Citat:
Java Beograd: :) :) :) :) :) LOL !!! :) :) :) :) :)
Srpski pandur je i dalje na nivou da e-mail smatra "savremenom tehnologijom" !
Anegdota:
Pre 3 meseca ukradu mi biciklu iz hodnika zgrade, prijavim to i posalju me u policijsku stanicu u neku kancelariju koja je zaduzena za moj reon.
Udjem unutra, neki matori pandur mi u momentu kaze moje i ime i prezime, i caletovo i bratovo...
Pita jel brat jos problematican.
Kaze da zna da nismo u tom naselju ziveli jedno 10 godina, i da sam se ja vratio sad(ista ulica druga zgrada :))
Kako mi je u braku...
Cale jel u penziji, pukovnik bese...?
Kako se ja nisam ni malo promenio otkad me zadnji put video. Tad sam imao 18 godina, sad 31 :)
I onda mu ispricam da sam video bajs kod nekog klinca. Doduse bajs bio prefarban.
On mi odmah kaze ime i prezime tog klinca gde zivi, nadje po svojim fajlovima na kompu. Nervira se, udara misem, samo sto ne zabode pesnicom CRT monitor...
I onda drekne na nekog rookie-a za stolom preko puta njega da mu odstampa sliku...
Ovaj to uradi sa 2 klika :)
Ustade matori celavi ogromni pandur do stampaca, "Ne znam ja sa ovim novim tehnologijama, ja se jos drzim onih mojih starih" i udari pesnicom o dlan da mi docara.
I da ne verujete, pokaze mi stvarno sliku tog klinca...
Kaze problematican inace i samo ceka da napuni 18 godina, i onda se kao odjednom seti "jaoo, pa to je bese sad krajem decembra", baci oko na monitor, i procita datum 24. decembar :).
Kaze, nije mu mogao nista svih ovih godina, jer ima nenormalnu majku. Majka tuzila njegovog kolegu da je on otac tog klinca, pa su se zajebavali godinama po sudovima da dokazu da nije :)
Neverovatno sta lik sve drzi u glavi...
Nema veze sa temom, ali me asocirao tvoj post u kojem pominjes "savremenu tehnologiju".