[ Milos911 @ 24.12.2012. 18:46 ] @
[ Milos911 @ 24.12.2012. 18:46 ] @
[ vladd @ 25.12.2012. 09:09 ] @
Tih delica, na otpadu ili po oglasima ima za nekoliko stotina dinara. Mislim na celo kuciste ili cak kompletnu instrument tablu..
Ako bas zelis da se igras, takve plastike se krpe sa parcetom lima, formiranim po zeljenom obliku, zasrafljen malim srafcicima za plastiku plus eventualo zalepljen.. Naravno, ako treba neka zastita od lupkanja i klepetanja, zalepi se parce tvrdog sundjera...najcesce od starog mouse pad-a.. Doticni pad, odnosno par njih su odlicni i za klapne grejanja na G2..:) Poz [ drajver2 @ 26.12.2012. 09:46 ] @
Nemas se racuna zezati sa ovakvim stvarima,Subotom na Bubanj Potoku mozes uzeti celo kućište za par stotina dinara dok je komplet instrument tabla ipak "malo" skuplja...
[ Milos911 @ 29.12.2012. 23:38 ] @
Sve bi to bilo super da ja nisam vec sve rasturio, pa onda krenuo da brinem o drzacima (danak neiskustvu i nerazmisljanju)...
Na kraju sam uradio ovo: Citat: vladd: Ako bas zelis da se igras, takve plastike se krpe sa parcetom lima, formiranim po zeljenom obliku, zasrafljen malim srafcicima za plastiku plus eventualo zalepljen.. Naravno, ako treba neka zastita od lupkanja i klepetanja, zalepi se parce tvrdog sundjera...najcesce od starog mouse pad-a.. Doticni pad, odnosno par njih su odlicni i za klapne grejanja na G2..:) Poz Zastitu od lupkanja i klepetanja sam izveo pomocu gumica za vodu :) Hvala na savetima. Copyright (C) 2001-2024 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|