[ Majstorx @ 06.12.2012. 15:44 ] @
| Postavio sam temu Opel tigra naspram Ford puma,detaljno sam sve pretrazio i probao automobile,jedva sam stao unutra.
Ljudi mi rekli da gledam neki porodican auto.
Nigde nema cenovnik delova za mercedesa,ajde ljudi dajte mi savete oba automobila su na jednom autoplacu.
Svi mi kazu bolja je mecka,gledao amortizeri su 65eura,za ostalo ramena ili viljuske ne znam sta ima,silen blokovi,filteri za ulje,filteri za gorivo,spone,krajevi spona,homokineticki zglobovi,nigde nema cene,sileni.
Multipla je ruzan auto ali kazu da je prostran.
[Ovu poruku je menjao Majstorx dana 06.12.2012. u 17:37 GMT+1]
[Ovu poruku je menjao Majstorx dana 06.12.2012. u 18:03 GMT+1] |
[ inobradovic @ 06.12.2012. 17:07 ] @
si video te automobile na auto placu ?
mercedesima prooblem sa menjacem cesto se kvare, ja licno nebi ni jedan od ta dva uzeo,ako oces porodican auto po meni bolje ti je senik,zafira.
posatavljas teme iz krajnosti u krajnost, odluci se malo sta bi li bar cenu ili nameni a ne ovako .
[ codeNO @ 06.12.2012. 18:04 ] @
Znaci izvukao si krajnjost potpunu, sta je sledece? CLS i Stilo?
Multipla kao jeftin minivan sa ogromnim staklenim povrsinama i kontraverznog izgleda i mali "zenstveniji" mercedes koji ako nesto krlja u menjacu, zazalices sto nisi kupio dve multiple...Toliko je razlike izmedju ova dva da sta god pricao nikako ne idu u zakljuca..."e bolje da si ovo uzeo". Oba su imala restilizacije, A klasa je posle produzena a multipla novi farovi i izgleda doteranija...ali restilizovane verzije nisu po ceni iste kao ove sada sto ih ima po oglasima + retke...
Da uporedjujes Multiplu Zafiri pa cak i Idea sa SX4 ili Scenic
Kao sto vec rece covek...Put your self together man
[ Lavlja_Jazbina @ 06.12.2012. 20:16 ] @
Jedna stvar za MB ti je da,crko anlaser-motor dole,crko alternator-motor dole,crko nosac motora-motor dole itd.
A skidanje kod normalnog majstora je od 150-200€.
Copyright (C) 2001-2024 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.