[ nemnesic @ 13.01.2013. 05:13 ] @
ES drugarice i drugovi,
Juce sam se konacno doselio u BGD-u i sada trazim stan.
Jel moze neko da mi pomogne?
Bitno je da je stan u centru ili relativnoj blizini centra i da je full namesten. A cena do 350-400 EUR.

Gledao sam nekretnine.rs i halooglasi i druge sajtove ali ovde me samo zanima ako neko od vas licno izdaje ili zna nekog ko izdaje stan.
Hvala unapred!

-nn
[ paparazzo @ 13.01.2013. 07:28 ] @
centar i siri centar je u Beogradu sirok pojam....trebalo bi da imas u glavi delove grada koji ti odgovaraju.posebno obrati paznju na to kako ces ici do posla i nazad.
koji delovi Beograda te interesuju?
[ nemnesic @ 13.01.2013. 07:33 ] @
Interesuje me Dorcol, Savski Venac, Vracar. Da je oko 2-3km od Admirala Geprata.
Hvala!

nn
[ Jagnjeca brigada @ 13.01.2013. 16:29 ] @
http://www.halooglasi.rs/nekre...ca_mere=a&area=&price=

sa leve strane imas da cekiras kriterijume pretrage :)

PS Obavezno cekiraj kriteriju da trazis direktno od VLASNIKA, jer dosta ima agencija a tu je dosta prevara
[ etjen @ 13.01.2013. 17:13 ] @
za te pare ćeš sada lako naći dobar stan.
[ mmix @ 14.01.2013. 08:18 ] @
I ja mislim, novogradnja vracar sa sve garazom u zgradi.
[ nemnesic @ 15.01.2013. 04:42 ] @
Hvala svima na pomoci. Nasao sam stan. U pravu ste oko prevara koje rade agencije.
Objave prelepe stanove za niske cene da bi samo namamili ljude da ih zovu. A onda ti kazu da je stan izdat, ali imaju nesto drugo.
I jos ne mogu da verujem da naplacuju od oba lice po 50%.

Ja sam nasao stan preko "oglasi beograd .com" direktno od vlasnika.
[ Dexic @ 15.01.2013. 16:13 ] @
Ih nemoj tako, sad ce ventura doci da ti kaze kako to jesu prave cene, sve do jedne, da su super stanovi i da je kirija sitnica, bas na osnovu tih stanova, da tu nema nikakve prevare i da sve to zna jer PISE NA TARABI :D