[ P.C.H.W. @ 01.02.2013. 13:36 ] @
| Nedavno mi je oduzet pasos od strane mupa na zahtev suda zbog kazne od 100000 din...da ne idem mnogo u detalje ako nije potrebno....
Sada moje pitanje je zadnja rata placena je 29.11.2012 Znaci placeno svih 100000din pokazao uplatnice na uvid i receno mi je da ce biti poslato resenje i pasos biti vracen ali do dan danas nista od mog pasosa!
Sta mi je ciniti i dali mogu da ih tuzim ?
|
[ Zlatni_bg @ 10.02.2013. 01:11 ] @
MUP da tuzis tesko, jedino ako imas mnogo para, gomilu advokata iza sebe, i debele zivce :) Protiv ove nase drzave se ne moze, drugi imaju i mnogo vecih problema, pa nazalost, jedino sto im ostaje je da cute :)
[ Sava @ 10.02.2013. 09:30 ] @
Tebi je sudskim rešenjem oduzet pasoš tako da samo taj sud može i da ti ga vrati. Policija tu samo sprovodi odluku suda i krivi su jedino ako su propustili da urade neku radnju koju su po zakonu bili dužni da urade. Prema tome pravac sud pa sudiju za rukav, ako dospeš do istog.
[ P.C.H.W. @ 12.02.2013. 13:25 ] @
Hvala na odgovorima.....tako sam i ocekivao u banana drzavi :( Idem sutra da vidim sta se uciniti moze sto bi nas narod rekao spasiti sta se spasiti moze pasos u ruke i pun gas odavde!!!
P.S.|Javicu kako sam prosao :)
[ Sava @ 12.02.2013. 16:26 ] @
Nisi u pravu - tako se radi u svakoj pravnoj državi. Vlast se deli na zakonodavnu, sudsku i izvršnu i policija je samo deo izvršne vlasti koja faktički sprovodi u delo odluke sudova između ostalog. Potpuno je logično da organ koji je doneo neku odluku odredi i vreme njenog trajanja, naravno sve na osnovu zakona. E sada, da li u praksi to može brže da se sprovede to zaista ne znam.
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.