[ kokackv @ 19.11.2012. 13:42 ] @
Imam ventilatorsku grejlicu Vorner model:VFH-0243 od 2000w. Ovako izgleda

Problem je sto grejalica na svakih 15sec sevne i u tom trenutku se iskljuci grejac i odmah pocne izpocetka da se greje, ne znam da li sam jasan. termosta radi normalno i prekidac. Sevne na nekoj bakarnoj traci koja ne znam cemu sluzi. Ako ko meze pomoci, bio bih mu zahvalan!

[ Vasastajić @ 19.11.2012. 15:32 ] @
Verovatno da iz nekog razloga motorčić ventilatora nema dovoljan broj obrtaja(zaribale biksne i tsl.)pa se pregrevaju spirale i onda odreaguje sigurnosni termostat.
Ako taj plastikaner može uopšte da se otvori onda može i da se popravi, koliko toliko.
[ kokackv @ 19.11.2012. 18:02 ] @
HAHAHA za divno cudo moze da se otvori :-)
Jel bi mu pomoglo podmazivanje ili tako nesto, mada njemu ventilator radi normalno?
[ Aleksandar Đokić @ 19.11.2012. 18:48 ] @
mislim da na podforumima elektronika i elektrotehnika ima ljudi koji ti mogu biti od mnogo vece pomoci, ne znam zasto si stavio temu ovde
[ brkchey @ 19.11.2012. 20:22 ] @
Ja sam otvarao ovu grijalicu, koristim je vec godinu dana; mislim da je kod tebe problem u termostatu; jednostavno dolazi do varnicenja pri kontaktu ako je grijalica u vlaznom okruzenju (kupatilo); inace, meni su rekli da ne koristim doticnu u kupatilu jer nije namjenjena za to...

Kod mene je problem bio bucan ventilator, zato sam je otvara; poslij epar dana je pocelo nesto da klepece unutra; otvarao sam i nisam i nista uspio da otkrijem, tako da i dan danas klepece, al ja ne obracam paznju :D
[ Horvat I @ 20.11.2012. 13:52 ] @
očisti lopatice, sve produvaj,ležišta naprskaj s wd om