[ stoppeldorf @ 27.09.2012. 22:20 ] @
Auto je golf 1 kada samo malo smotam volan desno pa kada ga ispravim čuje se samo jedan klik bio sam na tehničkom i lik mi je rekao da mi je kugla na viljušci rika pa sam ju promjenio ali taj famozni klik i dalje je prisutan ,ne znam dli bi morao sada na optiku najvjerojatnije i dali bi onda taj zvuk nestao ? mislim da kinetički nije jer kad smotam pun lijevi i desni i vrtim ga u kgug ništa se nečuje tek kada se volan treba ispravit na ravno onda se čuje koda nešto preskoči .u vožnji sve normalno .sve sam rastavio promjenio tu kuglu i prljav sam sav a ništa nisam riješio ? još da pitam kinetički sam skinuo tako da sam otpustio viljušku sa amortizera .sa kugle pa pomoču drveta prislonjenog na kinetički mali udarac i on siđe, ali nisam primjetio da ima sejger vratio sam ga tako da sam ga samo isto tako namjestio udario progurao kroz viljušku i sve stegnuo amortizer ali sam obilježio kut i tako ga i vratio pa ugurao kuglu odozdo zategao vratio točak i zategao kinetički vikom u sred točka . ima li itko neko iskustvo ili zna rješenje ovog mog problema da mi pomogne hvala unapred na vremenu i trudu koji bi uložili kako bi mi pomogli !! |