[ milomirp @ 04.01.2013. 21:20 ] @
Vrlo prijatno sam se iznenadio za cenu auto gasa u Mladenovcu samo 79,90 din za litar.To je meni vrlo,vrlo povoljna cena sobzirom da na drugim pumpama ide do 89,00 din/litar!
[ Zarko Silic @ 04.01.2013. 21:49 ] @
To zavisi od "aditiva".

Ako ima vise "aditiva", cena plina je manja

[ milomirp @ 04.01.2013. 21:52 ] @
A onda potrosnja?
[ KrkaCiC @ 04.01.2013. 23:45 ] @
Citat:
milomirp: A onda potrosnja?

Verovatno se poveca za litar,i eto ustede

Plus,to je verovatno neka privatna pumpa,manja,pa se tamo nasteluje da platis 10 a dobijes najvise 9
[ milomirp @ 05.01.2013. 13:12 ] @
Mozda bi moglo da se ,,mazne,, neki litar kod kupovine manje kolicine ali ja znam koliko moja boca puna ,,hvata,, i onda tesko da bi mogli da me predju, a sto se tice potrosnje i to je u okvirnim granicama.Interesantno je da postoje dve pumpe istog vlasnika una rastojanju od mozda par kilometara a cene su razlicite!
[ codeNO @ 05.01.2013. 21:46 ] @
Cim nije na meracu, gradja je na kvalitetu tj mesavini
[ Zlatni_bg @ 06.01.2013. 10:31 ] @
Citat:
KrkaCiC:
Citat:

Verovatno se poveca za litar,i eto ustede :)

Plus,to je verovatno neka privatna pumpa,manja,pa se tamo nasteluje da platis 10 a dobijes najvise 9 :)

NIS je takodje "privatizovan" na taj tvoj nacin :D Samo sto kod njih platis 6 a dobijes 5 :)
[ Flo33 @ 06.01.2013. 10:43 ] @
Zar nema u Bg onaj tzv "Bg porez"? Tj na promet derivatima na teritoriji grada, ili sam se ja istripovao?
[ KrkaCiC @ 06.01.2013. 11:28 ] @
Citat:
Zlatni_bg:
Citat:
KrkaCiC:
Citat:

Verovatno se poveca za litar,i eto ustede

Plus,to je verovatno neka privatna pumpa,manja,pa se tamo nasteluje da platis 10 a dobijes najvise 9

NIS je takodje "privatizovan" na taj tvoj nacin Samo sto kod njih platis 6 a dobijes 5

Mislio sam manja privatna firma,znam da su sve privatne
Kod mene postoji Nis,i jedna manja privatna pumpa (ne bih da prozivam). Na NIS-u radnici ne smeju nista da muvaju jer ce dobiti otkaz u roku od odmah,dok na manjoj pumpi radnici pozovu "tipa" i sredi im preko noci,tj izbazdari im po zelji i oni ne prezaju mnogo jer im gazda daje neku smesnu platu pa se ne opterecuje mnogo,npr evro im dozvoljava da muvaju kako hoce
E sad oko kvaliteta ne smem nista da kazem,ali vise verujem NIS-u i cini mi se da sa njihovim gasom auto malo vise predjem i auto malo bolje radi
[ Horvat I @ 06.01.2013. 13:42 ] @
verovatno je propanfree