[ sonen @ 20.11.2012. 01:50 ] @
Pozdrav!
Naime imam problem sa menjacem na Fiat UNO45,Motor pali na prvu,kvacilo odvaja,ali su brzine "nestale",tj. poluga menjaca u kabini se vrti u krug kao de nije ni povezana. No sada ja to odneo kod majstora,i popravio je on to,navodno se odkacio neki sistem koji povezuje polugu iz kabine sa menjacem....
E sada ovde nastaju problemi, auto delimicno "kada pogodim" udje u neku brzinu ali kada pocnem da pustam kvacilo on pocne da krci i trza ceo auto,doduse auto krene,ali drobljene je uvek sve jace...

Dali neko od vas zna o cemu moze biti problem!
Unapred Hvala!
Pozdrav!
[ etjen @ 20.11.2012. 10:35 ] @
definitivno promeni majstora i nemoj ga voziti tako, napravićeš veći problem (ako već nisi)
[ vladd @ 20.11.2012. 10:40 ] @
Trebalo je podesiti rucicu menjaca, ovako njen hod ne odgovara hodu biraca brzina. Naravno, promeniti tako i toliko aljkavog majstora, sto pre to bezbolnije.

Poz
[ Java Beograd @ 20.11.2012. 11:13 ] @
Mislim da je na tom automobilu sve isto kao i na Yugu. Ako jeste, onda ima jedan potrošni gumeni deo, koji je trebalo zameniti i to je sve.
Vladd je pre 1736 dana pisao o tome. http://www.elitemadzone.org/t311000-0#1863624
Ima i slika.

Moj komentar: ne mogu da skapiram kakva to osoba, tj. "majstor" može klijentu da vrati auto sa "popravke" u takvom stanju. Inače, da li si bio na licu mesta kad je auto popravljan, i koliko je dugo trajala popravka ?
[ Zarko Silic @ 20.11.2012. 23:02 ] @
Citat:
Java Beograd: Moj komentar: ne mogu da skapiram kakva to osoba, tj. "majstor" može klijentu da vrati auto sa "popravke" u takvom stanju. Inače, da li si bio na licu mesta kad je auto popravljan, i koliko je dugo trajala popravka ?

i koliko je kostala popravka?