[ idiotnakvadrat @ 17.09.2012. 20:09 ] @
Jedne veceri sam sa drustvom popusio marihuanu(bar ja mislim da je bila marihuana) i posle toga mi je naglo pozlilo,mislio sam da nije nista da cu iskulirati par minuta i da ce biti bolje.Kako je vreme prolazilo bivalo mi je sve gore i gore i na kraju sam zavrsio u bolnici.Tamo mi je murija uzela podatke i verovatno evidentirala kao narkomana.Ono sto bih ja zeleo da znam je,da li cu ja biti ikako kaznjen i da li ce se ovo iz dosijea izbrisati?
[ Dexic @ 17.09.2012. 20:38 ] @
Citat:
Tema je premeštena iz foruma Ostali programski jezici u forum MadZone.

Ovaj je i dalje pod dejstvom :)

Ako se proceni da je bilo samovoljno, bice veroatno stara fora nesto da odradis u nekoj dobrovoljnoj ustanovi ili da das novac istoj i to je to..
[ Aleksandar Đokić @ 18.09.2012. 04:09 ] @
oni su ti uzeli podatke da provere da nije bio pokusaj ubistva i tako nesto, sumnjam da ce tebe nesto kaznjavati
[ Braksi @ 18.09.2012. 07:10 ] @
prvi put cujem da je nekom pozlilo od marihuane. Mozda su ti ubacili nesto u pice ?
[ milosmalic @ 18.09.2012. 08:37 ] @
Citat:
idiotnakvadrat:
Jedne veceri sam sa drustvom popusio marihuanu(bar ja mislim da je bila marihuana) i posle toga mi je naglo pozlilo

Menjaj društvo!

Neće te niko kažnjavati. Da su našli drogu kod tebe bila bi druga situacija. Ovako oni imaju na stotine zabeleženih intravenskih narkomana pa ih niko ne kažnjava. Samo ih prate, kad naprave neku glupost pa provere iskoči da je i narkoman. Nemoj da praviš gluposti i biće sve u redu.
[ su27killeryu @ 18.09.2012. 11:17 ] @
Citat:
Braksi: prvi put cujem da je nekom pozlilo od marihuane. Mozda su ti ubacili nesto u pice ?

ili mu sipali pice u drogu :)
[ Vole Domu @ 18.09.2012. 12:15 ] @
neko mu je sipao drogu u heroin...

salu na stranu, ne bi trebalo da imas nikakvih problema, nikakvo otvaranje DOSIJEA, prijave i slicno...
[ jnk @ 18.09.2012. 14:06 ] @
Zašto lažeš čoveka? Očekuj krivičnu prijavu za uživanje narkotika i zatvor bar 6 meseci. O zaposlenju nemoj ni da sanjaš.
[ milosmalic @ 18.09.2012. 14:41 ] @
Jesi li siguran? Nikad nisam čuo za to...
[ anon70939 @ 18.09.2012. 15:06 ] @
ma lupa gluposti, ili samo troluje...

Nećeš imati nikakvih problema sigurno...
[ djoka_l @ 18.09.2012. 15:51 ] @
Kod nas su krivična dela u vezi sa drogom trgovina, proizvodnja i posedovanje.
Nije krivično delo biti drogiran.
S druge strane, ako si maloletan, krivično delo je dati maloletniku drogu, tako da neko ko je punoletan može da bude krivično gonjen.

Protiv tebe mogu, eventualno, da pokrenu prekršajni postupak, pa onda može da ti se odredi neka kazna kao što je Dexic napisao:

Citat:
Ako se proceni da je bilo samovoljno, bice veroatno stara fora nesto da odradis u nekoj dobrovoljnoj ustanovi ili da das novac istoj i to je to..

Ono što će ti napraviti najveću neprijatnost je to što će, ako do toga dođe, policija insistirati da priznaš od koga si dobio/kupio marihuanu, što će tebi doneti blažu kaznu (ako do kažnjavanja dođe).
[ bttp @ 18.09.2012. 21:10 ] @
Citat:
jnk:
Zašto lažeš čoveka? Očekuj krivičnu prijavu za uživanje narkotika i zatvor bar 6 meseci. O zaposlenju nemoj ni da sanjaš.

Uživanje narkotika nije zabranjeno niti je zabranjeno biti drogiran, samo po sebi. Ne smeš da voziš auto i tako to, ali da hodaš ulicom smeš do mile volje.
[ jnk @ 19.09.2012. 01:03 ] @
Što ste takvi ja sam hteo da preventivno delujemo na mladog probatora?!
[ plus_minus @ 19.09.2012. 01:23 ] @
Hoće da pozli idiotenakvadrat ako si u lošem društvu, kao što ti je milosmalic napisao, možda je dobro da ga promeniš. Ili da jednostavno više nikada ne dohvatiš joint i da ne pomišljaš na opasne količine alkohola. O težim drogama, da i ne pričamo. Ukoliko si siguran da pre toga nisi konzumirao kojekakve brze hrane ili pića, itd, od vutre može da ti pozli samo do te mere da ti stvori jaku paranoju ili loše tripove koji se odvijaju (a tu i završavaju) samo u mozgu. Na pojačanu paranoju, može da dođe ukoliko je i okruženje u kom se nalaziš - neugodno po tebe ili je tu neki "drugar" koji voli da te prži i zeza, 'drugarski', itd. Ako nisi jedini koji se tako osećao, već je bilo više drugara, onda ste vi varili neku prskanu (hemijskim narkotikom), sasušenu travuljinu, pitaj boga koju. :S

Šta si inače još rekao muriji? Koje si sve podatke dao muriji na zahtev?