[ Elwela @ 03.03.2013. 12:06 ] @
Ljudi hitno.. Poruka mozda nije mozda na odg.mestu ali zurim i izvinite.. Moze li neko da pomogne? Na fejsu sam ime promenio max.broj puta ne znajuci da ima odredjen broj.. Sada ne mogu da promenim ime a promenio sam ga u realnom zivotu.. Taj nalog imam dugo i sve mi je tu.. Ima li neki nacin da to sredim..?
[ KrkaCiC @ 03.03.2013. 13:11 ] @
Kontaktiras facbook podrsku i pojasni im svoj problem,mozda ti izadju u susret
[ Elwela @ 03.03.2013. 13:20 ] @
nece.. Jel ima neki drugi nacin?
[ fanfon @ 03.03.2013. 13:50 ] @
Ima. Otvoris nalog sa novim imenom i posaljes zahteve svim prijateljima sa porukom da gasis stari. Trebace ti par dana. Slike lako prebacis, ali statuse i ostalo ces izgubiti.
[ su27killeryu @ 03.03.2013. 16:47 ] @
Citat:
Elwela: Ljudi hitno.. Poruka mozda nije mozda na odg.mestu ali zurim i izvinite.. Moze li neko da pomogne? Na fejsu sam ime promenio max.broj puta ne znajuci da ima odredjen broj.. Sada ne mogu da promenim ime a promenio sam ga u realnom zivotu..

raspitaj se za svaki slucaj da li i u realnom zivotu ima max. broj puta cisto da se ne zeznes opet :)
[ bachi @ 03.03.2013. 18:42 ] @
Citat:
Elwela:
nece.. Jel ima neki drugi nacin?

Otkud znaš da neće? Pošalji im i sken lične karte.
[ anon70939 @ 03.03.2013. 18:45 ] @
bas me interesuje, zašto bi neko menjao ime na fejsu, i to mnogo puta, i to hitno?!!?!
[ rebalza @ 03.03.2013. 18:54 ] @
Citat:
CoyoteKG:
bas me interesuje, zašto bi neko menjao ime na fejsu, i to mnogo puta, i to hitno?!!?!

to je pravo pitanje !!

inace se ne javljam na ovakvim temama, ali imam pravo resenje...... kad vec volis da toliko menjas imena, mozda jos jednom promenis ime u pravom zivotu u isto ono koje imas na fejsbuku. ako tamo imas ogranicen broj puta a toliko ti je neophodan nalog, onda eto najlakseg resenja, barem si virtuelni zivot sacuvao
[ anon142305 @ 03.03.2013. 23:11 ] @
Cini mi se da te pred zadnju promenu FB upozorava da vise nema menjanja.
Nisam cuo za mogucnost da ta zabrana moze da se zaobidje.

Citat:
KrkaCiC: Kontaktiras facbook podrsku i pojasni im svoj problem,mozda ti izadju u susret :)

Citat:
bachi: Otkud znaš da neće? Pošalji im i sken lične karte.

Pa to je jedino sto preostaje, samo im je podrska nezgodno napravljena,
uglavnom je organizovana kroz Help - a ne direktnu komunikaciju.

@ Elwela

Zapravo, postoji jos jedna stvar koja mozda moze da zameni nemogucnost promene imena.
A to je da se promeni url u nesto sto ti odgovara.
Nije isto, ali ako ne moze nista drugo...

Citat:
CoyoteKG: bas me interesuje, zašto bi neko menjao ime na fejsu, i to mnogo puta, i to hitno?!!?!

A sto ne bi? Ako nekom ne sluzi za ozbiljne stvari!
A koliko sam shvatio, hitan je problem, a ne menjanje.

Citat:
Vasastajić: Jeli dete, imaš li ti uopšte vremena u tom svom životu da privređuješ i
doprinosiš materijalnim potrebama tvog života u vidu nekog konkretnog zanimanja?
Kratko, radiš li ti išta osim što sa roditeljske grbače krstiš jariće po fejsu?

A sto tebe to zanima!? Kakve to veze ima sa bilo cim?
Korisnik je trazio pomoc oko kontretnog problema, a ne savete sta da radi u svom zivotu.
Bzvz...
[ Nocni @ 04.03.2013. 01:16 ] @
Ne mogu ti pomoci oko fejsbuka jer ga ne koristim vec nekih 6 ili 7 godina... ali nisu mi jasni komentari u kojima te ljudi ispituju da li privredjujes nesto, zasto bi mijenjao ime itd
Ime se moze mijenjati iz X razloga... od nekih vjerskih, poslovnih ili porodicnih do neke krajnosti kao sto je promjena pola... sa neke psiholoske strane obicno se tada okrece novi list pa je mozda cudno sto onaj koji mijenja ime uopste zali za facebook profilom...
[ reiser @ 04.03.2013. 01:35 ] @
Mirza SamoBahato Ganic :)
[ Java Beograd @ 04.03.2013. 10:31 ] @
Da li je u real-life ograničen broj puta menjanja imena ?
[ misaj @ 04.03.2013. 18:43 ] @
Pa nije ni u realnom zivotu ogranicen broj... ali za razliku od FB u realnom zivotu za svaku promenu moras da konsultujes "tehnicku podrsku"...