[ Ubleha @ 13.12.2012. 13:28 ] @
U ovoj emisiji Federalne TV (BiH) izmedju ostalog mozete vidjeti i prilog o ovom sistemu od 21.minute http://www.federalna.ba/bhs/vijest/52114/paralele-11122012 |
[ Ubleha @ 13.12.2012. 13:28 ] @
[ DaliborP @ 13.12.2012. 13:52 ] @
Samo ne HAARP!
[ 3way @ 13.12.2012. 13:56 ] @
Jel ovaj neki novi ili onaj letosnji sto je nestao bez traga i glasa?
[ test1234 @ 13.12.2012. 16:10 ] @
Nije nestao, enoga u Barajevu, čuvaju ga, čuvaju.
[ 3way @ 13.12.2012. 16:31 ] @
Ko ga cuva? Jel ima neko neke slike? Zar nije bila vest da nema vise tih misterioznih antena?
[ DaliborP @ 13.12.2012. 17:00 ] @
Jel to onaj isti HAARP koji pretvara zene u seksualne robinje ili neki novi? Onaj stari je bio bas dobar, treba da postave sto vise antena.
[ Commandant Carlos @ 13.12.2012. 17:18 ] @
gde ima da se kupi taj sto pretvara zene u seksualne robinje?
[ Aleksandar Đokić @ 13.12.2012. 17:24 ] @
Vido sam pre mesec dana (Sandy) kako su njihove iskontrolisali, pa ce i nase. Sta mislis, da je moguce, da li bi oni sebi dozvolili Sandy i jos brdo drugih vremenskih neprilika?
[ Igor Gajic @ 13.12.2012. 17:31 ] @
Sandy je tacno bio pred izbore... Mit Romni mormonac... Sektas... Kazna Bozija... Hm... Hm....
[ DaliborP @ 13.12.2012. 17:43 ] @
Citat: Aleksandar Đokić: Vido sam pre mesec dana (Sandy) kako su njihove iskontrolisali, pa ce i nase. Sta mislis, da je moguce, da li bi oni sebi dozvolili Sandy i jos brdo drugih vremenskih neprilika? Mislim da im je crkla djunta. [ Nabukodonosor @ 13.12.2012. 17:56 ] @
Pa zezanje na stranu, Aleksandar je dobro pitanje postavio.
[ Igor Gajic @ 13.12.2012. 18:00 ] @
A sta cemo sa ruskim SURA i sa 500 miliona kineza koji kopaju?
[ milivoje t @ 13.12.2012. 19:21 ] @
prodzivao ja juce vozacku dozvolu. i morao da uradim lekarski pregled zbog dioptrije.
lekar medicine rada, pa ocni lekar, pa neuropsihijatar. na kraju u oficinu kod psihologa. p:dobar dan, ahm znaci time se bavite, onda vi sigurno znate za HAARP. ja: kmh, HAARP ? p:da, da HAARP, sredstvo kojim amerikanci kontrolisu vreme i jos vaznije nase misli ja: [mislim se ovo je garant test za ludake] .. hm, da citao sam nesto o tome u novinama, ali nemam nikakvo misljenje... p: vidite oni HAARP-om regulisu ponasanje naroda, sto je jos gore od kontrolisanja vremenskih prilika, to je pocelo '60ih... p: jos od kako su instalirali predajnik u Barajevu po nalogu Tadiceve vlasti... ja: u Barajevu ?? HAARP je u Barajevu ?? p: o da, od kako je predajnik u Barajevu ja svako leto osecam jak pritisak [pritiska se dlanom po celavom temenu glave] p: zato je narod je ocigledno mnogo depresivniji i bezvoljniji to pokazuju sve statistike...jednostavno hoce da nas porobe ja: hm, da... a sta mislite da je resenje? p: resenje je samo u molitvi, u miru bozijem... uhh, vi ste pravoslavni ? ja: da p:da, dakle samo molitva donosi mir, ali iskrena, posvecena, samo tako mozete biti slobodni [udara pecat u izvestaj i predaje mi ga] ja: hm, hvala na prijatnom razgovoru i savetu izlazim, mislim se kakvo Barajevo, kakav HAARP, kakav lik, kad evo danas na [es]u odogovora :) [ Nemanja @ 13.12.2012. 19:29 ] @
Hahaha!
[ etjen @ 13.12.2012. 20:01 ] @
milivoje, super ti je priča :)
[ pri3rak @ 13.12.2012. 20:17 ] @
Citat: milivoje t: prodzivao ja juce vozacku dozvolu. i morao da uradim lekarski pregled zbog dioptrije. lekar medicine rada, pa ocni lekar, pa neuropsihijatar. na kraju u oficinu kod psihologa. p:dobar dan, ahm znaci time se bavite, onda vi sigurno znate za HAARP. ja: kmh, HAARP ? p:da, da HAARP, sredstvo kojim amerikanci kontrolisu vreme i jos vaznije nase misli ja: [mislim se ovo je garant test za ludake] .. hm, da citao sam nesto o tome u novinama, ali nemam nikakvo misljenje... p: vidite oni HAARP-om regulisu ponasanje naroda, sto je jos gore od kontrolisanja vremenskih prilika, to je pocelo '60ih... p: jos od kako su instalirali predajnik u Barajevu po nalogu Tadiceve vlasti... ja: u Barajevu ?? HAARP je u Barajevu ?? p: o da, od kako je predajnik u Barajevu ja svako leto osecam jak pritisak [pritiska se dlanom po celavom temenu glave] p: zato je narod je ocigledno mnogo depresivniji i bezvoljniji to pokazuju sve statistike...jednostavno hoce da nas porobe ja: hm, da... a sta mislite da je resenje? p: resenje je samo u molitvi, u miru bozijem... uhh, vi ste pravoslavni ? ja: da p:da, dakle samo molitva donosi mir, ali iskrena, posvecena, samo tako mozete biti slobodni [udara pecat u izvestaj i predaje mi ga] ja: hm, hvala na prijatnom razgovoru i savetu izlazim, mislim se kakvo Barajevo, kakav HAARP, kakav lik, kad evo danas na [es]u odogovora Znas kako da je meni takav lik dao prolaz na testu, zabrinuo bih se [ vlada131 @ 13.12.2012. 23:13 ] @
Citat: 3way: Ko ga cuva? Jel ima neko neke slike? Zar nije bila vest da nema vise tih misterioznih antena? Ima! Ekskluzivna tajna fotka, samo za Elite: [ bufalo bil @ 15.12.2012. 11:50 ] @
[ 3way @ 15.12.2012. 12:14 ] @
Vatafak?
Jel ovo neki Njuz ili sta je ovo? Procitao sam tekst i komentare i nista mi nije jasno. Pogotovo ne komentari tipa: "Ko je dozvolio da se bitni podaci o nasoj jonosferi dele sa ostalima i iz kojeg razloga?" ili "Dovoljno je da primetite da pri velikom uvećanju gradova u sred bela dana nema ljudi na ulicama (?) pa da shvatite da su obrisani. Automobili su tu, ali nema ljudi (pogledati, na primer, Beograd). Ako mogu da obrišu ljude, zašto to ne bi mogli da urade sa bilo kojim objektom." ili "Elektronski akcelerator elektromagnetnih talasa (HAARP) ...." Mislim, vatafak^vatafak... Ovakve stvari nisu za zaje*avanje, nestrucni, polovicni i navijacki tekstovi mogu da doprinesu do stvaranja histerije i panike, a videli smo letos da je na onih neocnih 38-39 stepeni u sred leta bilo kukanja kako takva temperatura nije normalna. [ Braksi @ 15.12.2012. 12:56 ] @
"To sto smo mi paranojici ne znaci da oni nisu protiv nas"
Henri Kisindzer [ 3way @ 15.12.2012. 13:14 ] @
Sta to znaci?
[ Nabukodonosor @ 15.12.2012. 13:23 ] @
Cekajte bre malo ljudi. Koliko sam video te "antenice" haarp sistema su ko nekoliko fudbalskih igralista, nije ko moja satelitska. Znaci to ne moze bas da se sakrije pa se prica o ovome kao gde li je, te ima je te nema je. Znaci da to postoji, vec bi bilo slika i znalo bi se 100%.
A drugo i da postoji, ne vidim u cemu je problem. Kao da smo svi dosli iz pecine. Niko ni o cemu nema pojma, a samo teoretise. Pa Ameri na svojoj teritoriji imaju mnogo ovih haarp stanica. Da je nesto stetno sigurno ne bi gradili na svojoj teritoriji. [ 3way @ 15.12.2012. 13:25 ] @
Na linku od pre 3 poruke je izgleda ovo HAARP antena:
[ Nabukodonosor @ 15.12.2012. 13:46 ] @
Na tom linku mi ima dosta nelogicnosti. Npr. na toj slici koju si ti postavio vidi se da je reka od tog dimnjaka mozda 15-20m udaljena, znaci odmah je posle te sumice. Oni su na osnovu ove slike locirali da je to institut za fiziku u zemunu. Preko google earth-a a i preko one njihove druge slike jasno moze da se vidi da je reka od dimnjaka u Zemunu udaljena sigurno par stotina metara, nikako 15m. Cak ima celo jedno nasalje izmedju reke i dimnjaka. Trece, ne znam kako su dobili onako jasnu i cistu sliku sa google earth posto kod mene ista ta slika izgleda ovako:
[ 3way @ 15.12.2012. 13:51 ] @
Ono lici na nesto sa Bing maps i na njihov Birds eye.
Pogledaj nevezano za ovo, ima da se odusevis :) [ vladd @ 16.12.2012. 14:05 ] @
Sta ima nelogicno ako se definisu vremenski termini kada su nastale slike, a i pejzaz se ponesto promenio, kao i lokacija antenice, prijemne, od par metara.
Mislim da je nesto vise pojasnjeno u slicnoj temina UMZ BTW, naslov je toliko blentav da ne zasluzuje komentar, nije ni za UMZ, vec za "Trece oko". Poz [ Nabukodonosor @ 16.12.2012. 15:44 ] @
Mislim da se ni reka a ni dimnjak nisu pomerili ni za metar u zadnjih 50 godina.
[ ivan.mojsilovic @ 16.12.2012. 18:30 ] @
vaseljenske novine su totalno ludilo, mada mene brine kolicina ljudi koji to shavtaju ozbiljno :)
Malo malo na linkedinu osvane neka toboz vrlo bitna vest sa tih novina o kojoj se raspreda. Prosto covek da ne poveruje da se ljudi loze na to. Al prica sa HAARP je jedna od najboljih. Nego ako to tako radi da mi ljubimo dupe lepo amerima pa kad naidje susa lepo drknemo HAARP dzojstik i eto kise :D [ vladd @ 17.12.2012. 08:23 ] @
Citat: Nabukodonosor: Mislim da se ni reka a ni dimnjak nisu pomerili ni za metar u zadnjih 50 godina. Vrlo vispreno, ali nisu tema. Ono sto se promenilo to je pozicija antene i pamet novinara, koja je degradirala.. Poz [ Nabukodonosor @ 17.12.2012. 12:24 ] @
Slazem se za novinare. A neka se i pomerila antena unazad, a po poziciji nekih objekata na krovu deluje mi da nije ali nebitno, to i dalje ne objasnjava nelogicno pozicioniran dimnjak i reku. I dalje dimnjak izgleda na njihovoj slici kao da je na 15m od reke. Gde je antena je najmanje bitno. Mali offtopic, ali mozda i nije ako je ovo njihova neka propaganda.
[ nick2 @ 17.12.2012. 14:37 ] @
ovako izgleda pravi HAARP, a ovo kod nas je prototip :) [ vladd @ 17.12.2012. 18:01 ] @
Citat: Nabukodonosor: Slazem se za novinare. A neka se i pomerila antena unazad, a po poziciji nekih objekata na krovu deluje mi da nije ali nebitno, to i dalje ne objasnjava nelogicno pozicioniran dimnjak i reku. I dalje dimnjak izgleda na njihovoj slici kao da je na 15m od reke. Gde je antena je najmanje bitno. Mali offtopic, ali mozda i nije ako je ovo njihova neka propaganda. Antena je preseljena nakratko na drugi krov, i na kraju sklonjena, vracena, kada se projekat zavrsio..i predati izvestaji..kako se inace projekat zavrsava. Dunav je i dalje 250m od Instituta, leti ume da se povuce za dodatnih 15 metara, a dimnjak stare ciglane je aero reper, pa se ne sme rusiti... Pozicija na slici je pozicija na centralnom krovu zgrade, sa pogledom prema dimnjaku i prema Kalemegdanu.. Poz [ Ubleha @ 13.01.2014. 01:11 ] @
[ Braksi @ 13.01.2014. 01:18 ] @
Copyright (C) 2001-2024 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|