[ Majstorx @ 01.12.2012. 12:04 ] @
Nasli se na mojoj listi zelja,priblizni su sa cenom,a ne znam koji je povoljniji za odrzavanje. Generalno iskusan sam vozac vozio sam zastave dugo godina,meni treba auto koji ce uz redovan servis da mi ustedi skupa odrzavanja,i da se malo udobnije vozim a bogami i pokaram neko zensko. Prostor mi nije toliko bitan,nikad u zivotu nisam koristio zadnju klupu. Interesuje me cene lezajeva,homo kinetickih zglobova,amortizeri,kocioni cilindri. To obicno ljudi zanemare,pa moram da donesem odluku koji mi odgovara. Puma i tigra su skoro isti automobili,samo sto puma ima nesto vecu snagu i kubikazu,neki kazu da je tigra zenski auto,takva misljenja me ne interesuju. Delovi motora kakvi su da li ima zameni hekih,kazu sa corse gsi pasu delovi na tigru,da je tigrina limarija skupa,ali ne znam glave motora kod oba auta,ja mislim da imaju hidro podizace,kada pitam vlasnike oni tipa to je fabricki tako,mislim odgovori su u rangu obdanista. Divljaju,budze,a ne obrate paznju na potrosne delive,na ulje,antifriz,da li je klima napunjena ako je ima,razumete. Ni jedan vlasnik nece da prizna sve,jer da mu nista ne fali nece da ga proda ili je diler. Ja sam imao juga koji je jeo pare samo nesto fali. Doso kupac,klackalice se cule kao parna lokomotiva 45 model. Ja mu kazem sve sta fali i jos mu dam delove da zameni,uvek tako i posteno prodam. Na forum sam da mi date misljenja,ne interesuju me neki drugi samo ovi modeli a ako planiram pirodicu,pa boze moj zato postoji javni prevoz. |