[ MilosArsic @ 14.01.2013. 21:25 ] @
Prvo Srecna Nova Godina i praznici. Vidim da ovde ima dosta uspesnih ljudi u svom poslu pa sam se registrovao na ovaj forum sa namerom da pitam za savet. Imam Reno Lagunu 1.9TDI i u poslednje vreme prelazim vece kilometraze a postoji sad novina sa tim gasom koji cuva motor i stedi gorivo. To su spanska sela za mene a na internetu citam i da je to netacno i lose ali i da je dobro i da stvarno stedi gorivo. U sta da verujem? U pocetku nisam verovao ali vidim da dosta se dosta ljudi angazuje oko toga i da ugradjuju ljudima pa mislim da ne bi neko dao velike pare za reklame i sve ostalo sto ide uz to i da ugradjuje ljudima neku sarenu laz a oni da nista ne urade nakon sto ih on prevari. Isto tako ugradjuju na autima kao moje i jeftinije ali i nekim dosta skupljim tako da ako nije dobro steta bi bila ogromna. Ove 2 stvari su me navele da ne mogu bas da ne verujem pa eto da pitam ljude koji znaju. Zadovoljan sam i odgovorom to je prevara i ne stedi gorivo ili suprotno, ako kazete neku rec vise jos bolje sigurno cu prostudirati koliko je u mojoj moci. Sve najbolje Milos. |