[ dnikolic87 @ 24.03.2013. 23:30 ] @
Pozdrav...

Naime, posedujem Toyotu Corollu XL 1.3 2E 1989 liftback vec 3 godine, i stvarno sam prezadovoljan.... Do pre neki dan kada resih da zamenim standardnu instrument tablu bez obrtometra, dosadila Po nekim forumima procitam da je instalacija u vozilima potpuno ista, i da ce sve na novoj tabli raditi kao i na staroj (tem., lampica ulja, itd...) tj. da samo treba zameniti table i teraj. Medjutim, kod mene to nije slucaj. Sve radi, cak i obrtometar, ali merac temperature odmah se popne skroz do kraja, u crveno... Pogledam table iza, gde je ploca, malo se razlikuje taj deo... Spremam se pogledati to sa drugarom, jer nijedan elektricar nije "spreman" nahvatati se posla, kazu bezveze sebi komplikujem zivot, ali ja resio...

Jel imao neko ovakav problem, i najbitnije - resenje? Verovatno treba premestiti neke zice koje dolaze do table, ali...
[ codeNO @ 25.03.2013. 00:32 ] @
Zavisi koju tablu si prebacio, E32 ili E35?

Ako nista drugo mozes da prebacis ceo merac u novu sa tvog starog i resio si problem

Imamo vec duze ovde Temu za Toyotu Corollu pa ako ti nije tesko mozes da nastavis sa nama ovde da nepravis novu temu o istom autu

http://www.elitemadzone.org/t419492-152
[ dnikolic87 @ 25.03.2013. 19:07 ] @
Ok, hvala...