Citat:
ghostw: sto se tice ovoga <style type="text/css"> ne vidim tu koji je problem ako mozes malo detaljnije da objasnis?
Tu je problem, zato što se takav poziv za css pravila, očekuje » ISKLJUČIVO « u sklopu <head></head> taga. Ta pravila nisam odredio ja, to je neki takoreći standard.. specifikacija...
Nakon otvaranja <body> taga, to više jednostavno ne sme da se nađe nigde u dokumentu, inače, očekuješ kuršluse sa stranicama gde jeste tako.
Ako hoćeš dodatna css pravila, koristiš inline css metode.
npr.
Code:
<div style="text-align:center;"> paragraf, tekst, slika.. </div>
To što ti je sajt rađen u melody, veze nema sa tvojim problemom, jer je problem vizuelne a ne back-end (server-side) prirode. A nešto ne verujem da je melody kriv za ovakve propuste, bez obzira što taj melody nikada nisam koristio niti planiram.
Citat:
Ja sam testirao u svim brauzerima Safari,chrome,IE,Opera znaci u svim brauzerima radi ekstra osim u mozili mora da postoji neka caka, ili mozila ne cita dobro ovu moju javu? mozda da zameni javu za noviju varijantu?
Mladiću.. molim te.. :) .. O čemu ti pišeš? De, ako hoćeš poslušaj me šta sam ti napisao, ako nećeš, tvoj problem, radi kako hoćeš i smatraj da je možda i xml kriv zato što je sors kod očajan.
Ukratko, tebi treba kompletan redizajn, jer ovo ništa ne valja.
Poz.