama.

A to što ova priča kako njeno učlanjenje u SNS šatro "veze nema" s tim što je njena koleginica dogurala do poslanice - veze nema sa istinom. Njoj je samo krivo što ona nije na njenom mestu.
[ Braksi @ 09.09.2012. 08:25 ] @
zasto joj se podsmevas ?

Ona samo uspesno ispunjava standarde koje je drustvo postavilo za uspesnost. Najpre iskoristila je ogromnu potraznju trzista za showbiz i probila se, namakla para. Sad je usla u politiku sto je odavno jedini nacin napredovanja u Srbiji i tu je cak bila fer pa zavrsila faks jer da te podsetim: ne postoji propisana strucna sprema za polticara, mozes biti predsednik i sa osnovnom.

Ako mislis da je takav sistem tupav, uclani se brate u stranku i menjaj ga.
[ bttp @ 09.09.2012. 18:45 ] @
Ne znam o čemu pričaš, prvo ja nemam pojma ni ko je ova, ako oni kažu "bivša modelsica", ja im verujem - u životu nisam čuo za nju. Koliko je uspešna u "showbiz"-u ili ne, kažem - nikad čuo - ti si očito informisaniji.

A to da je učlanjenjem u stranku "ušla u politiku", evo nasmejaću se opet ;)

Podsetiću te da je intervju iz rubrike Zabava/Džet set a ne Politika.
[ Marko Medojević @ 10.09.2012. 09:30 ] @
Može nama sve ovo delovati smešno, ali mi iz svog džepa plaćamo ovo:

i ovo:
http://www.blic.rs/Vesti/Drust...to-parkirao-sluzbeni-automobil
kao i te dve modelsice.

Problem je do samog naroda jer nema prave vrednosti već ceni bahatost i prostake. Treba postaviti pitanje šta bi se u Norveškoj desilo gada bi njihov poslanik divljao kolima kao ovaj naš bolesnik.
[ Java Beograd @ 10.09.2012. 10:30 ] @
Citat:
Marko Medojević: Problem je do samog naroda jer nema prave vrednosti već ceni bahatost i prostake. Treba postaviti pitanje šta bi se u Norveškoj desilo gada bi njihov poslanik divljao kolima kao ovaj naš bolesnik.

Jedno je da li bi ga narod "kaznio" neglasanjem za njega na sledećim izborima. To je relativno i diskutabilno.

Ali apsolutno i nedvosmisleno je da mora da plati debelu globu za ozbiljan saobraćajni prekršaj, tj. više njih. Ja bih bio sasvim srećan i zadovoljan kad bi ova naša "banana republika" tako kaznila ovog lika.
[ Braksi @ 10.09.2012. 11:18 ] @
dear Java,

problem je sto narod njega ne moze da kazni na izborima sve i da hoce jer mi ne biramo kandidate iz izborne jedinice vec glasamo za listu ! Xaxaxaxa, prc, na sve su mislili...